به گزارش مشرق، "محمد البرادعی"، معاون رئیس جمهور پیشین مصر در صفحه کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: تمام شواهد و قرائن نشاندهنده این است که اسرائیل (رژیم صهیونیستی) طرحی برنامهریزی شده برای کوچاندن قریبالوقوع مردم غزه به خارج از آن از طریق گذرگاه رفح دارد.
وی تاکید کرد: اکنون نیاز مبرمی برای اتخاذ گامهای پیشدستانه در راستای در نطفه خفه کردن این طرح غیرانسانی و وحشیانه وجود دارد.
البرادعی نوشت: این گام ها ابتدا باید با تلاش برای ایجاد آتش بس و اشاره به بازنگری در روابط کشورهای عربی با رژیم اسرائیل آغاز شود و اگر این رژیم به طرح خود ادامه داد، باید تمام ابزارها و اهرم های فشار موجود علیه رژیم تل آویو به کار گرفته شود.
این دیپلمات کهنهکار مصری خاطرنشان کرد که به هیچ وجه نباید منتظر بمانیم که تیشه به سرمان بخورد و "یومالنکبه" جدیدی رخ دهد.
بر اساس این گزارش، پیش از این نیز مقامات ارشد مصری از جمله عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور و سامح شکری وزیر خارجه این کشور به شدت با طرح انتقال مردم غزه به صحرای سینا مخالفت کردند.
با اتمام آتش بس موقت، ارتش اسرائیل از دهم آذر دوباره حملاتش به غزه را از سرگرفته تا همچنان در جستجوی یک امتیاز واقعی و دستاوردی عینی باشد تا جنگ ۲۰۲۳ غزه یک پایان تلخ برایش رقم نزند، اما سیلی واقعیت این بار شاید سنگینتر به صورت بنیامین نتانیاهو و رژیم اسرائیل بخورد.
درک این موضوع که رژیم صهیونیستی و به خصوص کابینه راست افراطی حاکم بر سرزمینهای اشغالی شکست اولیه را با برداشتن گامهای اشتباه بعدی و سنگین تر کردن ابعاد آن بپذیرند، تقریبا در ساختارهای سیاسی - نظامی صهیونیستی یافت نمیشود.
نتانیاهو تلاش دارد تا بگوید این مسیر را تا انتها و به بهای اینکه همه بازنده باشند، ادامه میدهد اما واقعیات میدانی کمترین حساسیتی به سیگنالهای وی نشان نمیدهد. نخست وزیر صهیونیستها در باتلاقی فرو رفته است که نه میتواند به عقب بازگردد و نه توان پیشروی دارد.
براساس آخرین آمارهای منتشر شده، از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در پانزدهم مهر تا روز سه شنبه (چهاردهم آذر ۱۴۰۲) در اثر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی ۱۶ هزار و ۲۴۸ نفر از مردم غزه به شهادت رسیدهاند. ۷۰ درصد قربانیان را کودکان و زنان بیگناه تشکیل میدهند.
وزارت بهداشت غزه همچنین شمار کلی مجروحان تجاوزات به نوار غزه را ۴۲ هزار نفر اعلام کرده است.