سرویس سیاست مشرق- لادن بازرگان، فعال سیاسی و رسانهای مرتبط با منافقین در خارج از کشور، کمپینی به بهانه دادخواهی از «احمد مرادی طالمی»، که یک خلبان خائن بود را به راه انداخته است.
احمد مرادی طالمی یک خلیان خیانتکار بود که در دهه شصت و درست در بحبوحه جنگ ایران و عراق، یک فروند هواپیمای f۱۴ همراه با موشکهای باارزش فینیکس را ربوده و این تجهیزات را در اختیار صدام قرار داده و سپس به دولت بعثی پناهنده شد، هدف نهایی کمپین دادخواهی از خلبان «احمد مرادی طالمی»، فشار بر سفارتهای ایران در کشورهای اروپایی و مقامات اسبق این سفارتها است.
در این کمپین، سفارت ایران در آلمان بهعنوان عوامل دخیل در ترور خلبان مرادی معرفی شدهاند. نکته جالب آنکه در شبکههای اجتماعی ماجرای علت اصلی فرار و خیانت آشکار احمد مرادی را نیز تحریف و تلاش شده تا پشت کردن او به مردم ایران توجیه و از او چهرهای مظلوم که در سال ۶۶ در سوئیس به قتل رسیده، ترسیم شود. تحریفی که ردپای طراحی عناصر نفاق نیز در آن دیده میشود!
اصل ماجرای خیانت خلبان اف ۱۴ ایرانی و عاقبت او
واقعیت ماجرای ربودن یک فروند f۱۴ توسط احمد مرادی و پناهندگی به دولت بعثی این است که او در سال ۱۳۶۴ پس از اخذ چند روز مرخصی، همراه با خانواده خود به آلمان سفر کرد. وی در آلمان با رابطین گروهک تروریستی منافقین ارتباط گرفته و طی یک توافق قرار شده بود تا این خلبان باسابقه و معتمد، یک فروند تامکت (اف۱۴) با تأکید بر حمل موشک فینیکس را ربوده و پس از ورود به خاک عراق، به رژیم صدام تحویل دهد. در مقابل هم شرایط پناهندگی و حقوق مادامالعمر احمد مرادی تأمین میشود. مدتها بعد ژنرال عراقی احمد صدیق، از نیروهای سرویس اطلاعاتی عراق نیز تأیید کرد که با سرگرد خلبان «احمد مرادی طالمی» در جریان سفرش به آلمان، تماس برقرار نموده و نظر مرادی را برای فرار به عراق و اخذ پناهندگی جلب مینماید.
مرادی هم درحالیکه چهار روز از ایام مرخصیاش باقی مانده بود، ناگهان بدون زن و فرزندان خود، به ایران بازگشت. مرادی پس از بازگشت به ایران درخواست پرواز کرد و به دلیل کمبود خلبان در آن بازه زمانی جنگ و اعتماد مجموعه نیروی هوایی به او، با این پرواز موافقت میشود. مرادی هم ابتدا با دو جنگنده پیشنهادی ابتدایی مخالفت کرده و دست روی اف چهاردهی میگذارد که حامل موشک فینیکس بوده است.
روز ۱۱ شهریور ۱۳۶۵ مرادی جنگنده را همراه با یک کمکخلبان در کابین عقب به نام «سروان حسن نجفی» به پرواز درآورده و در جدار مرز مسیر خود را تغییر داده و به سمت عمق عراق حرکت مینماید. کنترلر زمینی نیروی هوایی ایران مکرراً به مرادی هشدار میدهد ولی وی بیاعتنا، ادامه مسیر میدهد. درحالی که عدهای گمان میکردند احمد مرادی مورد هدف قرار گرفته و جنگنده در شهرنومان عراق، سقوط کرده است، اما ساعاتی بعد مرادی در تلویزیون عراق حاضر شد و مصاحبه کرد! سروان حسن نجفی اما خفت پناهندگی را نپذیرفت و به اسارت درآمد.
ششماه بعد احمد مرادی برای پیگیری پناهندگی خود و خانوادهاش به اروپا، به ژنو سفر کرده بود و درحالی که به همراه همسرش در حال قدمزدن در یک پارک در سوئیس بود، توسط یک تکتیرانداز کشته شد و مقامات محلی نیز هرگز نتوانستند مقصر این حادثه را بیابند.
مصاحبه احمد مرادی با تلویزیون بعثی
روایت تحریف شده این روزها درباره خیانت احمد مرادی!
اکنون پس از ۳۷ سال در فضای مجازی به تحریف این ماجرا پرداختهاند. آنهم مدتی قبل از طراحی منافقین برای دادخواهی از احمد مرادی! عدهای بهاصطلاح فعال رسانهای مدعی شدند که پس از اینهمه سال با ارتباطگرفتن اقوام(دور) مرادی، متوجه اصل ماجرای پناهندگی او شدند. در این اظهارات گفته شده مرادی در جریان سفر به آلمان، یکی از دوستانش در ایران اصرار میکند تا در مسیر بازگشت، برندی خاص از مشروبات الکلی را به عنوان سوغاتی، برای او تهیه کرده و همراه با خود به ایران بیاورد. مرادی نیز هرچند هنوز روحیه مذهبی خود را حفظ کرده بود، مغلوب اصرار دوست خود شده و در یک رودربایستی، شراب سفارش شده را در ساک خود جای داده و به سمت ایران پرواز میکند.
حین بازگشت به ایران، سرمهماندار پرواز متوجه حمل مشروبات الکلی توسط مرادی شده و به حراست پرواز ایران اطلاع میدهد. حراست نیز پس از فرود هواپیما، محموله را ضبط کرده و دستگاه حفاظتی نیز مرادی را به ۷۲ ضربه شلاق و تعلیق ششماهه از پرواز محکوم میکند. در این روایت جعلی، گفته شده مرادی دچار آسیب روحی شده و تصمیم میگیرد یک فروند اف۱۴ را ربوده و به خاک عراق بگریزد.
ایراد اساسی این روایت تحریفشده این است که ناگهان به پایان داستان رسیده و اعتراف میکند که مرادی در بصره به دولت بعثی پناهنده شده و از قبل هم مراحل پناهندگی خود را با دولت بعثی هماهنگ کرده بود! در این روایت درباره چگونگی طیشدن این مراحل و ارتباطگرفتن با رابطین عراقی از قبل نیز توضیح داده نشده است. در پایان نیز گفته میشود به دلیل سابقه و پادرمیانی نزدیکان مرادی، ضربات شلاق و محرومیت از پرواز تخفیف خورده و اجرا نشده است.
طراحی منافقین برای دادخواهی از یک خلبان خائن
لادن بازرگان، چهرهای است که بارها در شبکههای تجزیهطلب ضدانقلاب با عنوان فعال رسانهای و سیاسی حضور پیدا کرده و مسائل حقوق بشری و سیاسی را علیه ایران کارشناسی کرده است. او اکنون مسئول رسانهای دادخواهی از احمد مرادی طالمی شده و تلاش میکند در این رابطه با تمسک به یک خائن پرونده حقوق بشری تازهای را علیه ایران در آلمان باز کند.
با وجود اینکه لادن بازرگان هم همچون دیگر چهرههای رسانهای ضدانقلاب که ارتباط خود با نفاق را انکار میکردند، اما در جریان حمله پلیس آلبانی به کمپ اشرف، از این سازمان تروریستی حمایت کرده و خواستار محکومیت این حادثه از سوی تمام گروههای اپوزیسیون شده بود.
حساب کاربری لادن بازرگان هم جزو اکانتهایی بود که پس از حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین و ضبط رایانهها، تعداد لایک و بازدید توییتهای او به حداقلترین میزان ممکن رسید. در جریان آن حمله، بسیاری از اکانتهای سازمانیافته نفاق، برای دو روز موقتاً از کار افتاد و اکانتهای مجازی عناصر مورد حمایت و وابسته به این سازمان تروریستی، با کاهش چشمگیر بازدید و لایک روبهرو شد.
ریزش مخاطبان لادن بازرگان همزمان با حمله پلیس آلبانی به کمپ اشرف و ضبط کامپیوترها در ۳۰ خرداد ۱۴۰۲
بازرگان نهتنها درباره ارتباط خود که درباره برادرش نیست نیز ادعاهای کذبی مطرح کرده است؛ درحالی که وبسایت منافقین، بیژن بازرگان، برادر لادن بازرگان را بهعنوان عضو تیم عملیات مسلحانه سازمان منافقین معرفی کرده و در لیست اعضای معدوم این سازمان در سال ۶۷ بوده است، اما لادن اعلام کرده برادرش هوادار گروهی با عنوان “اتحادیه کمونیستهای ایران” بوده و به همین جرم اعدام شده است!
افزوده بر اینها، بازرگان جز اصلیترین سمپاتهای کمپین انتقال منافقین از عراق به آلبانی و تأسیس اشرف ۳ بوده است. سمپات نفاق فعالیتهای اخیر خود تا سالهای اخیر نیز ادامه داده و تلاش کرده با اعضای ارشد این سازمان همچون حسن داعی و حمید طاهرزاده نیز دیدار و گفتگو کرده و چهرههای تروریستی آنها را به فعالان رسانهای و مدنی تقلیل دهد!
لادن بازرگان در تأسیس کمپین دادخواهی از احمد مرادی در شبکههای اجتماعی به همان روایات جعلی استناد کرده و حتی با افزودن جزئیات کذب بیشتر همچون ضرب و شتم به دست نیروهای کمیته، خیانت احمد مرادی را توجیه کرده است. بهطورکلی در این کمپینها، با داستانسرایی شرایط آسیبدیده روحی احمد مرادی، همکاری با دشمن بعثی و نیرو هوایی عراق آنهم در بازه زمانی بمباران شهرهای ایران به دست این رژیم، نهتنها محکوم نمیشود؛ بلکه از او حمایت کرده و پرونده بینالمللی دادخواهی طراحی میشود.
خیانت احمد مرادی در آن سالهای پر حادثه، یکی از مهمترین رخدادهای عبرتآموز ۸ سال دفاع مقدس بود که هیچگاه در ذهن رمردم ایران پاک نشد. حتی این خیانت تاریخی، در فیلم سینمایی «منصور»، که داستان زندگی تیمسار ستاری، فرمانده شهید نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز به تبه نمایش درآمده است.