کیک و شیرینی همراهان همیشگی ما در جشنها و مهمانیهایمان هستند. عادت داریم شادیهایمان را به طعم دلچسب کیکهای خوشمزه گره بزنیم و کاممان را شیرین کنیم. در این مقاله پنج مدل کیک خوشمزه را به شما معرفی میکنیم که باید سفارش بدهید و طعم لذیذشان را بچشید. با ما همراه باشید.
۱. کیک سرنیک
سرنیک نوعی چیزکیک است که طعم بینظیری دارد. جالب است بدانید که این چیزکیک پرطرفدار بازماندهای از سنتهای قدیمی لهستانیهاست. پادشاه ژان سوم سوبیسکی پس از پیروزی بر ترکها در نبرد وین دستور پخت آن را به لهستان آورد. برای پخت کیک سرنیک به آرد، تواروگ (نوعی پنیر)، تخممرغ، شکر، کره، خامه و وانیل نیاز دارید. کیک سرنیک یکی از محبوبترین دسرهایی است که میتوانید سفارش دهید. درواقع سرنیک نوعی کیک اسفنجی است که بسته به ذائقه افراد رویش را با ژله و میوه و سس شکلات تزیین میکنند. دوست دارید طعم بینظیر این چیزکیک را بچشید؟ برای سفارش کیک اقدام کنید یا آن را در خانه درست کنید.
۲. کیک بریگادیرو
اگر از علاقهمندان پروپاقرص شکلات و کاکائو هستید، باید طعم دلچسب بریگادیرو را بچشید. بریگادیرو نوعی کیک پرطرفدار برزیلی است که معمولا در جشنهای تولد و مهمانیهای خانوادگی سرو میشود. توپکهای شکلاتی روی این کیک اولین چیزی است که توجه شما را جلب خواهد کرد. بریگادیرو ترکیبی است از کیک شکلاتی، فیلینگ و توپکهای شکلاتی. پس اگر به خرید یا سفارش آنلاین کیک تولد فکر میکنید، گوشهچشمی به کیک بریگادیرو داشته باشید.
برای پخت این کیک باید اول کیک شکلاتی اسفنجی پایه را آماده کنید. برای پخت کیک شکلاتی به آرد، شیر، شکر، روغن، تخممرغ، بیکینگپودر، وانیل و کاکائو نیاز دارید. پس از مخلوطکردن مواد اولیه، قراردادن در فر و پختن کیک، دورتادور کیک را به خرده شکلات آغشته و روی آن را با توپکهای شکلاتی تزیین میکنند.
برای درستکردن توپکهای شکلاتی هم باید این مراحل را طی کنید:
· شیر، پودر کاکائو و کره را روی حرارت بگذارید.
· وقتی شروع به غلزدن کرد، حرارت را کم کنید و مدام هم بزنید تا غلیظتر شود.
· پس از اینکه مایع شکلاتی غلیظ حالت خامهای به خود گرفت، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید به دمای اتاق برسد و بعد بهمدت ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.
· در مرحله آخر هم مخلوط شکلاتی را از یخچال بیرون بیاورید و با دست به شکل دایرههای کوچک دربیاورید و درون ظرف حاوی خرده شکلات بغلتانید و روی کیک بگذارید.
۳. کیک مدویک
مدویک یکی از محبوبتترین کیکهای روسی است. ازآنجاکه این دسر خوشمزه با عسل طعمدار میشود، به کیک عسلی روسی هم معروف است. این کیک ظاهری لایهلایه و بافتی بیسکویتی دارد. اگر دوست دارید کیکی با طعم و بافتی متفاوت و در عین حال خوشمزه نوش جان کنید، حتما این کیک را درست کنید یا آن را سفارش بدهید.
مواد لازم برای پخت کیک مدویک
· آرد؛
· تخممرغ؛
· شکر؛
· کره؛
· عسل.
دستور آمادهکردن فیلینگ
· خامه قنادی را نیمساعت قبل از پخت کیک از فریزر بیرون بیاورید تا حالت نیمهیخزده به خود بگیرد.
· خامه را چند دقیقه با دور کند همزن هم بزنید تا فرم بگیرد.
· شکر و وانیل را به خامه اضافه کنید.
· پودر قند را الک کنید و وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید.
دستور پخت بیسکویت
· قبل از پخت همه مواد را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.
· تخممرغ، کره، عسل و شکر را داخل کاسهای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا کمکم یکدست شوند.
· پس از اینکه مواد بهخوبی با هم مخلوط شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید، جوش شیرین اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
· آرد را دوبار الک کنید و کمکم به مخلوط اضافه کنید. اضافهکردن آرد را تا زمانی ادامه دهید که بافت خمیر نرم باشد و به دستهایتان نچسبد.
· فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شود.
· خمیر را به ۷ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را با دستهایتان گرد کنید.
· کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و روی آن را آردپاشی کنید.
· حالا خمیرها را با وردنه باز کنید و با قالب ۱۸سانتیمتری گرد قالب بزنید.
· خمیر را روی سینی بگذارید و بهمدت ۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا رویش کاملا طلایی شود.
· پس از ۵ دقیقه آن را بیرون بیاورید و روی توری بگذارید تا خنک شود.
· برای ۶ قسمت دیگر هم همین روال را طی کنید. به این ترتیب ۷ بیسکویت اسفنجی شما آماده میشوند.
· روی هر بیسکویت را با فیلینگ خامهای بپوشانید و سپس بیسکویت دیگر را روی آن قرار دهید.
· پس از اینکه تمام بیسکویتها را روی هم قرار دادید روی آن را با میوه موردعلاقهتان تزیین کنید و اضافه بدهید چند ساعت در یخچال بماند تا خامه خوب به خورد کیک برود.
۴. کیک کلادکاکا
کیک شکلاتی کلادکاکا از محبوبترین کیکهای سوئدی محسوب میشود. شاید با دیدن تصویر آن فکر کنید به مواد زیادی برای پخت آن نیاز دارید و مراحل زیاد و سختی باید طی کنید. اما پخت این کیک شکلاتی سوئدی بسیار راحت است و برای پخت آن به چیزهایی نیاز دارید که معمولا در هر خانهای پیدا میشوند.
مواد موردنیاز برای پخت کیک کلادکاکا عبارتاند از:
· کره؛
· آرد؛
· شکر؛
· وانیل؛
· کاکائو؛
· تخممرغ.
دستور پخت
· شکر، کاکائو، وانیل و کره آبشده را با هم مخلوط کنید.
· پس از اینکه مواد بهخوبی مخلوط شدند، آرد و تخممرغ را اضافه کنید.
· قالب کیک را چرب و کمی آردپاشی کنید، خمیر را داخل قالب بریزید و بهمدت نیمساعت داخل فر بگذارید.
· پس از اینکه کیک پخته شد، آن را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدهید سرد شود.
· تا زمانی که کیک سرد میشود، کمی پودرکاکائو و پودر قند با هم ترکیب کنید.
· کیک را از قالب بیرون بیاورید و ترکیب پودر کاکائو و پودر قند را روی آن الک کنید.
۵. کیک کاپرز
کاپرز نوعی کیک شکلاتی خوشمزه است که بدون آرد درست میشود. برخی معتقدند این کیک خوشمزه زمانی کشف شد که آشپز فراموش کرده بود آرد را به مواد کیک اضافه کند و پس از پخت آن متوجه اشتباه خود شده است. چه اشتباه شیرینی! تهیه آسان این کیک را تبدیل به گزینه مطلوبی برای مهمانیها و جشن تولدها میکند. البته که با سفارش آنلاین کیک تولد یا مجلسی میتوانید در زمان صرفهجویی کنید.
مواد لازم برای پخت کیک کاپرز عبارتاند از:
· کره؛
· بادام؛
· شکلات تلخ؛
· تخممرغ.
بافت شکلاتی متراکم و لایهای پودر قند الکشده روی کیک مشخصات بارز این کیک خوشمزه هستند. معمولا این کیک را با توتفرنگی و تمشک نصفشده تزیین میکنند.
سخن پایانی
کیک و شیرینی جزئی جدانشدنی از لحظات شادی ما هستند و شیرینی لحظاتمان را ماندگار میکنند. با دیدن تصاویر خوشرنگ و لعاب کیکها هوس چشیدن یک برش کیک خوشمزه کردید ولی مواد لازم یا زمان کافی برای پخت کیک ندارید؟ تلفن همراهتان را بردارید و کیک مورد علاقهتان را سفارش بدهید. کیک تازه و دلچسب شما در کمترین زمان ممکن به دستتان خواهد رسید.
شما کدام کیک را بیشتر دوست دارید؟ لطفا نظرات و تجربیات شیرینتان درباره این کیکهای دلچسب را با ما و کاربران عزیزمان به اشتراک بگذارید.