کد خبر 1523202
تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۸
رئیسی

۸ سال عقب‌ماندگی، ترک فعل و سوءمدیریت با ۲ سال کار و تلاش بی‌وقفه قابل جبران نیست، اما برآیند کلی دولت سیزدهم در این ۲ سال به ما می‌گوید سید ابراهیم رئیسی هم تدبیر داشت و هم امید را به مردم بازگرداند.

به گزارش مشرق، سید محمدعماد اعرابی طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ است؛ ۱۱ روز تا آغاز رأی‌گیری برای دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری مانده و تنور تبلیغات انتخاباتی داغ است. حسن روحانی در همدان میان هوادارانش می‌گوید: «اگر شما جوانان در خانه بنشینید[در انتخابات شرکت نکنید]، بدانید که در پیاده‌روهای ما هم دیوار خواهند کشید. شما آنها را نمی‌شناسید من آنها را می‌شناسم.» او سعی می‌کند با این سخنان، مخاطبانش را از پیروزی سید ابراهیم رئیسی به عنوان مهم‌ترین رقیب انتخاباتی‌اش بترساند تا چهار سال دیگر بر صندلی ریاست جمهوری بنشیند و همین‌طور هم می‌شود.

حالا ۷ شهریور ۱۴۰۲ است. سید ابراهیم رئیسی با رأی مردم در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ به ریاست جمهوری انتخاب شده و سومین نشست خبری با اصحاب رسانه‌های داخلی و خارجی را برگزار می‌کند. حامیان آقای روحانی اما هنوز به شیوه او متوسل می‌شوند و همچنان سعی می‌کنند از کلیدواژه «دیوارکشی» استفاده کنند. خبرنگار یکی از نشریات زنجیره‌ای حامی حسن روحانی با اشاره به جامعه ایران سؤال می‌کند: «آقای رئیسی در جامعه پل ساختید یا دیوار کشیدید؟» اما اجازه دهید این بار به جای آقای رئیسی، مرور رویدادهای یک دهه اخیر پاسخ این سؤال را بدهد.

۲ خرداد ۱۴۰۱ حوالی ساعت ۲ بعد ازظهر بخشی از مجتمع تجاری متروپل آبادان فروریخت. کمتر از ۸ ساعت پس از حادثه وزیر کشور برای بررسی میدانی، آماده سفر به آبادان می‌شود اما به دلیل شرایط نامساعد جوی این سفر در بامداد ۳ خرداد صورت می‌پذیرد.

احمد وحیدی بلافاصله از فرودگاه آبادان به محل حادثه می‌رود و پس از بازدید از محل، اولین جلسه برای هماهنگی و مدیریت اقدامات امداد و نجات را در ساعت ۳ بامداد ۳ خرداد ۱۴۰۱ تشکیل می‌دهد. او تا آخرین روز آواربرداری و کشف اجساد و شناسایی قربانیان در آبادان می‌ماند و ۶ روز بعد، پس از اتمام عملیات در ۹ خرداد ۱۴۰۱ به تهران بازمی‌گردد. حادثه‌ تلخ متروپل اگرچه به دلیل عدم رعایت اصول مهندسی و عدم توجه به هشدار مهندسان ناظر و همچنین قصور شهرداری آبادان با ریزش یک ساختمان نیمه‌ساز منجر به فوت ۴۳ نفر شد ولی به نظر می‌رسید خبر از فرو ریختن یک دیوار دیگر هم می‌داد؛ اما کدام دیوار؟

۲۱ آبان ۱۳۹۶ حوالی ساعت ۱۰ شب است که زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۷.۳ ریشتر استان کرمانشاه در شمال غرب ایران را می‌لرزاند. گزارش‌های اولیه از تخریب گسترده روستاها، برخی شهرها، راه‌های مواصلاتی و خسارات جانی و مالی فراوان خبر می‌دهند؛ اما تا

۴۸ ساعت پس از وقوع زلزله خبری از وزیر راه و شهرسازی نیست. در نهایت عصر روز ۲۳ آبان، عباس آخوندی برای چند ساعت به مناطق زلزله‌زده سفر کرد و سپس به تهران بازگشت. زلزله کرمانشاه ۶۲۰ فوتی و بیش از ۹۰۰۰ مصدوم برجای گذاشت اما این زلزله با همه قدرتش هم نتوانست دیوار بین مسئولان دولت وقت و مردم را فرو بریزد. فارغ از عملکرد غیرمسئولانه وزیر وقت راه و شهرسازی، این را جای کفش خاک‌آلود اسحاق جهانگیری روی فرش کف چادرهای زلزله‌زدگان نیز نشان می‌داد.

