به گزارش مشرق، علیرضا کمیلی، فعال رسانه در کانال تلگرامی خود نوشت:
چرا حمله «وعده صادق» یک نقطه عطف است؟
تصویر ایران اقلا در منطقه این شده بود که جرات و حتی توان پاسخ به رژیم صهیونیستی را ندارد و بخاطر ضعف های متعدد داخلی و منطقه ای به حملات پاسخ غیرمستقیم - مثل زدن اربیل- می دهد و اساسا چیزی بنام «پاسخ مستقیم» متصور نخواهد بود!
نتانیاهو که در جنگ غزه بدون موفقیت نظامی مانده بود نیز بر اساس همین تصور به ریسکی بزرگ دست زد به این امید که یک پیروزی نمادین برای خود ثبت کند و از معترضان داخلی وقت بخرد و از همین رو به سفارت ایران حمله کرد که خط قرمز جمهوری اسلامی است.
آنچه در روز چهاردهم آوریل رخ داد چند پیامد روشن داشت:
اولا تصویر ایران ضعیف و ترسو را شکست.
ثانیا قدرت نظامی ایران را به دنیا نشان داد.
ثالثا وجه تمایز ما با کشورهای دیگر را در مسأله فلسطین کاملا شفاف کرد.
رابعاً افسانه شکست ناپذیری رژیم و ابهت ساختگی آن را کاملا شکست.
خامسا مطالبه لزوم درگیری همه کشورهای منطقه با رژیم را زنده کرد و...
همه اینها گزاره هایی نو یا احیا شده هستند که تا قبل این عملیات، هر نوع طرح آن ایده ها به غیرعملی و تخیلی بودن متهم می شدند و از همین رو مقایسه آن هم با هفتم اکتبر از این منظر اشتباه نیست. به همین دلیل است که این اقدام را می توان هم بازدارنده خواند و هم پایدار چرا که ضربه بعدی رژیم هم پاسخ داده خواهد شد.
البته در صورت دخالت مستقیم آمریکا به این درگیری است که ممکن است معادله اندکی تغییر کند و البته باز هم معنای شکست پذیر بودن و تحقیر شدن رژیم را تغییر نخواهد داد. ناگفته نماند که برخی حملات حزب الله لبنان مانند آنچه امروز در قالب حمله پهبادی رخ داد نیز حاوی پیام هایی خاص در حوزه توانمندی نظامی امنیتی بود و طبعا بازدارندگی خاص خود را در پی خواهد داشت.
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.