به گزارش مشرق، صفحه اینستاگرامی نواصولگرا نوشت:
نسبت همهپرسی و محو اسرائیل چیست؟
پس از سخنان هفته گذشته رهبری معظم انقلاب در موضوع آینده فلسطین، برخی از اکانتهای برانداز و رسانههای آنها سعی در وارونهنمایی موضوع داشتند. اینان سخن رهبر معظم انقلاب دربارهی موضع «ریختن صهیونیستها به دریا» را حمل بر عقبنشینی از مواضع قبلی دانسته بودند. نکته مهم درباره این جریان همان مسئله همیشگی نادیده گرفتن بقیهی سخنرانی و استفاده از یک بخش آن برای القای نگاه نادرستشان است.
موضع ثابت جمهوری اسلامی از دهه هفتاد همین همهپرسی از «همهی فلسطینیان» و نه ساکنان سرزمین فلسطین بوده و هست. بدین معنا که مردم فلسطین حق حاکمیت بر آن را دارند و باید برای شکل حکومت و حضور یا عدم حضور مهاجرین یهودی و صهیونیست به آن تصمیم بگیرند. جمهوری اسلامی کاسه داغتر از آش نبوده که بگوید هر مهاجری باید از سرزمین فلسطین اخراج شود.
بلکه موضع ما تبعیت از نظر «همهی مردم فلسطین» است. حتی اگر آنان در یک رفراندوم عمومی در داخل و خارج از فلسطین بگویند که حاضر به راهحل دو دولتی هستند، ایران از همان نظر تبعیت میکند. البته که طبق آمار نظرسنجیها بیش از 86 درصد فلسطینیان مخالف این ایده هستند.
از طرف دیگر، معنای واقعی همهپرسی از مردم فلسطین درباره آینده فلسطین به معنای نابودی دولت اشغالگر فلسطین است. عجیب است که براندازان این معنای واضح را فهم نمیکنند یا قصد دارند فهم نکنند. موضع جمهوری اسلامی دربارهی دولت اسرائیل همان چیزی است که حضرت امام (ره) فرموده بودند؛ یعنی «محو اسرائیل».
سخنان رهبر معظم انقلاب هم همین معنا را دارد اما باید توجه شود که نابودی دولت اشغالگر و ساختار سیاسی آن، لزوما به معنای کشتن یا بیرون ریختن تمام مهاجرین صهیونیستی نیست. بدین معنا که بخش اعظمی از آنان پس از سقوط دولت اشغالگر به کشورهای اصلی خود بازخواهند گشت.
همانطور که طبق آمار، بخش بزرگی از جمعیت صهیونیست دارای تابعیت مضاعف و غیراسرائیلی هستند. همچنین ممکن است خود فلسطینیان تصمیم بگیرند برخی از صهیونیستها را در سرزمین خود بپذیرند. همانگونه که برای مثال در آفریقای جنوبی، بخشی از سفیدپوستان به عنوان اتباع این کشور پذیرفته شده و باقی مانند و هنوز هم زندگی میکنند.
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.