سرویس سیاست مشرق- دو پزشک متخصص ضدانقلاب پس از گذشت یک سال از فوت مهسا امینی و اغتشاشات سال گذشته، اعتراف کردند که سی تی اسکن ادعایی اینترنشنال درباره آسیب دیدگی جمجه مهسا امینی، دروغ بوده و آن ها به دلیل جو رسانهای و هیجان آشئوبها، نظر کارشناسی و حقیقت ماجرا را پنهان کرده بودند.
بیست و هشتم شهریور ۱۴۰۱، شبکه اینترنشنال مدعی شد یک گروه هکری تصاویری که بیانگر «وجود ترشحات و خون در ریه و تجمع مایعات در ریه، ناشی از ورود به کما در پی ضربه سنگین به سر او بوده» را در اختیار این شبکه قرار داده است.
اکنون با گذشت یک سال، پزشکان متخصصی که در فضای مجازی هم فعالیت دارند، پرده از این دروغ بزرگ برداشتند. رضا بهروز، پزشک و فعال رسانهای معاند در صفحه توئیتری خود اعتراف کردند که در زمان انتشار تصاویر، آنها را بررسی کرده و تشخیصش تورم مغزی بوده است. او همچنین گفته است که کارشناسانی که در برنامه حاضر شده و این تصاویر را تحلیل و تایید کردند، هیچ کدام متخصص مغز و اعصاب یا جراح مغز و اعصاب نبودند.بهروز همچنین گفته است که آن زمان سکوت کرده و تحت شرایط جو رسانهای آشوبها،حقیقت ماجرا را بیان نکرده است!
رضا بهروز در توئیتر خود نوشت:
« ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲، ایران اینترنشنال برشهایی از آنچه که ادعا میشد سی تی اسکن مغر مهسا امینی است و توسط منابع داخلی به طور انحصاری در اختیار این شبکه قرار گرفته بود، در شبکه های اجتماعی منتشر کرد. زمانی که تصاویر سی تی اسکن مهسا منتشر شد، ایران اینترنشنال ادعا کرد که عکسها توسط متخصصان بررسی شده و آنها شکست جمجمه و تورم مغز را تایید کردهاند. حتی خود من هم که فقط دو برش از سیتی اسکن را دیده بودم، تصور کردم که تورم مغز ممکن است . سپس چند پزشک به استودیوی ایران اینترنشنال دعوت شدند تا در مورد یافته های سی تی اسکن مهسا مصاحبه کنند. هیچ کدام متخصص مغز و اعصاب یا جراح مغز و اعصاب نبودند. »
«در اواخر ماه سپتامبر، ایران اینترنشنال با من تماس گرفت تا در مورد سی تی اسکن نظر بدهم و مصاحبه کنم. به تهیه کننده گفتم که به نظر می رسد ورم مغزی دارد، اما نمی توانم تفسیر قطعی ارائه با در مورد آن مصاحبه کنم، مگر اینکه تصاویر کامل با تمام برشها را ببینم. تصاویر از طریق واتس اپ برای من ارسال شد. در گوشه سمت راست بالای تصاویر، نام مهسا امینی و تاریخ ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ نوشته شده بود.»
«تصویر را با دقت نگاه کردم. سی تی اسکن نرمال بود. یک نقص جمجمه مربوط به استخوان تمپورال راست وجود داشت که شبیه محل جراحی قبلی مغز بود، در آن زمان، فکر کردیم بهترین تصمیم این است که دیگر درباره سیتی اسکن صحبت نکنیم، زیرا احساس میکردم که میتواند به هیجانات و اعتماد اغتشاشگران، آسیب برساند.
پس از انتشار این توئیت یک پزشک دیگر هم به نام شهرام ماکویی نیز گفته است که او هم تشخیصش مشابه به رضا بهروز بوده و او نیز سکوت کرده است!