به گزارش مشرق، بی بی سی فارسی در مطلبی به نقل از روزنامه شرق نوشت:«مجید کاوه، وکیل جواد روحی- از بازداشت شدگان اعتراضات سال گذشته ایران- در گفتگو با روزنامه شرق از بلاتکلیفی موکلش و بیتوجهی به رأی دیوان عالی خبر داده است.در اوایل خردادماه دیوان عالی اعلام کرد حکم سه بار اعدام جواد روحی نقض شده است.»
بی بی سی فارسی در ادامه نوشت:«مجید کاوه گفته است: «قریب به دو ماه از نقض حکم محکومیت موکل در دیوان عالی کشور میگذرد و موکل بدون تبدیل قرار تأمین کیفری از تاریخ ٣٠ شهریور ١٤٠١ تاکنون بیش از ٣١٥ روز است که ایام بازداشت موقت خود را در زندان شهرستان نوشهر میگذراند و این موضوع باعث بروز مشکلات عدیده جسمی و روحی برای موکل و خانواده او شده است.»
فضاسازی مشترک بی بی سی فارسی و روزنامه شرق در تطهیر یکی از لیدرهای اغتشاشات در حالی است که پیگیریها نشان میدهد این فرد لیدری اغتشاشگران را بهعهده داشته و اقدامات مجرمانه قابلتوجهی را نیز در اغتشاشات انجام داده است. براساس دادنامه صادره از سوی دادگاه انقلاب اسلامی ساری، اتهامات متهم دایر است بر: افساد فیالارض از طریق ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی کشور، احتراق و تخریب اموال بهگونهای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور و ناامنی و ورود خسارت عمده به اموال عمومی شده است، تخریب، ایجاد حریق و خرابکاری در اموال و تأسیسات مورد استفاده عمومی بهمنظور اخلال در نظم و امنیت جامعه، تحریک برخی از شهروندان به ایجاد ناامنی و اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی کشور، ارتداد از طریق هتک حرمت به قرآن از طریق آتش زدن قرآن کریم و توهین به مقدسات.
جواد روحی صراحتاً نسبت به اقدامات خود و نقشآفرینی جدی در اغتشاشات اعتراف کرده است. وی در بخشی از اعترافات خود گفته است: یکی از خانمهای حاضر در صحنه، قرآن کریم را به من داده بود، من هم قرآن را داخل آتش انداختم و سوزاندم. من بهاتفاق چند نفر وارد مقر مأمورین راهنمایی و رانندگی که در مرکز شهر قرار داشت شدیم و لوازم موجود در آن را به پایین پرتاب کردیم و پس از آن مقر مأموران راهنمایی و رانندگی آتش زده شد.
براساس این گزارش، در حوادث و اغتشاشات شهرستان نوشهر که جواد روحی لیدری گروهی از اغتشاشگران و افراد حاضر در تجمع را بهعهده داشته و شهروندان را تحریک و تشویق به آشوب میکرده است، متأسفانه ۵ نفر جان خود را از دست دادهاند و تعدادی از مأموران تأمین امنیت نیز مجروح شدند.
با اینحال رسانه های معاند و همچنین برخی رسانه های داخلی منتسب به جریان غربگرا با وارونه نمایی و تحریف واقعیت، طوری وانمود می کنند که این فرد صرفا چند روسری آتش زده و بر همین اساس با توجه به حکم صادر شده مورد ظلم قرار گرفته است!
استقبال چندین باره «صدای آمریکا» از رویکرد روزنامه جمهوری اسلامی
وبسایت صدای آمریکا در مطلبی نوشت: «روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: «احکامی که این روزها برای بیحجابها صادر میشود، اگر هدف این است که این افراد تنبیه شوند، با این احکام نه تنها چنین هدفی حاصل نمیشود بلکه جسارتها بیشتر و کینهها عمیقتر میشوند.»
صدای آمریکا در ادامه نوشت: «این روزنامه در ادامه به متولیان امر توصیه میکند از این مسیر برگردند و به مساله اصلی که معالجه بیماری اقتصادی کشور است بپردازند. جمهوری اسلامی در ادامه نوشته است: «شما به جای معالجه ریشه، به شاخ و برگ چسبیدهاید.»»
جریان غربگرا دقیقا همراستا با عملیات روانی دشمن، در بزنگاه هایی همچون لزوم ضابطه مندسازی فضای مجازی و یا مقابله با بی حجابی و هنجارشکنی، با ایجاد دوگانه «فضای مجازی-اقتصاد» و یا «حجاب- اقتصاد»، صورت مسئله را پاک کرده و اصل ماجرا را به حاشیه می برد.
