کد خبر 1597003
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۲:۴۰
پیاز

نگهداری اشتباه از پیاز و سیر، باعث جوانه زدن آنها می‌شود؛ از این رو برای جلوگیری از این مساله باید روش‌های صحیح برای نگهداری آنها به کار ببرید.

به گزارش مشرق، سیر و پیاز از محبوب‌ترین و پر خاصیت‌ترین سبزیجات هستند که در انواع غذاها استفاده می‌شوند. سیر و پیاز طعم و مزه بی نظیری به غذا می‌بخشند و در هر چه خوشمزه‌تر کردن غذاها نقش به سزایی دارند.

بسیاری از خانم‌ها سیر و پیاز را به مقدار فراوان تهیه کرده تا همیشه در دسترس باشند، اما گاهی پیش می‌آید که پیاز و سیر جوانه می‌زنند. جوانه زدن باعث تغییر رنگ و مزه سیر و پیاز می‌شود. در این مطلب روش‌های جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز را آورده ایم. نگهداری نادرست از سیر و پیاز موجب خراب شدن آنها و جوانه زدنشان می‌شود. اگر می‌خواهید سیر و پیاز شما جوانه نزنند، نکات زیر را رعایت کنید.

سیر و پیاز را در دما مناسب نگهداری کنید:
بهترین دما برای نگهداری سیر و پیاز بین ۴ تا ۱۰ درجه سلسیوس یعنی بیشتر از دمای یخچال و اندکی کمتر از دمای یک اتاق است. سیر و پیاز را در انبار و جای خنک نگهداری کنید و در جای گرم قرار ندهید، زیرا گرما موجب جوانه زدن، نرم شدن و تغییر مزه پیاز و سیر می‌شود.

پیازها را در جای خشک نگه دارید:
رطوبت سبب خراب شدن و جوانه زدن سیر و پیاز می‌شود. پیازها را پس از خریداری سه هفته روی پارچه‌ای پهن کنید و در محیط گرم و خشک نگه دارید.

سیر و پیاز را در جای تاریک قرار دهید:
بهتر است محیط نگهداری سیر و پیاز همواره تاریک باشد و پیاز و سیر را در مقابل نورخورشید نگهداری نکنید. تغییرات در مقدار روشنایی می‌تواند موجب نوسانات دمایی نیز شود.

ترفندی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز

سیر و پیاز را در جای دارای تهویه قرار دهید:
هرگز سیر و پیاز را داخل پلاستیک نگه ندارید، زیرا عدم گردش مناسب هوا باعث ایجاد رطوبت و در نتیجه جوانه زدن پیاز یا پوسیدگی آن می‌شود. بهتر است آنها را برای جلوگیری از جوانه زدن در جایی مثل کیسه توری یا سبد سیمی نگه دارید که هوا در آن جریان دارد.

سیر و پیاز را جداگانه نگه دارید:
بهتر است فضایی کاملا جدا برای نگهداری سیر و پیاز اختصاص دهید و سیر و پیاز را دور از سایر میوه‌ها و سبزیجات نگهداری کنید. میوه‌های رسیده گاز اتیلن تولید می‌کنند که احتمال جوانه زدن را بالا می‌برد.

با پیازی که جوانه زده باید چه کرد؟
اگر پیاز جوانه و کپک زده است، آن را دور بریزید، اما اگر سالم است و تنها جوانه زده پیاز را دو نیم کنید و بقایای جوانه و ریشه را جدا کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمدایوب IR ۰۸:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
    2 2
    عزیزان من این مال 30سال قبل است که انبارهای بزرگ وسردخانه نبود ومردم با شروع پاییز سیب زمینی و پیاز را گونی گونی می خریدند که زمستان داشته باشند الان در هر روز از فصل سال هرچه بخواهی میوه فروش سرخیابان دارد به مقدار نیاز میخری مصرف شد دوباره
    • IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      2 2
      طوری میفرمائید 30 سال قبل که انگار تشریف برده اید به اعماق تاریخ، نه عزیز جان در زمینه مورد نظر 30 سال قبل با الان ما چندان تفاوتی وحود ندارد.
  • IR ۱۱:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
    1 1
    من همه این ترفندها دو بکار بردم تاثیرصددرصدی نداره۱۵
    • DE ۱۲:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      1 0
      این ترفند ها در مورد سیر و پیاز حراجی کهنه نیست در مورد سیب و پیاز تازه است.عزیز دل برادر
    • IR ۱۴:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      1 0
      شما تو المان وضعتون خوبه سیر و پیاز تازه و درجه یک دستتون میرسه اینجا ما محصولات درجه یکمون که میره برای صادرات به از ما بهترون محصولات درجه 2 و 3 رو هم پولمون نمیرسه بخریم منتظر حراجی میمونیم
    • IR ۱۴:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      0 0
      جالب بود
    • IR ۱۴:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      0 0
      ممنون
    • IR ۱۴:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
      0 0
      ممنونم
  • IR ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
    3 1
    راست میگی با صادرات لجام گسیخته به عراق و افغانستان قیمتشون رو نجومی نکن . جوانه زدن پیشکشت
  • IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    0 0
    چنانچه ته پیاز با جسم داغ سوزانده شود دیگه جوانه نمیزنه! یک صفحه فلزی روی شعله قراربگیره و ته پیاز روی آن مالیده بشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس