سازمان ملل: حمله اسرائیل به رفح منجر به تلفات عظیمی خواهد شد

سازمان ملل اعلام کرد  برای جلوگیری از حمله اسرائیل به رفح، شهری در جنوب غزه که می‌تواند منجر به تلفات جانی در مقیاس وسیع شود، باید «هر کار ممکن» را انجام داد.

به گزارش مشرق، دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی هشدار داد: «ما در مورد عواقب یک تهاجم زمینی هشدار می دهیم و باید آنچه قانون می گوید را مشخص کنیم.»

ینس لرکه، سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) گفت: «بر اساس قوانین بشردوستانه بین‌المللی، بمباران بی‌رویه مناطق پرجمعیت ممکن است به جنایت جنگی تبدیل شود.»

وی ادامه داد: بنابراین واضح است که تشدید خصومت‌ها در رفح در این شرایط می‌تواند منجر به تلفات گسترده غیرنظامیان شود و ما باید هر کاری که در توان داریم برای جلوگیری از آن انجام دهیم.

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) نیز اعلام کرده است حدود یک میلیون و سیصد هزار نفر در خیابان‌های رفح واقع در جنوب غزه آواره هستند.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در سخنانی افزود که پیشرفت هایی در خصوص توافق برای آزادی گروگانها و وقفه در جنگ وجود دارد.

وی تصریح کرد: «پاسخی از سوی حماس وجود دارد و مذاکرات در حال حاضر ادامه دارد.» رئیس جمهور آمریکا در عین حال گفت که قصد ندارد وارد جزئیات شود.

«محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امورخارجه قطر در نشست خبری مشترکی با همتای آمریکایی خود گفت: پاسخ حماس را دریافت کردیم و امیدوارکننده به نظر می‌رسد و امیدواریم که به زودی نتایج بیشتری را کسب کنیم. پاسخ حماس شامل برخی مخالفت‌ها بوده، اما در مجموع پاسخ آنها مثبت بوده و دلگرم کننده است.

نخست وزیر قطر گفت: با توجه به حساسیت مرحله مذاکرات، نمی‌توان اکنون وارد جزئیات پاسخ جنبش حماس شد اما مذاکرات پیشرفت داشته است.

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز که در ادامه سفر منطقه ای خود در قطر به سر می برد، با بیان اینکه توافق میان اسرائیل و حماس امکان پذیر و ضروری است، اعلام کرد که آمریکا اکنون در حال بررسی پاسخ حماس به پیشنهادات ارائه شده است. فردا با مقامات اسرائیل در این زمینه گفت و گو خواهم کرد.

جنبش مقاومت اسلامی «حماس» نیز در بیانیه ای اعلام کرد که پاسخ این جنبش به طرح پیشنهادی برای آتش‌بس در غزه ، در اختیار مقامات قطر و مصر قرار گرفته است.

در بیانیه حماس آمده است: حماس درباره این طرح نگاهی مثبت و تعاملی داشته است؛ به گونه‌ای که متضمن آتش‌بس کامل و همه جانبه در غزه، توقف کامل جنگ علیه ملت فلسطین و امدادرسانی، اسکان آوارگان و عمران و بازسازی نوار غزه، لغو محاصره این باریکه و تحقق عملیات مبادله اسرا باشد. ما از نقش‌آفرینی برادرانمان در مصر و قطر و تمامی کشورهایی که در تلاش برای توقف جنگ ظالمانه علیه ملت فلسطین هستند، قدردانی می‌کنیم.

رئیس جمهور آمریکا، چندی پیش ویلیام برنز مشهور به بیل برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را برای گفتگو در مورد طرحی که شامل آزادی مرحله‌ای تمام اسرای باقی‌مانده در غزه همراه با تعلیق دو ماهه جنگ می‌شود، به پاریس فرستاد. اکنون نیز آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه این کشور در سفر منطقه ای درباره جنگ غزه به سر می برد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است که تاکنون بیش از ۲۶ هزار فلسطینی بر اثر حملات این رژیم جان خود را از دست داده‌اند.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد از هفتم اکتبر و همزمان با آغاز نبرد «طوفان الاقصی» تاکنون، ۲۷هزار و ۵۸۵ فلسطینی در غزه شهید و ۶۶ هزار و ۹۷۸ نفر دیگر هم مجروح شدند.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۳۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
    0 0
    اسراییلم همینو میخواد . میخواد اونجا رو شخم بزنه ، جو و شبدر بکاره . خونه و آپارتمان بکاره .
  • DK ۰۲:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۹
    0 0
    به جهنم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس