سرویس سیاست مشرق - پنج روز بیشتر تا انتخابات ریاست جمهوری باقی نمانده و نامزدهای ریاست جمهوری هر کدام مشغول تبلیغات و تقویت سبد رای خود می باشند. بالطبع فضای جامعه هم ساعت به ساعت بیشتر رنگ و بویی انتخاباتی به خود می گیرد و نظرسنجی های بعمل آمده هم نوید یک انتخابات با مشارکتی خوب را می دهد.
در این بین اما همانطور که انتظار می رفت، بانیان فتنه آمریکایی – اسرائیلی سال ۸۸ کنار ننشسته و برخی شواهد و اطلاعات نشان از آن دارد که درصدد تکرار یک سناریوی تلخ و خطرناک در کشور هستند!
آنها که با اتخاذ راهبرد مشارکت مشروط و با هدف تاثیرگذاری در آرای مردم جهت انتخاب رئیس جمهوری ضعیف یا همسو با غرب، از تحریم انتخابات چرخش ۱۸۰ درجه ای به سوی مشارکت در انتخابات داشتند، حالا داده ها و برخی تحرکات اخیرشان نشان از آن دارد که برای فردای انتخابات و ایجاد تنش و آشوب در کشور برنامه دارند!
القای پیروزی قبل از انتخابات
در روزهای اخیر برخی اصلاح طلبان که در ستاد نامزد این جریان دورهم جمع شده اند، خط القای پیروزی پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری را آغاز کرده اند. اتفاقی یکبار مشابه آن در سال ۸۸ رخداد و کام مردم و کشور را تلخ کرد.
عباس عبدی از نظریه پردازان اصلاحات و حامی نامزد این جریان، در توئیتی نوشته است : «اگر گمان رسمی این بوده که پزشکیان شانسی ندارد و فقط مشارکت را اضافه میکند، پیشنهاد میکنم فوری او را از بازی انتخاب خارج کنید تا خطای ۷۶ و ۹۲ تکرار نشود، چون به احتمال فراوان در دور اول تمام است، فرضم بر این است که با آگاهی کامل از نتایج چنین تصمیمی را گرفته و به تبعاتش ملتزم اند»
عباس عبدی که اتفاقا سابقه دیرینه ای در القای ناامیدی نسبت به اینده کشور و ناامید سازی مردم از صندوق های رای را دارد، حال در این نوشتار به وضوح خط القای پیروزی پزشکیان پیش از شروع رقابت ها و برگزاری انتخابات را آغاز کرده است!
سابقه این چهره امنیتی جریان اصلاحات به خوبی نشان می دهد که وی در مقاطع گوناگون در راستای پروژه چپ ها، در مسیر براندازی حرکت کرده است. بعنوان مثال می توان به مصاحبه وی با خبرگزاری ایلنا در سال ۹۹ اشاره کرد که گفته بود : نمیتوانیم پیشبینی قطعی یا خیلی دقیقی داشته باشیم اما به یک مساله میتوان امیدوار بود، آن هم اینکه اوضاع بدتر میشود و این بدتر شدن میتواند فرصتی باشد برای اینکه جامعه به این نتیجه برسد که اقدامی برای خروج از این وضعیت صورت دهد. این اقدام همان بازنگری در شیوه حکمرانی به معنای عام است» و این بدان معناست که عبدی و همفکرانش از گذشته نیز بدنبال خیزهای خیابانی و آَشوب در کشور بوده اند!
۹ تیر فردای انتخابات
اما مسائله به همین جا ختم نمی شود، یکی از اعضای دولت روحانی که این روزها برای تبلیغ نامزد اصلاحات، شهر به شهر میچرخد، در یکی از میتینگ های انتخاباتی سخنانی قابل تامل داشته که مشخصا در تکمیل پازلی هست که بانیان فتنه آمریکایی – اسرائیلی سال ۸۸ برای روز های پیش رو طراحی کرده اند!
این چهره در بخشی از اظهارات خود که هدفی جز «ایجاد هیجان کاذب بین هواداران» و «القای پیروزی پیش از انتخابات» برای آن متصور نیستیم، گفته است : «شنبه ۹ تیر از رئیس جمهور پزشکیان استقبال میکنیم! » و همین اظهارات را در صفحه خود در شبکه اجتماعی توئیتر به اشتراک می گذارد!
کاربران فضای مجازی در واکنش به این اظهارات، جمله معروف میر حسین موسوی را یاداور شدند که در روز انتخابات، درحالی که هنوز چند ساعت تا پایان رای گیری مانده بود، در نشست خبری حاضر اعلام می دارد : برنده قطعی انتخابات، برنده قطعی انتخابات با نسبت آرای بسیار زیاد اینجانب هستم»
البته دیگر رفتارهای این فرد در تجمعات انتخاباتی بویژه در کاشان و گرگان، کلاب هاوس هم نشان از آن دارد که اصلح طلبان رادیکال دنبال ایجاد دوقطبی در کشور از مسیر ایجاد تنش بین هواداران هستند. شاید بتوان گفت رفتار محمد فاضلی در برنامه میزگرد رسانه ملی، هم در همین چارچوب و هدف تعریف می شود.
جالب اینجاست هرچه به زمان برگزاری انتخابات نزدیک تر می شویم، القای پیروزی پیش از ۸ تیر در بین چهره های این جریان بیشتر می شود.
به طور مثال مصطفی فقیهی از فعالان رسانه ای این جریان، در توئیتی کف رای پزشکیان را ۱۲ میلیون اعلام میکند و مدعی است با افزایش مشارکت این رای اوج خواهد گرفت. حال سوال اینجاست چگونه بر اساس نظر سنجی می توان قاطعانه اعلام کرد، کف رای یک کاندید مثلا ۱۲ میلیون است!؟ اگر این نامزد با استقبال مردم همراه نشود و کمتر از این عدد رای بیارود، تکلیف چیست؟
تشکیک در سلامت انتخابات؟
درست زمانی که برخی چهره های اصلاح طلب، نامزد خود را پیش از برگزاری انتخابات از صندوق رای بیرون آورده اند، یکی دیگر از فعالان رسانه ای نزدیک به این جریان در صفحه توئیتر خود پیشنهاد قابل تاملی را مطرح می کند. او خطاب به وزیر کشور نوشته است : پیشنهاد می شود نتیجه صندوق های انتخابات را به تفکیک آرای هر نامزد منتشر فرمائید، علاوه بر شفافیت خیلی هم به درد پژوهشگران و تحلیلگران می خورد #انتخابات_سالم #حق الناس» سپس در تکمیل حرف خود اورده است : تفکیک شامل کد ملی رای دهندهگان در آن صندوق ... »
این نوشتار، دقیقا یادآور تلاش جریان اصلاحات در سال ۸۸، برای القای تقلب و عدم امانتداری وزارت کشور می باشد. چهره های مختلف این جریان با وجود اینکه می دانستند، امکان تقلب در انتخابات وجود ندارد (بعدها نیز حتی به آن اعتراف کردند) اما در اظهارات خود با تاکید بر ضرورت برگزاری انتخابات سالم به مردم اینطور القا کردند که شرایط برای برگزاری چنین انتخاباتی فراهم نیست و امکان تقلب وجود دارد! احتمال تقلب و سالم نبودن انتخابات از یکسال پیش از برگزاری انتخابات ۸۸ توسط بزرگان این جریان در بین عموم مطرح گردید.
۱۲ آذر سال ۸۷؛ اکبر هاشمیرفسنجانی در همایش ۳۰ سال قانونگذاری به مناسبت سالروز شهادت آیتالله مدرس در مجلس گفت: اگر مردم احساس کنند رأیشان در سرنوشتشان بیاثر است و متولیانی پیدا شوند که رأی آنها را هر جوری که میخواهند، بخوانند، آنگاه دلسرد میشود. " »
در کنار اظهارنظرهای اصلاح طلبان در ایجاد تشکیک نسبت به سلامت سیستم انتخابات، موضوع کمیته صیانت از آرا هم به میان امده و بعد از مدتی از سوی میرحسین موسوی و مهدی کروبی تشکیل می شود که در حقیقت زمینه سازی برای جا انداختن شائبه تقلب بود و بعدها نقش آن در تقویت دروغ تقلب معلوم گردید.
رهبر معظم انقلاب در همان زمان در سخنرانی نوروزی خود در مشهد با اشاره ضمنی به پیشنهاد تشکیل این کمیته گفتند: "تاکنون حدود سی انتخابات در کشور برگزار شده و مسئولان وقت رسما سلامت و صحت انتخابات را تضمین کرده اند و به همین علت مردم تحت تأثیر حرفهایی که تلاش می کنند انتخابات ریاستجمهوری را از هم اکنون متزلزل و خدشه دار جلوه دهند، قرار نمی گیرند. "
به نظر می رسد، اینگونه پیشنهادات در روزهای اخیر، دقیقا مانند همان سناریوی تشکیک در سلامت انتخابات در سال ۸۸ می باشد. پرواضح است که سیستم نظارتی در ایران اجازه ی شکل گیری تقلب را نمی دهد و در ادوار مختلف انتخابات این امر ثابت گردیده است. بطور مثال می توان به اظهارات ابطحی در این خصوص اشاره کرد که گفته است : «به همه دوستان میگویم و همه دوستانی که صدای ما را میشنوند بدانند که موضوع تقلب در ایران دروغ بود و در واقع تقلب موضوعی بود تا آشوبها شکل بگیرد تا ایران همانند افغانستان و عراق بشود، تا جایی که کشور دچار آسیب و سختی بشود»
آنچه بیان شد نشانگر این است که بانیان فتنه آمریکایی – اسرائیلی سال ۸۸ یکبار دیگر در پشت صحنه به دنبال التهاب آفرینی در کشور هستند و برای همین است که پیش از موعد نامزد خود را قاطعانه از صندوق رای بعنوان فرد پیروز در آورده اند!
اما در پایان خطاب به نامزد این جریان میپرسیم، شما هم میتوانید در این مسیر همسو با سناریو حرکت کنید و هم با این افراد و رفتارها مرزبندی کنید. حال سوال این است که اگر در انتخابات پیروز نشدید، آیا نتیجه را می پذیرید؟ در صورتی که اطرافیان شما در نتیجه ایجاد تشکیک کنند آیا قانون را فصل الخطاب عنوان میکنید یا همچون یکی از سران فتنه سال ۸۸ در پازل دشمن بازی خواهید کرد؟
فتنه ۸۸ خسارت بزرگی را بر مردم و کشور وارد ساخت، مردم از دیدن رفتار اعضای ستاد شما و القای پیروزی و تکرار سناریوی سال ۸۸ نگران هستند. پس این حق ملت است که پاسخ شما را بدانند.