به گزارش مشرق، در روزهای گذشته خبر کلاهبرداری علی کریمی از خواهرش، بازتاب گسترده ای در رسانه ها و افکارعمومی داشت.
محور اصلی ادعاهای علی کریمی در حدود یکسال اخیر، دفاع از حقوق زنان بود اما همین فرد به راحتی با کلاهبرداری از خواهرش، حقوق یک زن را پایمال کرده است.
با اینکه این خبر بازتاب گسترده ای در فضای مجازی و افکارعمومی داشت اما دو طیف واکنش تأمل برانگیزی نسبت به آن نشان دادند. یکی جریان غربگرا در داخل و دیگری جریان معاند در خارج از کشور.
کاملا قابل پیش بینی بود که جریان معاند، بر این رسوایی سرپوش می گذارد. بر همین اساس رسانه هایی از جمله بی بی سی فارسی، اینترنشنال، صدای آمریکا، منوتو، رادیوفردا و...که پیش از این از علی کریمی یک قهرمان مدافع حقوق زنان ساخته بودند، ابتدا این خبر را کاملا سانسور کرده و در ادامه صرفا مدعی شدند که علی کریمی خودش همواره در پی مبارزه با فساد بوده است!
در اینسو، جریان غربگرا نیز این خبر مهم را به کلی سانسور کرده و به هیچ عنوان به آن نپرداخت. جالب اینجاست که همین دو طیف پیش از این و در ماههای گذشته وقتی قاچاقچی زنان و دختران در ایران اعدام شد، با حمایت از این فرد و سانسور اعدام این جنایتکار، رسوایی جدیدی در حمایت از حقوق زنان ثبت کردند.
جریان غربگرا همچنین در سالهای گذشته وقتی شهردار اصلاح طلب تهران، همسر دوم خود را با سلاح گرم به قتل رساند، از «قاتلِ یک زن» دفاع کرده و او را در حد یک قهرمان بالا بردند.
موارد مذکور تنها بخش کوچکی از کارنامه جریان غربگرا در موضوع حقوق زنان است. این موارد در کنار مستندات دیگر همگی حاکی از این است که این جریان سیاسی در حمایت از حقوق زنان همیشه رفوزه و مردود بوده است.
قبح زدایی از مشروبخواری در روزنامه داخلی!
روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «شب مرگ» نوشت: «مسمومیت ناشی از مصرف الکل در یک میهمانی در کرج تا امروز ۱۲ کشته به جا گذاشت. شرم و ترس از اقدام به درمان اصلیترین دلیل برآمدن این حاصل تلخ بود. نگرانی خانوادهها از سرشکستگی برآمده از رفتار خلاف عرف در جامعه باعث شد درمان تا آخرین لحظه به تعویق بیفتد.»
در بخش دیگری از این گزارش آمده است: «ساخت و تولید الکل در کشور ما مجوز ندارد و در زیرزمینها به وسیله زودپز و لوله تقطیر ساخته میشود. اگر فرایند تولید تغییر کند یا با مشکل مواجه شود، به جای الکل اتانول که الکلی قابل استفاده است، الکل متانول تولید میشود. الکل متانول میتواند اولا منجر به تاری دید و در ادامه به علت آسیب روی عصب اپتیک به کوری یا نابینایی کامل منجر شود. در مواردی وابسته به میزان مصرف الکل و شدت واکنش بدن مصرفکننده متانول به پایینآمدن سطح هوشیاری و مرگ نیز ختم خواهد شد.»
این روزنامه منتسب به جریان غربگرا در ادامه نوشت: «ممنوعیت مصرف الکل در ایران آسیبهای جدی دارد. اولین آسیب که منشأ دیگر آسیبهاست، این است که این ممنوعیت مصرفکننده را به بازار سیاه هدایت میکند. در تولید زیرزمینی هم صحبت از انصاف و وجدان منطقی نیست. از طرفی پیگرد قانونی تولیدکننده الکل سمی را نیز با چالش روبهرو میکند.»
این رسانه غربگرا بجای تقبیح و مذمت عمل حرام و غیرقانونی مشروبخواری، ممنوعیت مصرف مشروب را مورد مذمت قرار داده است!
لازم به ذکر است که در دو قانون «مجازات اسلامی» و «مبارزه با قاچاق کالا و ارز» در خصوص تولید، توزیع و مصرف مسکرات جرمانگاری شده است.