به گزارش مشرق، روزنامه هم میهن با انتشار عکس علی دایی در صفحه اول، در مطلبی با تیتر «سرمایه سوزی» نوشت:«حضور علی دایی در برنامه ورزشی عادل فردوسی پور از جانب اصولگرایان حاشیه ساز شد. چرا اصولگرایان سرمایه های اجتماعی را طرد می کنند؟»
این روزنامه منتسب به جریان غربگرا، جریان اصولگرا به طرد سرمایههای اجتماعی متهم کرده است. این در حالی است که اشخاصی همچون علی دایی در بزنگاههایی همچون اغتشاشات 1401 به هیچ عنوان کارنامه قابل قبولی ارائه ندادند.
برخی سلبریتیها از جمله علی دایی در پروژه عملیات روانی دشمن سهیم شده و به عبارتی آب به آسیاب دشمن ریختند. یکی از سرفصلهای عملیات روانی دشمن در اغتشاشات سال گذشته، پروژه «کشته سازی» بود که متاسفانه اشخاصی همچون علی دایی نیز در این پروژه سهیم شدند.
هر چند مستندات فراوانی از دروغهای دشمن ذیل پروژه کشته سازی منتشر شد، اما برخی سلبریتی ها حاضر نشدند که به اشتباه خود اذعان کرده و بر حقیقت صحه بگذارند.
با اینحال گویا جریان غربگرا تلاش میکند تا برای برخی سلبریتی ها، مصونیت آهنین ایجاد کند. «برشت یونکرز» روزنامهنگار بلژیکی چندی پیش با اشاره به نوع رفتار دولتهای اروپایی با سلبریتیها گفته بود: «در اروپا قوانین سفت و سختی درباره سلبریتیها اجرا میشود»
یونکرز در ادامه گفته بود: «آنها معمولا با دنبالکنندههای خیلی زیادی که در صفحات اجتماعی دارند، برای یک موضوع خاص مثلا اعتراض درباره حقوق زنان فراخوان عمومی میدهند و مردم را تهییج میکنند. همین عمل را در بسیاری از موارد در مورد مالیات و حقوق مالی خود هم انجام میدهند. آنها از جمله افرادی هستند که بیشترین فرار مالیاتی را در جامعه دارند و البته دادگاه برای این فرار مالیاتی مجازات زندان از یک سال تا ۲۰ سال برای آنها در نظر گرفته است.»
این روزنامهنگار بلژیکی در ادامه به نکته جالبی اشاره کرده و گفته بود: «در اروپا که من حضور دارم و در بیشتر کشورها از جمله فرانسه و آلمان که خود به این کشورها سفر میکنم، خبر دارم که قوانین برای سلبریتیها همانند سایر افراد عادی جامعه اجرا میشود.
یک ضربالمثل وجود دارد که میگوید «اگر نمیتوانی وقتشناس باشی، پس خطا نکن»؛ این در مورد همه صدق میکند. سلبریتیها و از جمله بازیگران مشهور سینما هم مرتکب تخلف شده و حتی جنایت میکنند. سیستم قضایی کشورهای اروپایی با این افراد مانند یک فرد عادی رفتار کرده و باید جزای نقدی و حبس و دیگر احکام قضایی را متحمل شوند. در هیچ کجای جهان سلبریتیها بالاتر از قانون نیستند.
*** تلاش جریان تحریف برای معرفی «امامِ منهای خط امام»
روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «ضرورت بازگشت به مانیفست نوفل لوشاتو» نوشت:« «مانیفست نوفل لوشاتو» عنوان محتوایی است که در ماههای منتهی به انقلاب از سوی امام(ره) و یاران نزدیک ایشان خطاب به مردم ایران ارایه شد و در ادامه مورد پذیرش و اقبال اکثریت ایرانیان قرار گرفت. در واقع مردم ایران زمانی که صفوف پیوسته طرفداران رژیم شاهنشاهی را میشکستند، تصویری از جامعهای را در ذهن داشتند که آیتالله خمینی در نوفل لوشاتو برای مردم ایران ترسیم کرده بود. جامعهای که در آن نه خبری از خالصسازیها بود،
نه اشارهای به نظارت استصوابی برای گزینشهای سیاسی شده و نه بحثی درباره تقابل با غرب و امریکا و... در بطن آن وجود داشت. نه مردم دعوت به قناعت و کمخوری میشدند، نه خبری از اجبار در مناسک دینی و حجاب بود و نه احتمالی از اخراج اساتید و برخورد با رسانههای منتقد در آن گنجانده شده بود.»
یکی از کارویژههای جریان تحریف، معرفی «امامِ منهای خط امام» است. کلید واژه «امامِ نوفل لوشاتو» نیز بر همین اساس طراحی شده است. این در حالی است که منظومه فکری امام خمینی(ره) همواره متکی بر قرآن کریم و اهل بیت(ع) و آموزههای دینی بوده و هیچگاه تابع مکان جغرافیایی نبوده است.
بر همین اساس «امامِ نوفل لوشاتو» همان «امامِ جماران» و «امامِ قم» و «امامِ نجف» بوده است. امام خمینی(ره)، همواره اسلام آمریکایی و به عبارتی اسلام بیتفاوت در برابر جنایات صهیونیسم و آمریکا و اسلام چشم دوخته به آمریکا و قدرتهای بزرگ را مردود می دانستند.
اعتماد به صدق وعده الهی، بی اعتمادی به قدرتهای مستکبر و زورگوی جهانی، باور عمیق به مردم سالاری و احترام به آرای مردم، توجه ویژه به حمایت از محرومان و مستضعفان، مخالفت جدی با خوی کاخ نشینی و اشرافیگری، اعتقاد به استقلال و نفی سلطه پذیری، توجه ویژه به مسئله وحدت ملی و...از خطوط اصلی تفکر امام و راه امام و خط امام خمینی(ره) بوده است.