به گزارش مشرق، وزیر خارجه اسبق آمریکا همچنین مدعی شده که مغزهای تظاهراتکنندگان علیه اسرائیل با پروپاگاندا در فضای مجازی و در کلاسهای درس پر شده است.
هیلاری کلینتون که با شبکه اماسانبیسی مصاحبه میکرد گفت: «من با خیلی از افراد جوان طی ماههای متمادی گذشته صحبت کردهام. آنها اصلاً چیزهای زیادی درباره تاریخ خاورمیانه یا صادقانه بگویم درباره تاریخ بسیاری از نقاط دنیا از جمله کشور خودمان نمیدانند.»
او در ادامه مدعی شد: «هر کسی که در دانشگاه تاریخ درس میدهد یا هر کسی که مطلبی در فضای مجازی منتشر میکند بایستی بابت آنچه میگوید و آنچه نمیگوید مسئول شناخته شود.»
او اضافه کرد: «بخش زیادی از چیزهایی که ما داریم به ویژه در تیکتاک درباره وقایع خاورمیانه میبینیم نه تنها عامدانه غلط است بلکه به طرز باورناپذیری جهتدار، به نفع حماس و ضداسرائیل است.»
او سپس درباره فضای مجازی گفت: «اینجا جای خوبی برای کسب اطلاعات درباره مسائل پیچیدهای مثل وقایع کنونی [در خاورمیانه] نیست... مردم اغلب برای القای دیدگاههای ایدئولوژیک، مذهبی، متعصبانه یا حزبی در فضای مجازی حضور دارند. آنچا شما از حقایق باخبر نمیشوید و چیزی درباره متن ماجرا به شما گفته نمیشود.»
دولت آمریکا اصلیترین حامی اسرائیل در جنگ غزه است که تا کنون به شهادت بیش از ۳۴ هزار فلسطینی منجر شده است.
واشنگتن از زمان آغاز جنگ غزه به طرق مختلف اعم از وتوی قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل، ارسال تسلیحات و تلاشهای دیپلماتیک از اسرائیل در این جنگ حمایت کرده است.
سیاستهای کاخ سفید اعتراضات گستردهای را در آمریکا به همراه داشته که دامنه آن در روزهای گذشته به دانشگاهها رسیده است.
گزارشها حاکی است دانشگاههایی در اکثر ایالتهای آمریکا در یک ماه گذشته اردوگاههایی در حمایت از فلسطین تشکیل دادهاند.
گفته میشود پلیس آمریکا با ورود به دانشگاهها بیش از ۲۲۰۰ نفر را تا کنون دستگیر کرده است. در بعضی دانشگاهها تصاویر و فیلمهایی از برخورد خشونتآمیز پلیس با تظاهراتکنندگان منتشر شده است.
جریانهای حاکمیتی در آمریکا تلاش کردهاند تظاهراتها در حمایت از فلسطین و غزه را با برچسبهایی نظیر «یهودستیزانه» و «نفرتپراکنانه» و غیره کماهمیت جلوه داده و زمینههای سرکوب آنها را پدید بیاورند.