به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، امیر حبیب الله سیاری افزود: منطقه ماموریت نیروی دریایی ارتش، تا قبل از انقلاب فقط آبهای ساحلی بود، در دوران دفاع مقدس جرات یافتیم در عرصه دریاها و از جمله خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان حضور یابیم.
وی خاطرنشان كرد در این دوران توانستیم از حق و حقوق و منافع ملت و كشور و مرزهای آبی جمهوری اسلامی ایران و اقتصادمان محافظت كنیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح كرد حفظ چرخه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با توجه به حملاتی كه رژیم بعثی عراق در دوران دفاع مقدس در حوزه دریایی علیه ما می كرد، حركت بسیار بزرگی برای این نیرو بود.
امیر دریادار سیاری گفت: از سال 1388 كه فرمانده معظم كل قوا فرمودند نیروی دریایی ارتش، نیرویی راهبردی است، این نیرو از یك نیروی دریایی آبهای ساحلی به یك نیروی دریایی آبهای عمیق تبدیل شده است.
وی با بیان این كه نیروی دریایی ارتش برای دفاع از منافع كشورمان در هر نقطهای از آبهای آزاد و بین المللی حضور خواهد یافت، افزود: امروز منطقه حضور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از منطقه خلیج فارس به شمال اقیانوس هند، خلیج عدن و باب المندب گسترش یافته و هم اینك نیز بیست و دومین ناوگروه ارتش در منطقه است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان كرد در حدود چهار سال گذشته و از آغاز عملیات حفاظت از كشتی های تجاری و نفتكش جمهوری اسلامی ایران در آب های آزاد و بین المللی تاكنون، یك روز هم نبوده است كه نیروی دریایی ارتش در این منطقه حضور نداشته باشد و منطقه خالی از ناوهای ایرانی باشد.
امیر دریادار سیاری تصریح كرد این افتخاری برای جمهوری اسلامی ایران است كه توانستهایم این گونه به یك جهش بزرگ دست یابیم و بتوانیم در عرصه آبهای آزاد و بینالمللی حضور داشته باشیم .
اسكورت بیش از 1500 فروند كشتی تجاری و نفتكش
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه از اسكورت بیش از یك هزار و 500 فروند كشتی تجاری و نفتكش ایران در خلیج عدن و شمال اقیانوس هند تا دریای سرخ به عنوان یكی از دستاوردهای بزرگ نیروی دریایی در عرصه آب های آزاد و بین المللی یاد كرد.
امیر سیاری خاطرنشان كرد بدین ترتیب دریادلان نیروی دریایی ارتش توانستند این شناورها را از صدمههای احتمالی كه دزدان دریایی می توانستند به آنها وارد كنند، نجات داده و آنها را سالم به مقصد برسانند و در راستای حفظ اقتصاد كشور كمك بزرگی بكنند.
وی اضافه كرد: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مدت علاوه بر حفاظت از شناورهای تجاری و نفتكش ایرانی، توانسته است كشتیهای كشورهای دیگر را نیز در آبهای آزاد و بینالمللی نجات دهد.
امیر سیاری یادآور شد دوازدهم فرودین ماه امسال تیم عملیات ویژه نیروی دریایی ارتش موفق شد در سه هزار كیلومتری چابهار كشتی حامل كالاهای ایران را كه دزدان دریایی ربوده بودند، از دست آنها نجات دهد.
وی خاطرنشان كرد تاكتیكی كه نیروی دریایی ارتش در این عملیات به كار گرفته بود، برای دنیا جالب بود و آنها را متعجب كرد.
امیر دریادار سیاری اظهار داشت: ما امروز در نیروی دریایی ارتش به این دستاوردها افتخار میكنیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با استناد به توانمندیهای این نیرو در عرصه های مختلف، تاكید كرد برای دفاع از منافع كشور و حقوق ملت، منطقه ماموریت نیروی دریایی گسترش می یابد.