به گزارش مشرق، سعید بیگی مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اظهار کرد: سه سال است که دکه های مطبوعاتی تهران قرارداد ندارند و مشکلاتی راجع به آنها شناسایی شده که در حال رفع آنها هستیم؛ یکی از مشکلات اساسی دکهها مشکلات قرارداد آنها و نرخ اجاره بود که با مصوبه شورای شهر برای سه سال این امر تعیین تکلیف شد و قراردادهای آنها به روز میشود.
سعید بیگی افزود: نظارت بر دکههای مطبوعاتی در دوره قبل رها شده بود و ساعت فعالیت و رویه آنها مشخص نبود، اما اکنون به صورت روزانه کارکنان ادارات ساماندهی در مناطق شهرداری تهران و شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل در طول روز و شب بازدیدهایی را انجام میدهند.
فعالیت دکه های مطبوعاتی در شب ممنوع است
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه فعالیت شبانه دکههای مطبوعاتی ممنوع است، گفت: شهروندان و رسانهها در صورت مشاهده تخلف و باز بودن شبانه کیوسکها، این موضوع را اعلام کنند.
بیگی ادامه داد: بدنه بسیاری از باجههای روزنامه فروشی که پوسیده بود و با نمای شهری همخوانی نداشت، تعویض شده است و بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، قراردادها تا پایان امسال بسته میشود.
وی درباره آمار این دکهها هم گفت: یکهزار و ۲۷۵ دکه مطبوعاتی در تهران فعال و در بودجه امسال هم بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان درآمد از محل آنها برای شهرداری تهران در نظر گرفته شده، اما باید بدانیم که شهرداری فقط مالک زمین دکه مطبوعاتی است.
بیگی در ادامه درباره نخستین دکهها یا باجههای روزنامه فروشی در تهران نیز گفت: نخستین دکه در شهر تهران مربوط به سال ۱۳۱۰ است و اتحادیهای به نام اتحادیه کیوسکداران فعالیت دارد.
بر اساس مصوبه شورا، کیوسکها در سه سطح درجه یک، دو و سه درجهبندی شد و درجه یک با مبلغ ۱۵ میلیون ریال، درجه دو به میزان ۱۰میلیون ریال، درجه سه با رقم پنج میلیون تومان که تهران دارای ۳۱۶ کیوسک درجه یک، ۵۸۲ کیوسک درجه ۲ و ۳۷۳ کیوسک درجه سه است.
منبع:برنا