کد خبر 1588455
تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۷

به گزارش مشرق،محسن مهدیان در مطلبی با عنوان ده ویژگی کاسبان عدالتخواهی در کانال خود در ایتا نوشت:

این روزها با پدیده جدیدی به نام "کاسبان عدالتخواهی" مواجهیم. "سوپرمن های دست ساز" و "بتمن های تخیلی" که تلاش می کنند قهرمان مبارزه با فساد باشند و از این دکان کاسبی کنند.

هرکس تخلف کرده است طبیعی است که باید در عدلیه پاسخگو باشد و البته نقش ما مطالبه مومنانه است. لذا سوال اصلی اینست که ما حق داریم افراد را بدون محاکمه وشنیدن ودیدن همه مستندات قضاوت کنیم و بدتر از آن حکم صادر کنیم و آبرو ببریم؟

با این مقدمه کوتاه لازمست مختصری درباره کاسبان اینروزهای عدالتخواهی بدانیم.

شناخت کاسبان عدالتخواهی کمک می کند مطالبه گری مومنانه را فدای خدعه خناسان نکنیم و زمین بازی آنها نشویم.

کاسبان عدالتخواهی چند دسته اند.

  • گروه اول پروژه بگیرهای افشاگری اند که برای دادزن از دست کارفرما صله می گیرند.

نحوه شناسایی اینها چیست؟ این افراد اساسا هیچ معیار و مبنای مشخصی ندارند و اگر سابقه اینها را چک کنید مملو از رفتارهای متناقض است.

  • دسته دوم کاسبان لایک و فالور و دیده شدن هستند. اینها پول نمی گیرند اما گدایی توجه می کنند.

نحوه شناسایی اینها چیست؟ تولیدات اینها بدون هرگونه محتوای عمیق است. اغلب احساسی و هیجان زده اند. بیش از دو خط توئیت نمی توانند بنویسند و برای خط سوم دچار لکنت می شوند.

  • ۳دسته سوم کاسبان سیاسی اند که دو دسته اول را به خدمت می گیرند تا به قدرت و مکنت برسند.

نحوه شناسایی اینها چیست؟ شناسائی این افراد مشکل تر از بقیه است. اما اجمالا این افراد را بیشتر در ایام انتخابات و بزنگاه های سیاسی بشناسید.

اما کاسبان عدالتخواهی چه ویژگی هایی دارند؟

شاخص کلان همان است که رهبری انقلاب درباره مطالبه گری فرمودند؛ اینکه مطالبه گری مذموم آنست که با دشمن مخرج مشترک پیدا کند.

با این اصل کلیدی چند مورد قابل فهرست است:

  • یکم. عدالتخواهی غیر اخلاقی:

این جریان برای کاسبی در عدالتخواهی هیچ حد و مرزی نمی شناسند. آبروی افراد برای آنها از بی ارزش ترین هاست و هیچ مرزی برای حریم شخصی و عمومی افراد قائل نیستند. هتک و تهمت و دروغ و غیره بماند.

  • دوم. عدالتخواهی شتابزده:

هر چه دیدند و دست شان رسید، بدون تحقیق و بررسی به سرعت منتشر می کنند و به همین دلیل در اغلب موارد مورد سوء استفاده کارفرماهای سیاسی و ابرپروژه بگیرها قرار می گیرند.

  • سوم. عدالتخواهی سوپرمنی:

عدالتخواهی این افراد اغلب برای ایجاد قهرمان های دست ساز است. برای همین مهمترین هدف شان دیده شدن است و جائیکه عدلیه ورود کند و بخواهد عالمانه و منصفانه قضاوت کند، زیست عدالتخواهی آنها نیست و نابود می شود.

  • چهارم. عدالتخواهی فریبنده:

در این سبک عدالتخواهی یک مصداق را در فرد یا نهاد پیدا می کنند و آن مصداق را به کل تعمیم می دهند. این خطای شیطانی مهمترین ابزار برای تخطئه و حذف کامل افراد و بدتر از آن ایجاد تلقی فساد سیستمی است.

