به گزارش مشرق، ممکن است اقدامات جهانی علیه رژیم صهیونیستی به ویژه در دادگاه کیفری بین المللی به دلیل حمایتهای آمریکا عملاً اجرایی نشود اما نشان میدهد جامعه بین الملل دیگر به افسانههای دروغین صهیونیستها درباره خود و مستثنی بودن آنها از تمام قوانین جهانی توجهی ندارد.
روزنامه المراقب العراقی در گزارشی با تیتر «طوفان الاقصی، اقتصاد رژیم صهیونیستی را به لرزه درآورد» نوشت: بی شک در لیست شکستهای رژیم صهیونیستی در تجاوز به نوار غزه، بحران اقتصادی در رأس آن قرار گرفته است به طوری که خسارتهای اقتصادی که این رژیم را به لرزه درآورده است. با اینکه کابینه تل آویو تلاش میکند آمار و ارقام این بحران اقتصادی را سانسور کند اما حجم این خسارتها به قدری است که نمیتوان آن را کتمان کرد.
حملاتی که از سمت جنوب لبنان، نوار غزه، عراق و یمن علیه رژیم صهیونیستی در جریان است بار مالی سنگینی بر اقتصاد رژیم صهیونیستی تحمیل کرده است. در این میان تحولات جبهه شمالی و خروج بیش از ۷۰ هزار شهرک نشین صهیونیست از این منطقه به دلیل حملات بی امان حزب الله لبنان باعث شده هزینه بیش از یک میلیارد دلاری برای تخلیه این شهرک نشینان برجای بماند.
روزنامه القدس العربی در گزارشی درباره رژیم صهیونیستی نوشت: اقدام کشورهای ایرلند، اسپانیا و نروژ در به رسمیت شناختن کشور فلسطین دارای ابعاد سیاسی است که کمترین آن کشیده شدن تمایلات ضدصهیونیستی نه تنها به کشورهای آفریقایی، آسیایی و آمریکای لاتین بلکه به قلب اروپا به شمار میرود. این کشورها دیگر مواضع آپارتایدی صهیونیستی را باور نمیکنند. ممکن است تلاشهای دادستان کل دادگاه کیفری بین المللی علیه مقامات رژیم صهیونیستی به صورت عملی اجرا نشود اما نشان میدهد که جامعه بین المللی دیگر به دروغی به نام «مستثنی کردن اسرائیل» توجهی ندارد.
روزنامه رأی الیوم در گزارشی به قلم یک نویسنده تونسی نوشت: اقدام بی سابقه رئیس جمهور تونس در سفر به ایران و دیدار با شخصیت بلندپایه سیاسی و مذهبی در این کشور یعنی امام خامنه ای چند پیام مهم در خود دارد؛ تحول در سیاست خارجه تونس، پایان دادن به جانبداری کامل از غرب، تمایل تونس در متنوع کردن روابط بین الملل خود، استقلال بیشتر در تصمیم گیری های سیاسی، ایجاد روابط متعادل با شرق و غرب و ارسال پیام خطاب به کشورهای غربی در خصوص مستقل بودن تونس.
روزنامه لبنانی الاخبار در خصوص دادگاه کیفری بین المللی نوشت: اقدام دادگاه کیفری میتواند فشارها بر کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را در زمینه نحوه اداره تجاوز نظامی به غزه افزایش دهد. این اقدام به مثابه یک ضربه سیاسی و دیپلماتیک علیه رژیم صهیونیستی به شمار میرود؛ رژیمی که این روزها شاهد انزوای بین المللی شدید است.
روزنامه الثوره با تیتر «دومینوی به رسمیت شناختن» نوشت: روند به رسمیت شناختن کشور فلسطین مانند دومینو در میان بسیاری از کشورها از جمله کشورهای دارای وزن سیاسی در محافل بین المللی در حال گسترش است. اسپانیا، نروژ و ایرلند آخرین کشورهایی نخواهند بود که کشور فلسطین را به رسمیت شناخته اند. به نظر میرسد جنگ علیه غزه بسیاری از حقایق پنهان را آشکار کرده است. این دومینو، بحرانهای داخلی رژیم صهیونیستی را تشدید کرده است و فشارها بر کابینه نتانیاهو افزایش پیدا میکند.
روزنامه العربی الجدید نیز در خصوص دادگاه کیفری نوشت: برای نخستین بار در تاریخ دادگاه کیفری بین المللی، شاهد به وجود آمدن یک موج رسانهای در زمان درخواست دادستان کل مبنی بر صدور حکم جلب افراد مورد نظر هستیم. دادستان کل این دادگاه با نظر و دستور آمریکا تعیین میشود بنابراین هیچ حرکتی از او که به سمت آمریکا و رژیم صهیونیستی تمایل دارد بدون چراغ سبز واشنگتن انجام نمیگیرد. به نظر میرسد آمریکا با این اقدام به دنبال مهار کردن نتانیاهو و گالانت است چرا که واشنگتن با حمله به رفح مخالف بود اما با این وجود مقامات صهیونیست برنامههای خود را جلو بردند. البته ناگفته نماند که آمریکا با لشکرکشی گسترده به رفح مخالف بود و ترجیح میداد یک کشتار «سبک» در این منطقه انجام شود!
روزنامه یمنی المسیره نیز در خصوص شهادت آیت الله رئیسی نوشت: آمریکا و همپیمانانش فکر میکنند شهادت آیت الله رئیسی و همراهان ایشان باعث ایجاد تغییرات در داخل ایران میشود و چه بسا در نقش این کشور در حمایت از محور مقاومت تأثیر بگذارد. این در حالی است که چنین حوادثی باعث تغییر مسیر سیاست ایران نخواهد شد. حرکت در این محور به اشخاص بستگی ندارد بلکه یک روند قرآنی و الهی است و چه بسا باید گفت که شهادت رهبران مقاومت باعث تقویت این مسیر میشود.