به گزارش مشرق، سردار علیمحمد نائینی روز یکشنبه در نشست صمیمی با اصحاب رسانه استان قم، اضافه کرد: ترور شهید هنیه مصداقی از جنگ شناختی و سیاسی بود که با هدف ایجاد فتنه و کاهش بازدارندگی جبهه مقاومت اسلامی انجام گرفت.
وی بابیان اینکه رژیم صهیونیستی با محکومیت جهانی بهخصوص در بین کشورهای اسلامی در اهداف جنگ شناختی خود از ترور شهید هنیه شکست خورد، افزود: همچنین رژیم اشغالگر در تضعیف روحیه جبهه مقاومت نیز که یکی از اهداف این ترور بود شکست خورد و به اهداف خود نرسید.
سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بابیان اینکه رژیم صهیونیستی امروز باید خود را در برابر یک اراده قوی در جهان اسلام آماده کند، گفت: اسرائیل غاصب میخواهد با ترور فرماندهان مقاومت، شکست خود در باتلاق غزه را به حاشیه ببرد.
وی با تاکید بر اینکه وحشت از پاسخ ایران تمام سرزمینهای اشغالی را فراگرفته است، افزود:دشمن فکر میکند میتواند شکست در میدان را با ترور جبران کند درحالیکه موجودیت و هویت اسرائیل غاصب پس از ترور شهید هنیه بیش از گذشته در معرض فروپاشی قرار گرفتهاست.
وی بابیان اینکه مجامع مدعی حقوق بشر با فشار کشورهای استکباری از احقاق حقوق ملتهای آزاده عاجز ماندهاند، گفت: امروزه شاهد تعریف یکجانبه از حقوق بشر هستیم که نتیجه آن حمایت از صهیونیستهاست.
نائینی در ادامه، اظهار داشت: خبرنگاران در شرایط جنگی، هم روایتگر و هم رزمنده هستند و امروز ما در شرایط جنگ ترکیبی قرار داریم که بخش مهمی از آن جنگ شناختی و روایتهاست.
وی با بیان اینکه خبرنگاران به افق نگاه فرماندهان عمق میبخشند، گفت: فرماندهان با تحلیل و تولیدات رسانهای خبرنگاران از افق دید وسیعتری برخوردار میشوند.
وی با تاکید بر اینکه در جنگ ترکیبی ذهن و اراده مردم هدف قرار میگیرد، گفت: رسانهها سلاح جنگ ترکیبی و شناختی کنونی هستند.
نائینی ادامه داد: امروزه با ظهور رسانههای جدید و نوپدید، بسیاری از فاصلههای گذشته از بین رفته است و در این شرایط حفظ وحدت و یکپارچگی در ارزشهای و باورهای دینی وظیفه مهمی است که رسانهها باید برای تغییر هویت و رفتار مردم به آن ورود کنند.
سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه خاطرنشان کرد: افزایش قدرت تشخیص جامعه مسئله مهمی است که رسانهها در آن نقش اساسی ایفا میکنند، جامعهای که مردم آن اهل تشخیص باشند، فریب دشمن را نمیخورد.
وی اهمیت روایت اول در وقوع حوادث را موردتوجه قرار داد و گفت: روایت اول زمانی دارای ارزش است که موثق و منطبق با واقع باشد.
سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه با بابیان اینکه تولید امید از درون روایت سازیهای جعلی آن وظیفه و هنر مهم رسانهها در شرایط جنگ ترکیبی است، افزود: اگر روایت سازی نکنیم، مجبور میشویم روایت دیگران را بپذیریم.
وی بابیان اینکه طی سالی که گذشت رسانهها در خط مقدم تبیین و امیدآفرینی بودند، تصریح کرد: عملیات رسانهای کنونی ما هنوز تناسبی با سایر مجاهدتها در عرصه جهاد ندارد.
معاون روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بابیان اینکه در جنگ روایتها واقعیت عینی مهم نیست بلکه تصویری که از آن ساخته میشود مهم است، عنوان کرد: تصویری که از واقعیت ایران امروز در اتاقهای فکر غربیها وجود دارد با آن چیزی که در رسانهها و جنگ روایتها مطرح میشود، کاملاً متفاوت است.
وی گفت: به خاطر تنوع رسانهها با کثرت روایتها در خصوص حوادث مهم در عرصههای سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و غیره مواجه هستیم که دراینبین لازم است تا رسانهها بابیان دقیق، بهموقع و روایت اول، مانع از ظهور و بروز روایتهای جعلی و دروغ شوند.
جنگ شناختی نوک پیکان هجمه دشمنان است
فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) استان قم نیز در بخشی از این نشست، عنوان کرد: دشمن در تلاش است تا با هجمههای شبانهروزی خود مانع پیشرفت انقلاب شود و امروز ما درگیر یک جنگ تمامعیار هستیم که نوک پیکان این جنگ، جنگ شناختی است.
سردار محمدرضا موحد اهمیت جهاد تبیین در جنگ شناختی را موردتوجه قرار داد و افزود: در این وضعیت از خبرنگاران انتظار میرود با تبیین دقیق مباحث به امیدآفرینی، آرامش و امنیت روانی کمک کنند.
فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) با اشاره به شهادت دهها خبرنگار در غزه، گفت: اگر قلم و دوربین خبرنگاران نبود، چهره پلید رژیم صهیونیستی بهنحویکه است در معرض دید جهانیان قرار نمیگرفت.
وی با تاکید بر اینکه تصویرسازی غلط از وضعیت کشور کمک مهمی به جنگ روایتها توسط رسانههای معاند میکند، ادامه داد: پاسخ مستدل و اقناعکننده به شبهات عمومی، رسالت و هدف نهایی از جهاد تبیین است.