به گزارش مشرق، روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «مذاکره مستقیم/مذاکره غیرمستقیم» نوشت:«بیش از چهار دهه است که به این سؤال پاسخ مشخصی داده نشده که با ابرقدرتی مانند آمریکا باید مذاکره مستقیم داشته باشیم یا غیرمستقیم؟ عملکرد دولتها در این برهه نشان میدهد خود را به مذاکره با واسطه محدود کرده است. این در حالی است که از نظر دینی، متون قرآنی و روایی و سیره معصومان (ع)، منعی برای گفتوگوی مستقیم با دیگر کشورها وجود ندارد.»
همچنین روزنامه آرمان امروز در یادداشتی به قلم «حسن بهشتی پور» با عنوان «زمان مذاکره مستقیم است» نوشت:«در مقطعی قرار گرفتهایم که ایران به جای حل معادلات موردی باید مشکلاتش را به صورت ریشهای با طرف امریکایی حل کند. اگر قرار است به صورت موردی با امریکا گفتوگو و توافق کنیم، چرا معادلات کلان و ریشهای را با طرف مقابل روی میز گفتوگو نگذاریم؟»
در حال حاضر دولت بایدن برای کسب امتیاز در حوزه سیاست خارجی نیازمند مذاکره با ایران است. واشنگتن به دلیل اعتیاد به خوی استکباری، از مذاکره صرفا به عنوان ابزاری جهت دیکته کردن خواسته های خود بهره می برد. در حقیقت طرف آمریکایی در پی آن است تا نیاز مبرم خود به مذاکره با ایران را تحت عنوان فریبده «امتیاز ویژه به ایران» با قیمت گزافی بفروشد.
پیش از این رسانه های معاند و از جمله صدای آمریکا، به بهانه های مختلف در پی القای این مسئله بوده اند که مذاکره مستقیم ایران با آمریکا، مسیری است که مشکلات ایران را رفع خواهد کرد.
این در حالی است که این مسیر پیش از این بارها آزموده شده است. برجام، جدیدترین و مشهورترین و البته پرهزینه ترین تجربه در این خصوص است.
در پرونده برجام، وزرای خارجه ایران بارها با یکدیگر ملاقات کرده و حتی به پیاده روی دونفره رفتند. روسای جمهور ایران و آمریکا نیز تلفنی با یکدیگر گفت و گو کردند. نتیجه چه شد؟ این شد که تنها در یک قلم، تحریم ها ۲ برابر شد.
جریان غربگرا به هیچ عنوان حاضر نیست که از نتایج خسارت بار و عبرت آموز برجام سخن بگوید. این طیف همصدا با عملیات روانی رسانه های معاند، در پی تکرار خسارت محض برجام است.
اکنون ۲ واقعیت بدیهی در مقابل چشمان ما وجود دارد. یکی موفقیت های پی در پی دولت سیزدهم بدون برجام و بدون FATF است و دیگری افول روزافزون آمریکا در جهان. دو واقعیت مهم و غیرقابل انکاری که جریان غربگرا حاضر نیست آن را بپذیرد.
چرا رسانههای دشمن نگران دو روزنامهنگار رسانههای اصلاحطلب هستند؟!
رادیو زمانه در مطلبی نوشت:« وکیل نیلوفر حامدی و شهاب میرلوحی، وکیل الهه محمدی دو روزنامهنگاری که پس از گزارش قتل حکومتی ژینا (مهسا) امینی و مراسم خاکسپاری او بازداشت شدند، در مصاحبهای با روزنامه شرق از ارائه درخواست آزادی برای موکلشان خبردادند.»
این رسانه ضدایرانی در ادامه به نقل از روزنامه شرق نوشت:«وکیل الهه محمدی هم با تأکید بر اینکه «هیچ محملی برای صدور حکم محکومیت» موکلش وجود ندارد، خواهان آزادی این روزنامهنگار پس از یک سال بازداشت موقت شد.»
از روزی که دو خبرنگار روزنامه های اصلاح طلب بازداشت شده اند، رسانه های معاند و از جمله صدای آمریکا، بی بی سی فارسی و اینترنشنال آرام و قرار ندارند؛ نوع واکنش این رسانه ها به گونه ای است که گویا خبرنگاران رسمی این رسانه ها در ایران بازداشت شده اند.
دو خبرنگار مذکور در روزنامه های هم میهن و شرق فعالیت می کرده اند. مدیران این رسانه ها و از جمله آقای کرباسچی باید به این سوال پاسخ بدهند که چرا رسانه های دشمن و از جمله رسانه های بدنامی همچون صدای آمریکا و بی بی سی، اینچنین برای آزادی این دو خبرنگار به آب و آتش می زنند؟!
پیش از این «جیسون رضاییان» جاسوس دوتابعیتی در توئیتی نوشته بود:«وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه جمهوری اسلامی با صدور بیانیه ای مضحک مدعی شدند که روزنامه نگاران نیلوفر حامدی و الهه محمدی از عوامل سیا، ام آی سیکس، موساد، اطلاعات عربستان سعودی و چند کشور دیگر هستند.»
با اینکه در بیانیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه به هیچ عنوان به این مسئله پرداخته نشده که این افراد با تمامی سرویس های جاسوسی خارجی همکار بوده اند، اما تاکید شده بود که افراد مذکور در دورههایی که با عنوان «جنگ ترکیبی و براندازی نرم» توسط سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) برگزارشده بود، شرکت کرده بودند.
پیش از این نیز سابقه داشته است که افرادی در پوشش خبرنگار در داخل ایران فعالیت داشته و پس از بررسی ها و براساس مستندات متقن، مشخص شده است که فرد مذکور، جاسوس سرویس های غربی و عبری بوده است. یکی از این افراد، همین جیسون رضاییان است.
لازم به ذکر است که اسناد از حضور نیلوفر حامدی (خبرنگار روزنامه شرق) در دوره آموزشی براندازی نرم در آفریقای جنوبی حکایت می کند. این فرد در بهار ۹۸ از مسیر ترکیه به ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی سفر کرده و در دوره آموزشی براندازی نرم آمریکایی ها شرکت کرده بود.