به گزارش گروه دفاع وامنيت مشرق به نقل از مهر، سردار سيد يحيي صفوي، در يادواره شهداي يزدل، از توابع شهرستان آران و بيدگل ، حرکت به سمت استقرار حق و حکومت اسلامي را از شباهت هاي قيام حسيني و قيام امام خميني(ره) دانست و گفت: امام حسين (ع) براي استقرار حق و حکومت اسلامي قيام کردند و امام بزرگوار و شهداي کربلاي ايران هم براي استقرار و تثبيت حکومت حق قيام کردند، يک حکومت حق و يک حکومت اسلام حقيقي در جهان باشد اين حکومت فقط جمهوري اسلامي ايران است.
وي افزود:4 حکومت جمهوري اسلامي ديگر هم در جهان داريم پاکستان، افغانستان، کومور و حکومتي که سعودي ها مي گويند که ما حکومتمان اسلامي است، ولي حکومت اسلامي حقيقي و واقعي که قانون اساسي اش، مجلساش و قوانين دولتش اسلامي باشد فقط ايران است .
سرلشکر صفوي در تبيين شباهت هاي رهبري نهضت کربلا و انقلاب اسلامي، به رهبري امام خميني (ره) گفت: رهبري قيام کربلاي حسيني امام معصوم است و ما هيچ ادعايي نداريم که امام خميني معصوم بوده، ولي اعتقادمان اين است که در فلسفه سياسي حکومت شيعه در زمان غيبت کبري ولي فقيه نيابت عام امام زمان را عهده دار است . اگر خداوند عنايتي به امام خميني (ره) نداشت، از پس شاه برنمي آمد که شاه را از اين کشور بيرون کند ، بيرون کردن شاهي که امريکا،اروپايي ها، اسرائيل و... پشت سرش بود ودر افتادن با شاه کار هرکسي نبود .اگر عنايت خداوند متعال نبود نمي شد اين انقلاب را از اين جنگ به پيروزي رساند . رهبري حضرت امام (ره) يک رهبري بر حق بود. معيار وميزان داشت وبر اساس قران و سنت نبوي و سنت علوي جنگ را اداره مي کرد.
دستيار و مشاور عالي فرماندهي معظم کل قوا درتشريح ايدئولوژي هاي هر دو قيام ، ايدئولوژي حاکم را اسلام ناب محمدي (ص) عنوان کرد و در ادامه در تشريح اهداف جنگ تحميلي پرداخته و افزود: يکي از اهداف دشمنان انقلاب اسلامي اين بود که با جنگي که بر ملت ما تحميل کردند، قصد داشتند جلوي پيشرفت اقتصادي ملت و کشور ما را بگيرند و پتانسيل و آن شور انقلابي ، انقلاب را مهار کنند و قدرت انقلاب را کاهش بدهند .
وي افزود: هر کشوري براي اداره امورات خود به بيش از 10 هزار کادر نياز دارد. بهترين جوانان ما پس از انقلاب به جنگ آمدند و من با اطمينان به شما مي گويم خيلي از اين بسيجي ها انسان هاي نخبه بودند. جوانان نخبه اي که هرکدامشان اگر بودند در حال حاضر يک مدير بودند و يا مشاغل اجرائي حساس را عهده دار بودند.
مشاور عالي فرماندهي معظم کل قوا، تقابل کفر و ايمان را در هر دو قيام از ديگر شباهت هاي نهضت حسيني و نهضت امام خميني (ره) بر شمرد و افزود:در قيام کربلا ،جبهه مقابل امام حسين (ع) ، يزيديان با نهايت کفر و شرک بوده اند. هم يزيد و هم معاويه ، آشکارا کفر و شرک مي ورزيدند.و برايشان مهم نبود که مسلمانان راجع به آنها چطور قضاوت مي کنند.از سوي ديگر در جنگ تحميلي، براي ما کفر صدامي روشن بود. مشرکيني که پشتيبان صدام بوده اند، قساوت و بي رحمي اشان مشخص بود. قساوت صدام آنقدري بود که فقط مردم ايران را محدود نمي شد و اين قساوت را دربمباران شيميائي حلبچه بوضوح مي توان ديد.
وي ادامه داد: در هشت سال دفاع مقدس هم اگر خون شهدا نبود، از جمهوري اسلامي ، خبري نبود کشور ايران تجزيه مي شد وحکومت اسلامي هم شکست مي خورد. چون يکي از اهداف جنگ تحميلي اين بود که نگذارند در ايران حکومت اسلامي شکل بگيرد .
دکتر صفوي در ادامه، قدرت ايمان مردم را ازمهمترين عوامل پيش برنده هشت سال دفاع مقدس خواند و افزود: آن مردمي که در زمان امام حسين (ع)بودند نه بصيرت ديني داشتند ونه بصيرت سياسي ، نه امام را مي شناختند ونه شجاعت داشتند. مردم ما نه رسول خدا را ديده بودند نه امام معصوم را ولي بصيرت و عمق بينش ديني داشتند و اين را در کثرت ياران فداکار امام خميني (ره)مي توانيد ببينيد، امام فرماندهان مومن، شجاع و خردمند، بسياري داشتند .
وي ادامه داد: در کربلاي حسين ابن علي شکست ظاهري حاصل شد ولي در کربلاي ايران هم پيروزي ظاهري هم پيروزي باطني با ايران بود . عراقي ها مي خواستند جمهوري اسلامي را سرنگون کنند. مي خواستند خوزستان را از ايران جدا کنند و مي خواستند قرارداد 1975 را لغو کنند که نتوانستند. ما به طور قطع پيروز از اين جنگ بيرون آمديم ، هم کشورمان را حفظ کرديم و هم منافعمان را . محتواي آخرين نامه اي که صدام براي آقاي هاشمي قبل از حمله به کويت نوشت ، اين بود که من تمام بندهاي قرارداد 1975 را قبول دارم و سازمان ملل عراق را به عنوان آغاز گر جنگ به عنوان متجاوز اعلام کرد ، اينها همه هم پيروزي سياسي است و هم نظامي .
دستيار و مشاور عالي فرماندهي معظم کل قوابا بيان اينکه 4 حکومت جمهوري اسلامي جز ايران در جهان وجود دارد گفت: حکومت اسلامي حقيقي و واقعي که قانون اساسي مجلس و قوانين دولتش اسلامي باشد فقط ايران است.