این در حالی است که تاکید بر مسائلی از جمله ساماندهی فضای مجازی و مقابله با هنجارشکنی در مسئله حجاب و موارد مشابه دیگر، همگی بر پایه قانون و شرع است. علاوهبر این، مواردی از جمله ساماندهی فضای مجازی و مقابله جدی با بیحجابی، خواسته و مطالبه قاطبه مردم عزیز کشورمان- با گرایشهای مختلف سیاسی و تیپهای مختلف- است.
همان مردمی که در مقاطعی همچون راهپیمایی تماشایی ۱۳ آبان و راهپیمایی حماسی ۲۲ بهمن و راهپیمایی روز قدس و اجتماعات تماشایی شبهای قدر در ماه رمضان و نماز باشکوه عیدفطر و دهه محرم و تشییع حماسی شهدا و... شانهبهشانه در کنار هم ایستادند و وحدت و همدلی خود را به رخ دشمن و دنبالههای داخلی آن کشیدند.
اتفاقا این جریان غربگرا است که باید به این سؤال پاسخ دهد که چرا ولنگاری و هموار شدن مسیر کلاهبرداری در فضای مجازی و هنجارشکنی و بیحیایی در مسئله حجاب و آدمکشی و هتک حرمت زنان و ایجاد آشوب و اغتشاش، برای شما مهمتر از اقتصاد و معیشت مردم است؟! در حالت کلیتر باید این سؤال را از این جریان سیاسی پرسید که چرا هر وقت صحبت از گردنکشی مقابل قانون و شرع میشود، شما در صف اول دفاع از قانونشکنان و هنجارشکنان می ایستید؟!
به جرأت میتوان گفت همانقدر که مسائل اجتماعی و فرهنگی برای جریان غربگرا بیاهمیت و غیرقابل اعتنا است، به همان اندازه و بلکه بیشتر، اقتصاد و معیشت مردم برای این طیف بیاهمیت است. چرا؟! کافی است به کارنامه دولتهای یازدهم و دوازدهم نگاهی بیندازیم. همان دولتی که مدعی بود کاری میکند که «چرخ سانتریفیوژها و چرخ معیشت مردم همزمان بچرخد»، اما از یکسو در قلب رآکتور هستهای بتن ریخت و چرخ سانتریفیوژها را از کار انداخت و از سوی دیگر بنابر گزارشهای منتشرشده، در روندی دومینووار موجب تعطیلی حداقل حدود دو هزار کارخانه و واحد تولیدی در طول هشت سال شد.
سوژه مشترک اینترنشنال و روزنامه داخلی با چاشنی حاشیه سازی برای ورزش
وبسایت تروریستی اینترنشنال در مطلبی نوشت: «روزنامه شرق در گزارشی نوشت که فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامههایی مجزا به فدراسیون فوتبال ایران، «خطونشان کشیدهاند که اگر در این دوره از رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران هم اجازه حضور زنان در ورزشگاهها صادر نشود، باید منتظر عواقب سختی باشند»
اینترنشنال در ادامه نوشت: «روزنامه شرق نوشت که «لحن این نامهها به قدری جدی است که مسئولان ورزشی ایران را بر آن داشته تا نهتنها اجازه حضور زنان در ورزشگاه آزادی را صادر کنند، بلکه به تیمهای شهرستانی هم برای اولین بار اجازه دهند درهای ورزشگاه را به روی زنان علاقهمند به تماشای فوتبال بگشایند.»
این قبیل فضاسازی ها مسبوق به سابقه بوده است. هدف این کارزار رسانه ای چیزی نیست جز حاشیه سازی برای ورزش و ورزشکاران و غلبه دادن موضوعات حاشیه ای بر موضوعات اصلی.
یک سوال؛ آیا تا به حال شنیده اید که جریان غربگرا، زنان را برای حضور در رقابت های ورزشی بانوان به عنوان تماشاچی و با هدف حمایت از ورزش بانوان تشویق کند؟! آیا تاکنون دیده اید که جریان غربگرا برای افزایش سرانه ورزشی بانوان محترم و دختران کشورمان مطالبه گری کند؟!
پیش از این یکی از فعالین جریان غربگرا گفته بود، زنان باید به استادیم بروند تا هم فحش بدهند و هم فحش بشنوند! دیگر فعال رسانه ای جریان غربگرا گفته بود، اگر زنان و دختران برای تماشای بازی مردان به ورزشگاه نروند، دچار بیماری های روحی و روانی می شوند!