کد خبر 1575440
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۳:۱۷

به گزارش مشرق،کانال حرف حساب در ایتا مطلبی را با عنوان دلتان بیشتر برای قبولی عمل بتپد تا خود عمل! منتشر کرد که برگرفته از صفحه ۵۹ کتاب حدیث اندرز نوشته آیت الله جاودان است:

طبق نقل خصال صدوق، امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود: «کُونُوا عَلَی قَبُولِ الْعَمَلِ أَشَدَّ عِنَایَةً مِنْکُمْ عَلَی الْعَمَلِ» شما توجّه و عنایتتان به قبولی عمل، از انجام عمل بیشتر باشد! اوّل برای قبولی عمل فکری کنید و بعد برای انجام آن بیندیشید. بیشتر دلتان برای قبولی بتپد! این یک قانون کلی و اصل فراموش شدهٔ بسیار مهم است.

چون اگر من تمام عمرم عمل خیر کردم، ولی هیچ کدامش قبول نشد، چه کار باید بکنم؟! این درد را باید کجا ببرم؟! پس اول فکر قبولی کن! قبل از صدقه دادن، انفاق کردن، روزه گرفتن، نماز شب خواندن، قرآن خواندن و هر کار خیر دیگر فکر کن که چطور آن کار را انجام دهی و چه کار کنی که این عمل خیر به قبولی نزدیک‌تر باشد!

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۷:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۷
    6 0
    کاش عمل خیر و خوب را آنقدر انجام دهیم که نیاز نباشد به قبولیش فکر کرد ، چون تکرار عمل خیر و کمک به محرومان ان شاء الله خودش جبران بخشی از مکافات را میکند و حداقل مشکل مردم مستضعف و فقر نیازمندان را حل میکند و این فرمایش و امر خداوند متعال است که ذره ای از عمل خیر را نادیده نمی گیرد و البته روش هر انسان مومن و آگاه باید به گونه ای باشدکه اگر روزی عمل خدا پسندانه نکند ، دلتنگ شود و شاید آنجا باشد که بشود گفت برای رضای خدا بوده و صد البته فقط خدا میداند که چه عملی از چه کسی قبول میشود.ترویج عمل خیر را رواج دهید و رفع موانع کنید تا به یک فرهنگ کاملا عام تبدیل شود . بنده به عنوان یک بازنشسته هر روز باید اجناس را گران بخرم اما چیزی که ناراحتم می کند این است که وقتی مبلغی را در ماه برای صدقه و خیرات کنار میگذارم به دلیل گرانی های بی منطق هر روز توانم برای کمک کردن به نیازمندان کمتر میشود و این اصلا راضی کننده نیست و انسان مقابل نیازمندان شرمنده میشود و نمیدانم چگونه به آنها میشود کمک کرد . نیازمندانی که آبرو دارند و نمیتوانند هر روز به کسی رو بزنند . خدایا خودت بندگانت را در دنیا و آخرت از غیر خودت بی نیاز کن و حوائج دنیا و آخرت آنها را بر آورده بفرما ، آمین یا رب العامین. الله اعلم
    • IR ۰۹:۳۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۷
      1 0
      شما باید مثل مولا علی ع تنبلی و گوشه نشینی رو بزاری کنار و بری فعالیت کنی و درآمد اضافه کسب کنی و به خودت و اقدامات خداپسندانه روی بیاری مولا چاه میکندند و اون رو اهدا میکردند بعد با اکتفا به حقوق بازنشستگی میخواید همه کار کنید؟!
  • IR ۰۷:۲۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۷
    3 0
    قربان مولایم امیر المومنین علی علیه السلام بروم که خودش در راه رفع نیاز نیازمندان شب و روز و گرما و سرما نمی شناخت و ما چه کار میکنیم !؟ بنده نوشتم که عمل خیر زیاد خودش مشکل را حل میکند اما با خود گفتم عمل ما کجا و عمل امیر المومنین ع کجا !. هر چقدر هم که تلاش کنیم به گرد پای ایشان نمیرسیم چه رسد به اینکه اعمالمان هم قبول درگاه حق تعالی باشد . الله اعلم .( یا ابانا استغفر لنا ذنوبنا انا کنا خاطئین )
  • IR ۰۷:۳۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۷
    2 0
    اللهم تقبل منا صالح الاعمال
  • IR ۰۸:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۷
    2 0
    مطلب خوبی بود. کیفیت از کمیت مهم تر است. و یک حدیث دیگری هم من از حضرت امیر سلام الله علیه شنیدم که قریب به این مضمون فرموده اند: هیچ عمل به ظاهر کوچکی که با تقوا همراه باشد را کوچک مشمارید، زیرا چطور می تواند کوچک باشد در حالی که مورد قبول خداوند واقع می شود. (لا یَقِلُّ مَعَ التَّقوىٰ عَمَلٌ وَ کَیفَ یَقِلُّ ما یُتَقَبَّل)
  • DE ۰۷:۴۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۸
    0 0
    نیت خالص برای خشنودی خدا و انجام عمل خیر. بقیه اش اعتماد صددرصد به خدا.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس