به گزارش مشرق، روزنامه «واشنگتن پست» گزارش داد دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا بار دیگر و به صورت مخفیانه میلیاردها دلار تسلیحات جدید برای رژیم صهیونیستی شامل هزاران بمب از جمله بمبهای ۲۰۰۰ پوندی MK۸۴ و بمبهای ۵۰۰ پوندی MK۸۲ و ده ها جنگنده صادر کرده است؛ اقدامی که با مواضع ادعایی مقامهای واشنگتن درباره ضرورت برقراری آتشبس برای حفاظت از جان غیرنظامیان در غزه مغایر است.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، جو بایدن جمعه شب در سخنرانی یادبود «ماه میراث اعرب آمریکایی» ادعا کرد دولت او با اندوهی که اعراب آمریکا به دلیل جنگ غزه احساس میکند همدرد است. معترضان آمریکایی به ویژه قشر مسلمانان، اعراب و فعالان ضد جنگ آمریکا در ماههای گذشته بارها به شکلهای مختلف و در موقعیتهای گوناگون اعتراض و خشم خود را علیه حمایتهای آمریکا از رژیم صهیونیستی ابراز کردهاند.
ساعاتی بعد از سخنرانی بایدن روزنامه واشنگتن پست آمریکا گزارش داد دولت این کشور به شکلی بیسروصدا بار دیگر ارسال حجم چشمگیری تسلیحات جدید به رژیم صهیونیستی را تایید کرده است. به گزارش این روزنامه این بسته تسلیحاتی جدیدی که آمریکا برای این رژیم ارسال کرده شامل ۱۸۰۰ بمب MK۸۴ و ۵۰۰ بمب MK۸۲ میشوند.بمب های MK۸۴ که ۲ تُن وزن دارند میتوانند یک شهر را با خاک یکسان کرده و گودالهایی به قطر ۱۲ متر روی زمین ایجاد کنند.
رژیم صهیونیستی از این بمب استفاده گستردهای در غزه از جمله برای از بین بردن اردوگاه آوارگان جبالیا در ۳۱ اکتبر ۲۰۲۳ داشته است.به نوشته رویترز سیاستمداران متعدد دموکرات آمریکا که حامی بایدن هستند خواستار توقف عرضه کمک تسلیحاتی از سوی دولت آمریکا به رژیم صهیونیستی شدهاند زیرا این رژیم برای برنامه حملهاش به شهر رفح متعهد به جلوگیری از تلفات غیرنظامیان نشده است.همچنین دولت آمریکا مدعی است که از رژیم صهیونیستی خواسته به شهر رفح قبل از آنکه یک برنامه محکم برای تخلیه غیرنظامیان تهیه کند حمله نکند.
شهر رفح هماکنون میزبان حدود ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی است که به دنبال فرار از حملات ارتش صهیونیستی به شهرهای دیگر غزه به آنجا رفتهاند.به گزارش واشنگتن پست، وزارت امور خارجه آمریکا ارسال ۲۵ فرونده جنگنده F-۳۵A به ارزش حدود ۲.۵ میلیارد دلار برای این رژیم را تایید کرده است. این طرح قبلا در سال ۲۰۰۸ در کنگره تصویب شده و وزارت امور خارجه آمریکا ملزم به اطلاعیه فرستادن در ارتباط با این تصمیم برای قانونگذاران آمریکایی نیست.