به گزارش مشرق، محمدمهدی اسماعیلی عصر دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه، در آیین رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» اظهارداشت: امروز جامعه جوان کشور ما در معرض انواع تهدیدها به ویژه جنگ روانی و نرم است و دشمن کمر بسته تا اعتماد مردم به نهادهای دینی و روحانیت را مخدوش کند و با بمباران رسانهای به دنبال تخریب این استوانه دینی هستند و بر ما حق است از بزرگانی همچون رضا مطلبی تجلیل کنیم.
وزیر فرهنگ افزود: حجتالاسلام رضا مطلبی از پیشکسوتان انقلابی و حواریون امام (ره) و یاران رهبر انقلاب هستند که با ثبات قدم این مسیر را ادامه دادند. در مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران کسی نیست که نام ایشان را بشوند و زبان به تمجید ایشان نگشاید.
اسماعیلی گفت: حاج آقای مطلبی با وجود این که از برجستگان روحانیت همراه نهضت بود مهمتر این که سلوک طلبگی خود را رها نکرد و موظفیم چنین بزرگانی را به جامعه معرفی کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: خدا را به خاطر وجود بزرگانی همچون حاج آقا مطلبی شاکریم و از خداوند میخواهیم مشعل وجودی شان را نورانی نگاه بدارد. ایشان یک حوزه علمیه جمع و جور با همت اهالی و خانواده ایجاد کردهاند که منشا خیر و برکت است. آنچه از یک روحانی مجاهد محل مراجعه و محل اعتماد مردم خواندیم و شنیدیم در زیر سلوک ایشان میبینیم. در دوره دفاع مقدس و نهضت امام (ع) و خدمتگزاری در منطقه منشا خیر و برکت بودند.
حاج آقا مطلبی سلوک طلبگی خود را رها نکرد
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه امنا یعنی دلسوز و خدمتگزار به دین خدا و حل کننده مشکلات مردم، تصریح کرد: حاج آقای مطلبی با وجود این که از برجستگان روحانیت همراه نهضت بود سلوک طلبگی خود را رها نکرد و ما موظف هستیم چنین بزرگانی را به جامعه معرفی کنیم.
وزیر فرهنگ گفت: جامعه جوان ایران در معرض انواع تهدیدها به ویژه جنگ روانی و نرم است؛ چرا که دشمن کمر بسته تا اعتماد مردم به نهادهای دینی و روحانیت را مخدوش کند، کمترین ضعفی باشد یا نه، در بمباران رسانه ای برای تخریب وجهه این نهاد خدمتگزار و استوانه بزرگ جامعه دینی به کار میگیرند در همین راستا بر ما واجب است تا از بزرگانی چون رضا مطلبی تجلیل کنیم و عمر پرمجاهدت، طولانی و با برکت او را به تصویر بکشیم امروز کتابش را منتشر و فردا کار هنری در مورد او تولید کنیم.
وی افزود: باید نسل جوان متوجه سرمایههای گرانقدر ما شود، این نهضت با همت روحانیت انقلابی مجاهد به وجود آمده است و در بیش از چهل سال گذشته به حرکت خود ادامه داده است.
وزیر فرهنگ گفت: حاج آقای مطلبی نیاز به تعریف ما ندارد، بلکه ما نیاز داریم که چنین شخصیت های برجسته ای را به عنوان مفاخر خود معرفی کنیم و خوشحال هستیم که همت دوستان به ثمر نشسته است و به عنوان قدم اول کتاب زندگینامه ایشان چاپ و رونمایی شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: حاج آقای مطلبی با چند موضوع بیشتر به جامعه شناسانده میشود؛ مهمترین آن اتفاقی است که در روز ششم تیرماه ۱۳۶۰ در مسجد ابوذر تهران رخ داد، این بزرگان میزبان رهبر عزیز انقلاب بودند و در آنجا خداوند متعال این وجود نازنین را برخلاف تروری که صورت گرفت برای پرچمداری نهضت مصون از گزند نگه داشت.
اسماعیلی اظهار داشت: خدای بزرگ را به واسطه نعمت ولایت به صورت ویژه شاکریم، خدای بزرگ را به واسطه وجود بزرگان موثر در این جریان از جمله حضور حاج آقای مطلبی شاکریم، خداوند متعال مشعل وجودی ایشان را برای جامعه ما فروزان نگه دارد؛ ایشان حوزه خدمات عمومی را در منطقه گسترش دادند و حوزه علمیهای با همت اهالی و خانواده راهاندازی کردند که منشا خیر و برکت است.
وی افزود: همه آنچه که از روحانی انقلابی، مجاهد، حاضر در صحنه، محل مراجعه و اعتماد مردم خواندیم و شنیدیم در سلوک ایشان می بینیم. حاج آقای مطلبی در دوره دفاع مقدس، نهضت امام (ع)و دوره طولانی خدمتگزاری در این منطقه همیشه منشا خیر و برکت بودند و به امید خدا ادامه پیدا خواهد کرد.
مسجدی شویم
حجتالاسلام رضا مطلبی هم گفت: بیایید مسجدی شویم. تنها افتخارمان این است که کشور ما کشور شیعه امام علی(ع) است. خواندیم اما نمیدانم چرا عمل نمیکنیم. چه بیلی به کمر ما خورده است که مساجد خالی است؟ اگر من مقصرم عوضم کنید. چرا شما شرکت نمیکنید؟
وی افزود: ای کاش روزی شما مردم به آن روزها برگردید. روزهای اول پیروزی و شروع پیروزی، مسجد جامع جا نداشت و خیابان هم پر از مردم بود. چرا این قدر به دنیا چسبیدهایم؟ از هر کسی در مورد درآمد زندگی میپرسیم مینالد. امید است روزی از این حالت خارج شده و مساجد را با حضور خود پر کنیم.
آیین رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» خاطرات حجتالاسلام والمسلمین رضا مطلبی امام جماعت مسجد ابوذر تهران، به قلم حجتالاسلام سعید فخرزاده دوشنبه- ۱۷ اردیبهشت ماه- با حضور مولف کتاب، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اهالی فرهنگ، ادبیات و رسانه در تالار اندیشه حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.
«رضای انقلاب» به زندگی و شرح حال حجتالاسلام والمسلمین رضا مطلبی یکی از دلباختگان فکری امام خمینی (ره)، روحانی فاضل و مردمی، حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ رضا مطلبی میپردازد که نقش موثری در انقلاب اسلامی داشته است. او روحانی اهل اصفهان است که قبل از انقلاب در محلهای آذرینشین، به عنوان امام جماعت مسجد فلاح که بعدها به مسجد جامع ابوذر تغییر نام داد، منصوب و مشغول فعالیت شد. با فعالیتهای او مسجد ابوذر خیلی زود به پایگاه طرفداران امام و انقلاب تبدیل شد و پس از پیروزی انقلاب نقش مهمی را در انسجام نیروها و حفظ نشاط سیاسی در جنوبغرب تهران و حمایت از نظام در عرصههای مختلف برعهده گرفت.
سعید فخرزاده و حمید قزونی از پنجم دی تا ۲۹ دی ۱۳۹۵ در سیزده جلسه مصاحبه با راوی این کتاب را انجام دادهاند که پس از پیادهسازی، با انطباق با اسناد و مدارک و تایید راوی در انتشارات سورهمهر به چاپ رسیده است.