  • پنجم. عدالتخواهی کاریکاتوری:

مهمترین ویژگی این گروه جابجا کردن اصل و فرع است. یک حاشیه را تبدیل به اصل می کنند تا مخاطب از ظاهر فرعیات منکر اصول شود.

  • ششم. عدالتخواهی در بن بست:

پروژه نهایی این افراد القای بن بست است. اینکه عدلیه تعطیل است و نهادهای نظارتی خوابند و هیچ اراده ای برای مبارزه با فساد نیست، جز همین افشاگری های توئیتری.

  • هفتم عدالتخواهی تخیلی:

این جریان هیچ اعتنایی به واقعیت های زمانه ندارد و در یک رویای خیالی و توهمی هر نوع عقلانیتی را مصلحت اندیشی می دانند. برای این جریان، آرمان ابزار ظاهرسازی در عدالتخواهی کاسبکارانه است.

  • هشتم. عدالتخواهی کور:

این جریان اساسا به ثمره اقدامش در مخاطب توجه ندارد. اینکه مخاطب دچار تلقی فساد سیستمی شود یا از اصلاح ناامید شود اصلا و ابدا برایش مهم نیست. این جریان کور است چون حتی برایش مهم نیست با دشمن مخرج مشترک پیدا می کند و ابزار دشمنی می شود.

  • نهم: عدالتخواهی متناقض:

این جریان را باید در فرآیندها و در طول زمان تحلیل کرد نه در یک مصداق مشخص. این جریان اغلب نسبت به کارفرمای خود ساکت اند و هیچ سطحی از مطالبه را نمی پذیرند. بدتر اینکه درباره خودشان نیز حاضر نیستند پاسخگو باشند. از سوابق عدالتخواهی شان و دروغ ها و تهمت هایی که زدند تا سوابق کیفری و محکومیت هایی که داشتند و تا سوال هایی که اول از همه خودشان باید پاسخگو باشند.

  • دهم. عدالت خواهی فصلی:

این گروه ها اغلب در بزنگاه ها فعال می شوند. حالا این بزنگاه یا زمان انتخابات است یا زمانیکه یک مجموعه خوب می درخشد و باید تخطئه شود یا شرایطی که فرد باید تمام و کمال حذف شود تا پروژه ای که دست گرفته است ناتمام بماند یا چه و چه. خلاصه اینکه برای اینها عدالتخواهی پوسته ای برای پروژه های مهمتر است.

این ده ویژگی باعث میشود بیشترین خوراک دشمنی ضدانقلاب را فراهم کنند و عملا آلت دست دشمن شوند.


*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۹
    67 1
    آدرس رسایی و رائفی پور را دادی ولی اگر هم همه موارد رعایت شود میسود رویش هزاران آقازاده فاسد خارج دیده و تربیت شده دشمن یعنی باید تعادل حفظ شود اینکه با این ده ویژگی عدالتخواهی را بکوبی به هو خانواده هاشمی از توش میاد بیرون و نامه بدون سلام و و السلام علم میشود و کاری ننی توانی بکنی بعنی این ضررش از سکوت شاید کمتر باشد
  • US ۰۰:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۱
    85 0
    حمایت از کاسبان فساد خجالت آوره، با این فسادهای عجیب و غریب بیشترین ضربه رو به اسلام و اعتماد عمومی زدین ، نمونش جنایت چای فاسد و سرطان زای دبش
  • IR ۲۲:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
    0 0
    بجای چنین تحلیل هایی، بستر مناظره فراهم کنید که ایران یا کاملا تحت تدابیر امنتی بسته است یا بستری باز است برای فحاشی و برچسب زنی. که دومی نتیجه اولی و باعث آزادی بیان معکوس است. قطعا عدالت برقرار نیست. حتی در سهم افراد در حضورشان در رسانه. اگر این متن خالی از حب و بغض بود، میدانستند که بسیاری از اینها نه کور و سوپرمن، بلکه استعداد هایی بسیار غنی در این مملکت هستند که در غالب فضای سیاسی قوم خویشی، بسیاری از آنها در میزان مشارکتشان در رسانه و صحنه های سیاسی محرومیت دارند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس