یه کار بهتر! باید اسرائیل را از منطقه خارج کنیم و بفرستیمشون برن آمریکا کشورشون رو اونجا تاسیس کنن. همون کاری که سال 1820پیشنهاد اون داده شد تا گِرَند آیلند نیویورک در رودخانه نیاگارا برای کشور صهیونیستی انتخاب بشه. مکانهای مختلف دیگری در دنیا از جمله بخشی از روسیه پیشنهاد شد چون یهودیهای اروپا هیچگونه نزدیکی به فلسطین احساس نمیکردن ولی بلاخره انگلیس خبیث بر مبنای «بیانیه بالفور»متقاعدشون کرد که سرزمینی که متعلق به مردم فلسطین بود رو مثل ارث پدرشون به صهیونیستها بدن. امیدوارم یه روز انگلیس خبیث تقاص این جنایت و دزدی بزرگ تاریخ و نسل کشی مردم فلسطین رو پس بده.
البته با کشتن و به درک واصل کردن غاصبان حرامی و قاتل های متجاوز رزیم جلاد اسرائیلی . وگرنه حمله به مرکز حساس و حیاتی و دولتی شان اثر تنبیهی آنچنان ندارد . لذا بایستی با دریای خون و انبوه کشته آنها را مواجه و موانع ایجاد نمائیم چون آنان فقط از مرگ می ترسند . آلان هم که مشاهده می کنیم با اطلاع یافتن از تهاجم موشکی ایران چگونه در حال فرار کردن هستند و در فرود گاه ها تجمع کرده اند بایستی در همین نقطه اینها را ساقط نمود و متوجه شوند که دیگر دست از قتل و کشتار در هر زمان و مکان بردارند . اینها بهترین های ما گرفتند ولی ما فقط دنبال مراکز صنعتی و غیره شان هستیم چه فایده ای دارد . شرط موفقیت فقط به درک واصل کردن مردمان غاصب و مسئولان حرامی شان می باشد .
اسقاطیل تمام کشورهای عربی را متوهم وهیپنوتیسم کرده،چطوری خودش هم توهم داره(معمولا ازبالا به پایین توهم ایجاد میکنند)پس اپل کشورهای عربی متوهم را ازتوهم خارج وسپس ریشه تپهم اسقاطیل را میشوذ ازایجاد توهم خارج کرد