کد خبر 155687
تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۰

معاون فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از اجراي طرح ازدواج آسان براي دانشجويان دانشگاه‌ها خبر داد.

به گزارش مشرق، دكتر خواجه‌سروي در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اينكه در حال حاضر طرح ازدواج آسان دانشجويان در وزارت علوم در دست بررسي است، گفت: بر اساس اين طرح با امكانات مردمي شرايط ازدواج براي دانشجويان فراهم مي‌شود.

وي افزود: پيشنهاد طرح ازدواج آسان از سوي بازنشستگان آموزش عالي، خيرين و ائمه جماعت ارايه شده است تا با استفاده از امكانات مردم شرايط ازدواج براي دانشجويان فراهم شود.

خواجه سروي با تاكيد بر فراگير كردن امر ازدواج آسان دانشجويي در دانشگاه‌ها خاطر نشان كرد: دفاتر مشاوره و معاونين دانشجويي در اين زمينه مي‌توانند بسيار كمك كنند، چراكه يكي از راه‌هاي افزايش كيفيت حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها ترويج امر ازدواج آسان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
    0 0
    الان این جزئیاتش بود ؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس