به گزارش مشرق، حسن سالاریه در خصوص آخرین وضعیت ماهواره طلوع ۴ گفت: طلوع ۳ که در سال گذشته رونمایی شد، در واقع ماهوارهای با مأموریت سنجشی بود و با دقت ۱۰ متر رنگی و ۵ متر سیاه سفید قادر است که از سطح زمین تصویربرداری کند.
وی افزود: ماهواره طلوع ۴ هم که بعد از طلوع ۳ در سازمان فضایی دنبال میشد، در حال حاضر در مرحله طراحی و ساخت قرار دارد و ما پیش از این قرارداد آن را با توجه به مشخصات و دقت تحت عنوان ماهواره «پارس ۲» ابلاغ کردهایم.
سالاریه تصریح کرد: قرارداد ماهواره طلوع ۴ که از این پس به نام ماهواره پارس ۲ معرفی میشود، با مجموعه صاایران در مرحله ساخت قرار دارد.
وی همچنین گفت: ماهواره پارس ۲ قادر به تصویربرداری از سطح زمین با دقت حدود ۴ متر سیاه و سفید و ۸ متر رنگی خواهد بود و ما امیدواریم با اتمام طراحی و ساخت این ماهواره، گام خوبی در توسعه ماهوارههای سنجشی برداشته شود.
رییس سازمان فضایی افزود: ماهواره سنجشی پارس ۲ با هدف تصویربرداری و قدرت تفکیک قابل توجه طراحی و تولید میشود و بناست در ماموریتهایی نظیر مدیریت بلایای طبیعی، ریزگردها و دیگر موارد استفاده شود.
وی گفت: ماهواره پارس ۳ نیز با دقت تصویربرداری حدود ۲ متر، مدرنترین و دقیقترین ماهواره تصویربرداری ایران است که این پروژه هم مراحل طراحی و ساختش آغاز شده است.
سالاریه در پایان گفت: ماهواره پارس ۲ انشاالله پس از اتمام مراحل ساخت و پرتاب، در حوزههای مختلفی از جمله آبخیزداری، پایش جنگلها، تعیین سطح زیرکشت محصولات کشاورزی و… میتواند به دستگاههای مختلف متولی کمک قابل توجهی داشته باشد.