کد خبر 156683
تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۱

مدیر کل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت جوانان آمار ازدواج و طلاق سه ماهه کشور را اعلام کرد و گفت: براساس آمارهای بدست آمده آمار ازدواج در کشور نسبت به همین مدت در سال گذشته افزایش داشته است.

به گزارش مشرق، مسعود امینی با بیان این مطلب گفت: آمار ازدواج در سه ماهه اول سال 224 هزار و 52 مورد و طلاق 33 هزار و 147 مورد بوده است.

وی ادامه داد: در سال گذشته به ازای هر 12 ازدواج دو طلاق به ثبت رسیده که امسال این آمار به ازای هر 13 ازدواج دو طلاق ثبت شده است که این خود نشان دهنده افزایش آمار ازدواج در کشور است.

به گفته امینی، تعداد ازدواج های به ثبت رسیده به تفکیک ماهها شامل فرودین 85 هزار و 24 مورد، اردیبهشت 73 هزار و 609 مورد و خرداد ماه 65 هزار و 419 مورد است. همچنین ترکیب سنی ازدواج بین مردان 25 تا 29 سال و در بین زنان بین سنین 20 تا 24 سال بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه آمار طلاق در سه ماهه اول امسال 33 هزار و 147 نفر بوده است، تصریح کرد: آمار طلاق زوج ها در فروردین ماه با 9 هزار و 278 نفر کمترین آمار طلاق را به خود اختصاص داده است. این آمار در اردیبهشت ماه به 13 هزار و 350 نفر و خرداد ماه به 12 هزار و 131 نفر افزایش داشته است.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت جوانان  در گفتگو با مهر گفت: ترکیب سنی طلاق در مردان بین سنین 25 تا 29 و زنان 20 تا 24 سال است که از آمار ارائه شده سه هزار و 883 نفر در این ترکیب سنی از یکدیگر جدا شده اند.

امینی با مقایسه آمار طلاق و ازدواج در سالهای 89 و 90 توضیح داد: آمار ازدواج در سال 1390، 874 هزار و 792 مورد بوده که در مقایسه با سال 89 از افت دو درصدی برخوردار است.

به اعتقاد این مقام مسوول در وزارت ورزش و جوانا،ن بیشترین ازدواج در سال گذشته در استان سیستان و بلوچستان و کمترین ازدواج در تهران رخ داده است.

وی با بیان اینکه آمار ازدواج در سال 1389 به 891 هزار و 627 مورد رسیده بود، گفت: آمار طلاق در سال 1389 ، 137 هزار و 200 نفر و در سال 90، 142 هزار و 841 نفر بوده است که در این حوزه نیز استان های تهران و خراسان رضوی بیشترین آمار را به خود اختصاص داده اند.

امینی درباره اینکه آیا بررسی های لازم پس از ارائه این آمارها از سوی آن وزارتخانه انجام می شود، گفت: براساس تحقیقات صورت گرفته از یک جامعه آماری جوان، 40 درصد جوانان اعلام کرده اند که بیشترین مشکل آنها در مورد ازدواج و طلاق نبود مراکز مشاوره علمی و تخصصی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۲
    0 0
    تهران باید نماد فرهنگ دینی باشد ولی متأسفانه هر چی نماد بی فرهنگی و بی دینی است ابتدا از تهران نشأت می گیرد. جوکهایی که تهرانی ها برای ترکها، لرها، رشتی ها، قزوینی ها ساختند در تهران عملی می شود. آیا تاکنون فکر کردید که تمام جوکهایی که در مورد رشتی ها گفته می شود تک تک آنها در مورد تهرانی ها صادق است. البته نه همه تهرانی ها منظور فرهنگ حاکم بر تهران است نه تک تک افراد آن.
  • شناس ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
    0 0
    آخه عزيز ناشناس، اگه بچه تهران بودي، متوجه مي شدي كه اكثر اين جكها در تهران توسط همون مهاجرا تحقق پيدا مي كنه، اصلا ميدوني چند درصد جمعيت تهران بومي خود تهران هستند كه اين حرفو ميزني؟ تازه اينها جك نيست يه نگاهي به دور و بر خودت بنداز ميبيني كه همش واقعيته چه توي تهران چه توي شهر و روستاي شما

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس