به گزارش مشرق، دکتر موسی ابومرزوق مسئول دفتر روابط بین الملل جنبش حماس در گفت و گو با شبکه تلویزیونی الاقصی تاکید کرد که ما با برنامههایی مواجه هستیم که تمامی ملت فلسطین با وجود اختلاف در دستورالعملها باید در مورد آن به بحث و تبادل نظر بپردازند.
وی با اشاره به نشست گروههای مختلف فلسطینی که قرار است در چین برگزار شود، ابراز امیدواری کرد که این نشست به پایان شکاف میان این گروهها منجر شود.
ابومرزوق با تاکید بر اینکه آمریکا با تمامی امکانات خود از اسرائیل حمایت میکند، خاطرنشان کرد که در دنیا برخی کانونهای دیگر قدرت وجود دارد که ما به دنبال برقراری ارتباط با آنها هستیم.
وی با اشاره به اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی در ابتدای عملیات طوفان الاقصی تمام تلاش و مناسبات خود با کشورهای جهان را برای محکوم کردن حماس به کار گرفتند، ابراز داشت که میزان تخریب گستردهای که در نوار غزه به وقوع پیوسته، در هیچ جنگی سابقه نداشته و همین موضوع باعث شده همه دنیا ضد اسرائیل به پا خیزند.
این عضو ارشد حماس اعلام کرد که شورای امنیت با مصوبه الزام آور خود نتوانست اسرائیل را متوقف کند، چرا که با سدی به نام آمریکا مواجه شد. اشغالگران چهره واقعی خود را در نسلکشی غزه نشان دادند و همین موضوع باعث شد دنیا در کنار ملت فلسطین قرار گیرد.
وی رژیم صهیونیستی را «خانه عنکبوت» توصیف کرده و گفت که این رژیم قدرت ایستادگی در برابر پایداری ملت ما را ندارد، ملت فلسطین در داخل مرزهای تاریخی خود حضور دارد و آینده فلسطین برای ملت فلسطین است.
ابومرزوق به جنبش دانشجویی صورت گرفته در آمریکا و دیگر کشورهای جهان اشاره و تاکید کرد که دنیا چهره واقعی اسرائیل را شناخته است. وی ادامه داد: بیش از ۸۵ هزار تن از بمبهای آمریکایی بر روی مردم غزه ریخته شده است، اما ملت ما همچنان به اراضی خود پایبند است. در روز ۷ اکتبر اگر آمریکا و کشورهای غربی مداخله نمیکردند، اسرائیل شکست خورده بود و اشغالگری به پایان می رسید. با این وجود دشمن نتوانسته به هیچ یک از اهداف خود دست پیدا کند و حتی یک اسیر را [در عملیات نظامی] آزاد کند.
این عضو ارشد حماس با اشاره به اینکه شکست حماس یکی از اهداف اعلام شده دشمن بود، تاکید کرد که اتفاقی که رخ داده این است که امت عربی و اسلامی به شکل بیسابقهای به حمایت از این جنبش پرداختهاند.
وی همچنین به تهدید رژیم صهیونیستی مبنی بر آغاز حمله به رفح پرداخته و گفت که اسرائیل از ورود به رفح میترسد، چرا که در آنجا نیز دستاوردی جز شکست نخواهد داشت و چهره آن بیش از پیش رسوا خواهد شد. پیروزی در راه است و ما به وضوح پیروزی را مشاهده میکنیم.
این شخصیت فلسطینی با تاکید بر اطمینان نسبت به پیروزی، ابراز داشت که سرکردگان رژیم صهیونیستی دچار شکاف و اختلاف شده و به دنبال منافع ویژه خود هستند. سران اشغالگر به شکست در برابر حماس اذعان کردهاند اما نتانیاهو همچنان لجاجت به خرج میدهد. دولت آمریکا نیز مواضع خود را مبتنی بر منافع انتخاباتی خود دنبال میکند، لذا اظهارات متناقضی را طرح میکند.
وی در پایان خاطرنشان کرد هرگونه توافقی باید متضمن آتشبس دائمی باشد و حماس در تلاش است تا روسیه و ترکیه و چین را به عنوان تضمین کنندههای توافق وارد عرصه کند.