آخرین روزهای اسفند ۱۳۹۷ است که سازمان هواشناسی از بارش باران گسترده در استان‌های خراسان شمالی؛ گلستان و مازندران خبر می‌دهد. بارش‌ها نهایتا در ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ منجر به سیل می‌شود که استان گلستان را بیش از استان‌های همجوار تحت تأثیر قرار می‌دهد اما خبری از استاندار گلستان نیست. سه روز از وقوع سیل می‌گذرد، منطقه را آب گرفته و برخی اقدامات نظیر تخریب خط آهن برای تخلیه آب، احتیاج به دستور استاندار دارد اما خبرها حاکی از سفر استاندار گلستان به خارج کشور علی‌رغم آگاهی از اوضاع است. علاوه‌بر استاندار، رئیس‌جمهور نیز در سفر تفریحی قشم به سر می‌برد.

حسن روحانی طی یک هفته پس از وقوع سیل در شمال ایران ترجیح می‌داد اوضاع مناطق سیل‌زده را به صورت تلفنی از جنوب ایران پیگیری کند. دیواری که مسئولان ارشد دولت تدبیر و امید[!] بین خودشان و مردم کشیده بودند حتی با سیل هم خراب نمی‌شد!

اولین روزهای مرداد ۱۴۰۱ است. حالا سیل مناطقی در پایتخت را درگیر کرده است. استانداری تهران از مدتی قبل هشدارهای لازم برای اجتناب از توقف در حاشیه رودخانه‌ها و بستر مسیل‌ها را داده است. با این حال اما سیل خساراتی به همراه داشته است. بامداد ۶ مرداد ۱۴۰۱ سیل ابتدا در منطقه کن و امامزاده داود تهران جاری می‌شود؛ صبح همان روز وزیر کشور و استاندار تهران خود را به محل می‌رسانند و تصمیمات لازم برای هماهنگی نهادهای امدادرسان را با توجه به وضعیت منطقه اتخاذ می‌کنند. یک روز بعد در ۷ مرداد ۱۴۰۱ این‌بار سیل با قدرت بیشتری مناطقی از فیروزکوه تهران را فرامی‌گیرد. محسن منصوری استاندار وقت تهران بلافاصله از منطقه کن به کانون اصلی سیل در روستای مزداران فیروزکوه می‌رود و یک روز بعد رئیس‌جمهور نیز برای آگاهی از شرایط مردم منطقه در محل حضور پیدا می‌کند. برخلاف تجربه سال‌های قبل، مسئولان دولت سیزدهم دور از دسترس مردم سیل‌زده قرار ندارد. استاندار وقت تهران نزدیک به ۱۰ روز و تا پایان عملیات امدادرسانی، در منطقه فیروزکوه ساکن شد و به همراه امدادگران و برخی مردم محلی در مسجد روستای مزداران می‌خوابید؛ دیگر دیواری بین مردم و مسئولان وجود نداشت.

۲۱ فروردین ۱۳۹۷ بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف طی نامه‌ای از محمدباقر نوبخت سخنگوی وقت دولت آقای روحانی دعوت کرد تا با حضور در این دانشگاه به سؤالات دانشجویان پاسخ دهد؛ نامه‌ای که هرگز پاسخی به آن داده نشد. ظاهرا دیوار بین سخنگوی دولت تدبیر و امید[!] با دانشجویان آن‌قدر بلند بود که حتی نامه دانشجویان به دست ایشان نمی‌رسید! این دیوار بلند اما در دولت سید ابراهیم رئیسی برچیده شد. علی بهادری جهرمی؛ سخنگوی جوان دولت تا امروز تقریبا هر فصل میهمان دانشجویان در یکی از دانشگاه‌های سراسر کشور بوده و به سؤالات‌شان پاسخ گفته است. دانشگاه علامه‌طباطبایی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه تهران، دانشگاه صداوسیما، دانشگاه فرهنگیان بندرعباس، دانشگاه قم، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه شیراز، دانشگاه ارومیه، دانشگاه همدان و... بخشی از حضور بی‌تکلف او در میان دانشجویان است. بهادری‌جهرمی حتی در ملتهب‌ترین روزهای دانشگاه یعنی پاییز ۱۴۰۱ نیز پای سؤالات دانشجویان در دانشگاه‌ها می‌نشست. اگر حضور او در نشست تشکل‌های دانشجویی و یا در حوزه‌های علمیه و هیئات مذهبی را هم اضافه کنیم آن وقت شاید بتوان گفت سخنگوی دولت سیزدهم تاکنون تقریبا به طور متوسط هر ماه در جمعی از جوانان حضور داشته و پاسخگوی‌شان بوده است. حتی یک سوم چنین آماری در هشت سال دولت تدبیر و امید[!] رؤیایی دست‌نیافتنی بود. محمدباقر نوبخت به عنوان سخنگوی دولت یازدهم هرگز در هیچ دانشگاهی و در هیچ جمع دانشجویی حضور پیدا نکرد و علی ربیعی سخنگوی دولت دوازدهم نیز فقط یک بار در ۱۹ آذر ۱۳۹۸ به دانشگاه صنعتی شریف رفت و پای سؤالات دانشجویان نشست.

می‌شود این مقایسه را با سفرهای استانی دو دولت و دستاوردهای عملی‌اش نیز ادامه داد، مقایسه‌ای که می‌تواند به شدت جذاب باشد ولی احتیاج به گزارشی تفصیلی دارد. به نظر می‌رسد با همین موارد هم بشود پاسخ این سؤال را داد: «آقای رئیسی در جامعه پل ساختید یا دیوار کشیدید؟» حالا پاسخ کاملا ساده است اما بگذارید جور دیگری پاسخ دهیم. سید ابراهیم رئیسی نه پل زد و نه دیوار ساخت. او و دولتمردانش در این بیست ماه، خندقی که طی هشت سال توسط آقای روحانی و مدیرانش بین مردم و مسئولین حفر شده بود را با مسئولیت‌پذیری، خدمت‌رسانی، موقعیت‌شناسی و در یک کلام کار شبانه‌روزی نسبتا ترمیم کرده‌اند. مسلما هشت سال عقب‌ماندگی، ترک فعل و سوءمدیریت با دو سال کار و تلاش بی‌وقفه قابل جبران نیست اما برآیند کلی دولت سیزدهم در این دو سال به ما می‌گوید سید ابراهیم رئیسی هم تدبیر داشت و هم امید را به مردم بازگرداند؛ کاری که رئیس‌دولت تدبیر و امید قرار بود انجام دهد اما هشت سال از انجام این کار نیز عاجز بود!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 43
  • در انتظار بررسی: 9
  • غیر قابل انتشار: 17
  • احمد IR ۰۸:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    9 4
    دولت تلکلیف مرغ 90 هزار تمومنی و گوشت 600 هزار تومن و مسکن متری 70 میلیونی در مناطقپایین نه در بالا شهر خودرو یک ملیاردی و سکه 30 میلیونی و دلار 50 هزارتنومنی میوه کیلیویی میانگین 70 هزارتومن لبنیات دیه ای 185 هزار تومن شهریه سالانه برای دانش اموز دبستانی 50 میلیون تومنی و دهها دمورد دیگر از جمله مسایل اجتماعی و سیساسی و فرهنگی و جناحی و .............
    • منتقد گمنام IR ۱۹:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      2 5
      اتخاذ سیاست کلی نظام جای دیگر است. رئیس جمهور واسطه اجرایش. اینکه در پیاده روها دیوار نکشیدند بخاطر مبارزه و مقاومت زنان و مردان بوده نه درک و لطف مسئولان. ریشه های فساد همچنان برقرار است. با تعاریف غلو آمیز نمیتوان بر انبوه حماقتها و خیانتها ماله کشید.
  • IR ۰۸:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    32 40
    بنده با آمار و ارقام ثابت میکنم که رئیسی بدترین و ضعیف ترین رئیس جمهور تاریخ جمهوری اسلامی است
    • مهدی IR ۰۸:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      7 3
      پماد رو بمال اونجایی که میسوزه
    • سید IR ۰۸:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      30 20
      حسادت نسبت به موفقیت های دولت آقای رئیسی چنان اصلاح طلبان تهوع آور را فراگرفته و رنج می دهد که حتا آرزو می کنند به قیمت نابودی نظام هم که شده باشد دولت ایشان زمین بخورد! وَ مِن شَرٍحاسِدٍ اِذاحَسَد
    • IR ۰۸:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      22 17
      تو با امار و ارقام فقط چپلقمگی خودت رو میتونی اثبات کنی
    • مسعود دیپلمات IR ۰۸:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      5 3
      ضعیف بودن جرم نیست! غرب زدگی و خیانت به مردم و بیت المال، آنهم در لباس روحانیت جرم است. بحث دیوار شد، به او بگوئید که هم اکنون در ژاپن، به تقلید از ما در اتوبوس هایشان دیوار می کشند. دیوار و حجاب عیب نیست! فریب عوام در لباس روحانیت عیب است.
    • ایرونی IR ۰۹:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      4 2
      بسم الله همینجا ثابت کن
    • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      3 1
      حسن تسلیم شما که از روی صندلی جم نمی خورد بهترین بود بهترین بود
    • IR ۰۹:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      2 3
      در جواب کاربر ۰۸:۱۳: شما با آمار و ارقام خیلی بیجا می کنی
    • CH ۰۹:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      2 11
      رنده به هیچ عنوان این آمار را قبول ندارم و معتقدم دولت ها در ایران مثل هم هستند.
    • اقتصاد متورم IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      3 2
      نیازی به آمار وراقام نیست. ببین حقوق یک کارمند تا چندم ماه میرسه؟
    • علی IR ۱۲:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      4 0
      شما امار و ارقامی که تو این گزارش قید شده قبول داری ؟مستنداتش هنوزم تو ذهن مردم هست.جناب استاندار سفر خارج بودن یا نبودن؟استاندار از لحظه اولیه سیل کنار مردم بودن یا نبودن؟معاون رییس با کفش و لحظه ای پای در خانه یه مرد کرد گذاشتندیا نه؟شانس اوردن صاحب منصب بودن وگرنه همون مرد کرد گردن ایشون رو بخاطر بی احترامی خرد میکردن.معاون رییس با ادب و احترام کنار مردم نشستن و پای درد دل هارو گوش کردن یا نه؟اگه شرافت داشته باشی مدارک زنده و ازیاد نرفته رو انکار نکنی خفه خون میگیری هیچی نمیگی
    • IR ۱۲:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      4 0
      میانگین رشد اقتصادی کشور در 8 سال دولت قبل صفر بود حالا رشد اقتصادی 4/7 درصدی را تجربه کردیم روند تورم از 65 درصد دولت قبل به 40 درصد کاهش یافته است و برخی شاخص های کلان اقتصاد رشد و پیشرفت را نشان می دهد.
    • IR ۱۲:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      4 1
      روحانی بدترین و ضعیف ترین رئیسی جمهور تاریخ ایران بود زیرا در دهه 90 همه شاخص های اقتصادی منفی بود و کشور در تمام زمینه ها دچار عقب ماندگی شد.
    • IR ۱۲:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      3 0
      روحانی بدترین و ضعیف ترین رئیسی جمهور تاریخ ایران بود زیرا در دهه 90 همه شاخص های اقتصادی منفی بود و کشور در تمام زمینه ها دچار عقب ماندگی شد.
    • IR ۱۲:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      4 1
      دولت روحانی رکورددار تورم در 80 سال اخیر بود از اون بدتر نداشتیم و نداریم.
    • IR ۱۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      3 1
      رشد اقتصادی در دولت روحانی صفر بود کمترین میزان جذب سرمایه خارجی در دولت روحانی صورت گرفت 4 سال پیاپی تورم 65 درصد داشت و قیمت دلار را 10 برابر کرد روحانی فاجعه ترین بود.
    • IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      2 1
      نیاز به اثبات نداره
    • IR ۱۴:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      0 4
      لایحه حجاب همان دیواری است که دکتر روحانی هشدار میداد.
    • امیر IR ۱۴:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      2 0
      دولت قبل اینقدر ضعیف و بد بود و جوری کشور را نابود کرد که دست مغول ها را از پشت بست که تا قرن ها رکورد بد بودن دست خودش است بعدش هم بهت توصیه میکنم کمتر از قید های اکید استفاده کنی این را کنکوری ها خوب میدونن که حتی گزینه هایی که قید اکید داخلش است عموما اشتباه است 😂
    • علی IR ۱۵:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      2 0
      عزیزم بستگی داره آمار رو از کجا بخوای بیاری بله اگر آمار رو از دروغگوترین دولت یعنی روحانی بیاری بله حق با شماست
    • اسماعیل IR ۱۵:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      4 0
      بسم الله ثابت کن و لطفا همینجا مستنداتی که داری رو کن اما اگه نتونستی بمنزله اینه که چرت فرمودید
    • محمدایوب IR ۱۶:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      4 0
      در مقابل نادان بگو سلام قالوا سلاما
    • IR ۱۶:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      3 0
      پس آمار و ارقام کو؟ چرا ثابت نکردی؟
    • IR ۲۲:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
      1 0
      این روزها همه آمارساز شدن😂
  • IR ۰۸:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    4 4
    بزرگترین شاخصه اصلاحاتی ها پدرسوختگی و پررویی است. پدرسوختگی + پررویی = پررویی نجومی.
  • IR ۰۸:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    4 2
    بزرگترین شاخصه اصلاحاتی ها پدرسوختگی و پررویی است. پدرسوختگی + پررویی = پررویی نجومی.
  • IR ۰۸:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    4 3
    فرق است بين دولت اشرافی غرب گرا ودولت مردمی
  • IR ۰۸:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    4 2
    ننگ ابدی بر حسن روحانی ...
  • سید IR ۰۸:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    21 12
    حسادت نسبت به موفقیت های دولت آقای رئیسی چنان اصلاح طلبان تهوع آور را فراگرفته و رنج می دهد که حتا آرزو می کنند به قیمت نابودی نظام هم که شده باشد دولت ایشان زمین بخورد! وَ مِن شَرٍحاسِدٍ اِذاحَسَد
  • هادی IR ۰۸:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    5 3
    چهارتا استاد دانشگاه لیبرال و وطن فروش رو هم نمیتونه اخراج کنه. باید صغری کبری بچینه. چارتا دانشجوی هتاک و جفتک پرون رو هم نتونست ادب کنه. فضای مجازی هنوز ول و یله است. روزنامه های زنجیره ای هر روز دروغ چاپ میکنن و هیچ برخوردی نمیشه. اینا همه نشان از عدم قدرت و لیاقت داره. اون وزیر ارشاد که کارش شده سفید کردن پرونده فتنه گری بازیگرا و هنربندا، وزیر گردشگریش که یه پا آپوزیشن نظامه، معاون اولش نابود کننده بازار و اقتصاده. وزیر راهش که نگران پیمانکارهاست. به جای اینکه مصوبه رو اجرا کنه و به متقاضی ها زمین بده دنبال کارهای پیمانکارهاست. بماند که وزرا برای در قدرت موندن چه باج هایی که به نماینده ها نمیدن. از وام گرفته تا جا کردن فک و فامیل تو وزارت خونه ها و کارخونه ها.
  • سرباز IR ۰۸:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    16 5
    پس لطف کنید آمارهاتون رو منتشر کنید تا جامعه به آگاهی برسه.(امان از بی انصافی)
  • ali IR ۰۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    0 3
    کدوم تدبیر ؟ پیمان شانگهای و بریکس که تا الان قد یه هزار تومنی هم نقسی در تجارت ایران نداشتن برجام هم که آمریکا قبول نمیکنه برگرده علی رغم امیدواری هزار باره این دولت !
  • IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    0 0
    احسنت .
  • US ۰۹:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    6 2
    دستاورد های دولت عالی بودند مثلا خود من امروز از بریکس و شانگهای گوشت و روغن خریدم به قیمت سه سال پیش بود، دلار هم سی تومن شده بود، تازه دریاچه ارومیه هم پر آب شده بود
  • IR ۰۹:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    1 0
    بین مردم عادی تو خیابان قدم بزنید تا متوجه بشید
  • IR ۱۰:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    2 1
    دو سال بعد معلوم میشه
  • FR ۱۰:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    3 0
    ممنون از مشرق و البته کیهان
  • IR ۱۲:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    3 0
    خداروشکر خودمان زنده بودیم وهردو دولت را دیدیم .اگر می خواستیم به روایت آقایان به ظاهر اصلاح طلب استناد می کردیم چی می شد.البته حافظه سیاسی مردم به شدت کوتاه است وباید با یادآوری وضعیتی که در آن بودیم وهستیم ٬ انتخاب درستی داشته باشیم.خدا قوت به آقای دکتر رئیسی و همکاران پرتلاش ایشان.
  • IR ۱۵:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    2 1
    حرف حق جواب ندارد
  • رحیم اقبالی IR ۱۹:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
    1 1
    رئیسی رعایت حقوق بشر را بجا می‌آورد
  • مهران CA ۰۰:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
    1 0
    با سلام بکار گیری تعدادی از مدیران مسئله دار دولت قبل، لایحه حجاب و کند شدن سرعت اینترنت و بالا رفتن قیمت مسکن و اجاره آن، بالا رفتن قیمت گوشت مرغ و قیمت گوشت قرمز، بالا رفتن قیمت سکه و دلار و نصف شدن قدرت خرید مردم از جمله مواردیست که از ضعفهای دولت آقای رئیسی می باشد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس