کد خبر 1628264
تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲
متوسط قیمت کالا‌های خوراکی منتخب مناطق شهری کشور در تیرماه ۱۴۰۳
متوسط قیمت کالا‌های خوراکی منتخب مناطق شهری کشور در تیرماه ۱۴۰۳

درگروه نان و غلات، اقلام شیرینی خشک با ۲.۳ درصد درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

به گزارش مشرق، در تیرماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات

در این گروه، اقلام شیرینی خشک با ۲.۳ درصد و رشته آش با ۲.۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام گوشت گوسفند با ۳.۳ درصد و گوشت گاو یا گوساله با ۱.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ۰.۳- درصد است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۲.۷ درصد و دوغ پاستوریزه با ۲.۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به تخم مرغ ماشینی با ۱.۹- درصد و روغن نباتی جامد با ۰.۴- درصد است.

میوه و خشکبار

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با ۲۷.۷ درصد، "سیب" با ۲۰.۹ درصد و "هندوانه" با ۱۳.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هلو" با ۲۳.۵- درصد می‌باشد.

سبزیجات و حبوبات

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج فرنگی با ۲۱.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با ۱۳.۶- درصد، پیاز با ۵.۶- درصد و سیب زمینی با ۵.۲- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با ۶.۰ درصد و قند با ۵.۹ درصد است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس