ظفرقندی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دومین روز از بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم، به بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پرداختند.

به گزارش مشرق، نمایندگان مجلس شورای اسلامی که صبح شنبه - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ خط مشی و اصول کلی دولت چهاردهم را بررسی کرده بودند، در جلسه نوبت صبح امروز یکشنبه-۲۸ مرداد ۱۴۰۳ به بررسی صلاحیت محمدرضا ظفرقندی، وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پرداختند.

کمیسیون بهداشت مجلس با صلاحیت ظفرقندی موافقت کرد
سلمان اسحاقی در جلسه علنی عصر امروز (یکشنبه ۲۸ مرداد ماه) گزارش کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی درباره برنامه‌ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را قرائت کرد.

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی پس از بررسی سابق و برنامه‌های محمدرضا ظفرقندی وی را فردی مناسب برای تصدی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانستند.

موافقت کمیسیون آموزش مجلس با صلاحیت وزیر پیشنهادی بهداشت 
احسان عظیمی‌راد در جلسه علنی عصر امروز (یکشنبه ۲۸ مرداد ماه) گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی درباره برنامه‌ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را قرائت کرد.


سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی پس از بررسی سابق و برنامه‌های محمدرضا ظفرقندی، وی را فردی حائز شرایط لازم برای تصدی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانستند.


عباس‌پور: آقای ظفرقندی به جای اینکه به دنبال طبابت باشد، بیانیه صادر کرده است
روح الله عباسپور به عنوان نخستین مخالف وزیر پیشنهادی بهداشت اظهار داشت: ما چالش‌های اساسی در حوزه بهداشت و درمان و آموزش پزشکی داریم؛ تا جایی که اقدامات گذشته سبب شده تا امروز مسائل بهداشتی و درمانی کشور، مسائل امنیتی را ایجاد کند.

وی یکی از دلایل مخالفت خود با وزیر پیشنهادی بهداشت را نقد وی به افزایش ظرفیت پزشکی دانست و اظهار داشت: رئیس جمهور پرهیز از تعارض منافع در حوزه پزشکی را مورد تایید قرار داده‌اند در حالی که آقای ظفرقندی در طول مدت فعالیت خود در سال‌های گذشته مطب داشته است.


عباسپور افزایش تعرفه‌های پزشکی را یکی دیگر از دلایل مخالفت خود بیان کرد و گفت: این افزایش سبب مهاجرت پزشکان به بخش خصوصی می‌شود که با برنامه‌های دولت پزشکیان همخوانی ندارد.

این نماینده مجلس به رویکرد سیاسی وزیر پیشنهادی بهداشت اشاره کرد و افزود: آقای ظفرقندی به جای اینکه به دنبال طبابت باشد، قلم به دست بوده و بیانیه صادر کرده است.

شریعتی: مقام وزارت بهداشت مقام حاکمیتی در جمهوری اسلامی است
مالک شریعتی نماینده مردم تهران در مجلس نیز دلایل سیاسی را علت مخالفت خود با وزیر پیشنهادی بهداشت عنوان کرد و گفت: فتنه ۸۸ سبب شد تا مشارکت ۸۵ درصدی مردم ضایع شود و حتی سبب اعمال تحریم‌ها شد.


وی افزود: او می‌خواهد از مجلسی رای اعتماد بگیرد که چندی پیش درباره انتخابات آن گفته بود این انتخابات مهندسی شده است.

شریعتی ادامه داد: مقام وزارت بهداشت مقام حاکمیتی در جمهوری اسلامی است.

سنگدوینی: حوزه سلامتی را نباید سیاسی کنیم
سنگدوینی در موافقت با برنامه‌های ظفرقندی گفت: این فرصت را غنیمت بشمارید، آیا واقعاً عزیزانی که در کابینه به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شدنداز مراجع امنیتی تایید صلاحیت نگرفتند؟ آیا از وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه این‌ها را نخواستند و با این‌ها صحبت نکردند؟ تاییدیه مگر نگرفتند؟

این نماینده موافق گفت: ظفرقندی حتماً می‌آید و حال حاضر خودش را برای نمایندگان مجلس توضیح می‌دهد، حال حاضر افراد مهم است. جامعه پزشکی و نخبگان  ایشان را تایید کرده است. آقای دکتر مرندی خانم دکتر وحیده دستجردی و آقای دکتر هاشمی ایشان را تایید کردند.


سنگدوینی گفت: نارضایتی در بین مردم و جامعه پزشکی از شرایطی که الان در جامعه وجود دارد باید اصلاح شود. دکتر ظفرقندی وقتی به کمیسیون ما آمد اعلام کرد برای این موضوع آمده‌ام که اصلاح کنم.

بیگدلی: ظفرقندی از تجربیات گران بهایی برخوردار است
بیگدلی در موافقت با برنامه‌های وزیر پیشنهادی بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: دکتر ظفرقندی می‌دانند چگونه دانشجو تربیت کنند. بالای ۴۰۰ دانشجوی متخصص را برای ما تربیت کردند. یعنی نگذاشتند ارز از این مملکت خارج شود. در همین استانبول فقط ما بالای ۲۵ هزار دانشجو داریم که در آنجا تحصیل می‌کنند که هر دانشجو ۲ میلیارد هزینه آن است و ایشان نگذاشتند میلیاردها پول از مملکت به خارج رود. 


پاک‌مهر: سکان اداره وزارت بهداشت را باید فردی غیر سیاسی دست بگیرد
پاک‌مهر در مخالفت با وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی گفت: سکان اداره وزارت بهداشت را باید فردی غیر سیاسی دست بگیرد.


رضازاده: ۷ وزیر قبلی بهداشت از ظفرقندی حمایت کردند

بابک رضازاده در جریان بررسی برنامه‌های محمدرضا ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان به عنوان موافق اظهار کرد: هفت وزیر قبلی بهداشت و درمان از او حمایت کردند که این نشان‌دهنده سابقه علمی و مدیریتی ایشان است. این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آقای ظفرقندی با خارج شدن دکترها و پرستارها و نوابغ از کشور مخالف است که نباید اجازه این اتفاق را بدهیم، باید ریشه این موضوع را درمان کرد نه این‌که دانشجوی زیاد تولید کنیم.

ظفرقندی: تلاش می کنیم مردم بجز رنج بیماری رنج دیگری را تحمل نکنند
ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت درمان و آموزش پزشکی در جلسه علنی مجلس گفت: تلاش می‌کنیم مردم بجز رنج بیماری رنج دیگری را تحمل نکنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 4
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۸
    0 1
    رضایی نماینده مجلس:چرا اجازه دادید صلاحیت فردی در مجلس بررسی شود که اساس مجلس و مردم سالاری دینی و مبانی جمهوری اسلامی را قبول ندارد ظفرقندی معتقد است همه 290 نماینده مجلس با مهندسی انتخابات وارد مجلس شده اند. ما چطور شرایط او را بررسی کنیم که که انتخاباتی که این نمایندگان از آن بیرون آمدند را قبول ندارد؟
  • سهراب IR ۱۹:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۸
    1 0
    ایشان باید تکلیف خودش را با فتنه وپست هایی که در ایام فتنه به نفع اصلاح طلبان سرمایه اسراییل می گذاشت، مشخص می کرد!...اینکه بگوید من یک روزی در جنگ بوده ام ومجروح شیمیایی هستم، کافی نیست. مردم اون جاسوس اسراییلی آمریکایی به نام آقای اکبری در صنایع دفاع را فراموش نکرده اند. اوهفتاد ماه هم سابقه در جنگ داشت !ولی به جرم جاسوسی اعدام شد.
  • IR ۰۹:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۹
    2 1
    بجای اینکه برنامه های عملی طرف بررسی شه همش بحث های سیاسی خب شاید نظر سیاسی یه نفر با شما نخونه. ادعای دموکراسی هم دارن
  • IR ۱۰:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۹
    2 0
    کسی که آتش بیار اغتشاشات بوده و اعلام کرده که آمبولانس ها برای انتقال نظامی ها بوده و همین دروغ باعث جان دهها نفر و خسارت چند صد میلیاری به وزارت بهداشت بوده ممکنه تایید بشه؟ با این تفکر و ساده لوحی برخی نمایندگان، علی کریمی هم باید وزیر ورزش بشه.
  • IR ۱۱:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۹
    0 0
    آقایان نماینده در کمیسیون بهداشت و موافقان با ظفرقندی، زمان اغتشاشات در ایران تشریف نداشتند و ندیدند فقط یه فقره اظهار نظر مغرضانه این آقا منجر به خسارت و آتش کشیدن دهها آمبولانس شد؟
  • IR ۱۱:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۹
    1 0
    نمایندگان حواسشان باشد به نظام و ملت خیانت نکنند.
  • IR ۱۲:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۹
    1 0
    نه به وزیر بهداشت غربی نه به واکسن نه به فریب کرونا نه به داروهای غربی نه به وزیران فراماسونری و بهایی و ...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس