کد خبر 1473632
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۳:۳۰
این شربت عصبانیت‌تان را فرو می‌نشاند

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در بهبود خلق و خو، رفع عصبانیت و تندخویی موثر دانست.

به گزارش مشرق، شربت بادرنجبویه حاوی انواع ویتامین‌های A، C، E، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶، کربوهیدرات، کلسیم، سدیم، پتاسیم، آهن، پروتئین، فسفر، روی (زینک)، اسید فولیک و سیتریک، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، سیترال، تانِن، فلاونوئیدها و ژرانیول است.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت بادرنجبویه گفت: این شربت تاثیری چشمگیر در بهبود خلق و خوی افراد دارد و برطرف کننده کم‌خونی، عصبانیت و تندخویی در افراد به ویژه دختران جوان است.

وی درباره خواص دیگر شربت بادرنجبویه بیان کرد: بادرنجبویه شربتی نشاط‌آور است، از این رو اضطراب، استرس و افسردگی را از بین می‌برد، همچنین برای افرادی که هنگام عصبانیت دچار ناراحتی‌های گوارشی و درد معده می‌شوند، بسیار مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت بادرنجبویه سردردهای ناشی از اعصاب را تسکین می‌دهد و نقشی موثر در بهبود عملکرد مغز، تقویت حافظه و جلوگیری از ابتلا به آلزایمر دارد.

عظمایی تاکید کرد: شربت بادرنجبویه به تقویت دستگاه گوارش به ویژه معده و رفع دل‌پیچه‌های ناشی از نفخ روده‌ها کمک می‌کند، این شربت آرام‌بخش قلب و اعصاب است بنابراین تپش قلب، بی‌خوابی، کابوس و خواب‌های آشفته را برطرف می‌کند.

وی تصریح کرد: شربت تاثیری چشمگیر در تقویت کبد و بهبود آفت دهان و تبخال دارد و در بهبود عملکرد سیستم عصبی به درمان سرگیجه، مالیخولیا، هیستری (برانگیختگی شدید هیجانی که اضطراب را به علائم بیماری مانند ترس تبدیل می‌کند.)، وسواس‌های سوداوی (فکری و عملی)، سکته‌های مغزی، صرع، توهم و وحشت موثر است.

موارد منع مصرف شربت بادرنجبویه

عظمایی درباره موارد منع مصرف شربت بادرنجبویه یادآوری کرد: زنان باردار و شیرده، مبتلایان به ناراحتی پروستات، گلوکوم (آب سیاه چشم) و فشار خون بالا باید از مصرف این شربت خودداری کنند.

مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت بادرنجبویه
عرق بادرنجبویه یک لیتر
عرق بیدمشک نیم لیتر
گیاه بادرنجبویه ۵۰ گرم
عسل ۵۰۰ گرم
آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه شربت بادرنجبویه

- نخست عرق بادرنجبویه و بیدمشک را با هم مخلوط کنید.
- گیاه بادرنجبویه را به مخلوط عرق بادرنجبویه و بیدمشک اضافه کنید و بگذارید ۲ ساعت بماند.
- مخلوط گیاه بادرنجبویه، عرق بادرنجبویه و بیدمشک را ۲ تا سه دقیقه بجوشانید سپس صبر کنید تا ترکیب به دمای متعادل (۵۰ درجه سانتی‌گراد) برسد.
- مخلوط جوشیده شده را صاف و عسل را به آن اضافه کنید.
- شربت را به خوبی هم بزنید تا قوام بیاید.
- شربت را داخل ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال بگذارید.
- برای تهیه یک لیوان از شربت بادرنجبویه، یک تا ۲ قاشق غذاخوری از شربت غلیظ را داخل لیوان بریزید سپس به آن ۲ تکه یخ و چند قطره آب لیموترش تازه اضافه کنید؛ بقیه لیوان را آب بریزید؛ مواد درون لیوان را به خوبی مخلوط و شربت را میل کنید.

- شربت بادرنجبویه را می‌توان روزانه سه لیوان (۲ لیوان در روز و یک لیوان قبل از خواب) مصرف کرد.

منبع: سلامت نیوز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۵
    1 0
    خوبه از این مطالب بیشتر بذار مشرق
  • IR ۱۲:۱۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۵
    0 1
    آب سرد بهترین نوشیدنی برای کاهش عصبانیت است. دقت کنید آب سرد، نه آب معمولی
    • IR ۱۸:۳۵ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۵
      2 0
      برای کبد مضره
  • IR ۲۱:۳۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۷
    0 1
    طب فقط طب نوین تغذیه هم متخصص تغذیه بفیهاش هم سرکاری وپول دراوردن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس