کد خبر 1640285
تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۶
شناسایی ۱۳۱ قلم محصول آرایشی غیرمجاز/ کدام محصولات تقلبی هستند

مدیرکل فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو، در خصوص محصولات آرایشی غیر مجاز که وارد بازار کشور می‌شود، توضیحاتی داد.

به گزارش مشرق، محمود آل بویه، گفت: نظارت بر محصولات آرایشی و بهداشتی به شکل‌های مختلف و در قالب برنامه‌های مشخص توسط کارشناسان غذا و دارو انجام می‌شود.

وی افزود: این نظارت شامل نظارت‌های حین تولید و نظارت بر انبارهای نگهداری و توزیع و حتی نظارت در محل عرضه در فروشگاه‌ها است و عموماً در این شکل‌های نظارتی که عنوان شد، محصولاتی غیر مجاز تلقی می‌شوند که مجوز سازمان غذا و دارو را نداشته باشند.

آل بویه ادامه داد: ممکن است یک برند معروف که قبلاً توسط یک شرکت مطمئن و با مجوز وارد می شده به صورت قاچاق وارد شده باشد و خود شرکت به سازمان غذا و دارو اعلام می‌کند و ما آن را غیر مجاز اعلام می‌کنیم، دلیلش هم مشخص است؛ نظارتی بر تولید و نگهداری اش وجود نداشته و ممکن است در فرایند تولید و نگهداری و حمل تا رسیدن به دست مصرف کننده ماهیت خود را از دست داده و حتی مضر سلامت هم باشد.

وی افزود: برخی محصولات نیز به دلیل بازار خوب و قیمت بالا توسط سودجویان با ظاهر شبیه برند اصلی، ولی با کیفیت بد و مضر سلامت، ساخته و به عنوان محصول اصلی در اختیار مصرف کننده قرار گیرد.

مدیرکل فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو ادامه داد: برخی‌ها محصولات هم ممکن است به دلیل انبار اشتباه یا انقضای تاریخ مصرف به عنوان غیر مجاز معرفی شوند.

آل بویه گفت: با توجه به افزایش قیمت فرآورده‌های آرایشی در سال‌های اخیر، برخی افراد سودجو با تولید فرآورده‌های بی کیفیت و بعضاً غیر بهداشتی اقدام به عرضه محصولات آرایشی با قیمت کمتر کرده اند و با توجه به ممنوعیت واردات فرآورده‌های خارجی اقدام به تولید فرآورده‌های مشابه به صورت تقلبی شده است که به دلیل تولید آنها در محلی که تحت نظارت کارشناسان بهداشتی نیست، نمی‌توان به سلامت آنها اطمینان کرد.

وی افزود: عموم مصرف کنندگان می‌توانند با استفاده از برچسبی که روی کالاهای آرایشی نصب شده و استعلام اصالت آنها با تلفن همراه خود به سادگی فرآورده آرایشی اصل و تولید شده در شرایط بهداشتی را خریداری کنند و بدین ترتیب با خودداری از خرید کالاهای تقلبی و فاقد برچسب اصالت، از رواج تولید و توزیع آنها در جامعه جلوگیری کنند.

آل بویه ادامه داد: از ابتدای سال تا کنون ۱۳۲ قلم محصول آرایشی غیر مجاز توسط معاونت‌های غذا و دارو در سراسر کشور، شناسایی و توسط اداره کل اعلام عمومی شده است.

وی افزود: اطلاع دقیق در خصوص محل تولید آنها در دسترس نیست و در صورت شناسایی توسط معاونت‌های غذا و دارو، اقدام قانونی انجام می‌گیرد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • پدرام IR ۰۹:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۸
    1 0
    سلام الان مسول کدوم نهاد هست که یک ملت درگیر شدن ستاد مبارزه با کالا و قاچاق و..یا اتاق بازرگانی که قوانین قدیمی صادرات و واردات یا شایدم نبود سامانه هوشمند مثل همین واردات بدون نظارت و سود های بادآورده گوشی های هوشمند و تجهیزات رایانه ایی هست که خیلیا تا به دست مصرف کننده برسه سود می‌کنند آقا خب همه سود ببرن نه جنس مثلا ۳۰۰ هزارتومنی ۴ میلیون بفروشن بعد به اسم حراج فصل دوباره همون قیمت بفروشن مگر اینجا انقلاب شده مثل قدیم زمان طاغوت مردم سکه و اسکناس یادگاری نگه داشته باشن یک قانون چقدر مگه تصویب اون وقت میخواد این سازمان بازرسی و قوه عدلیه ورود نکردن اینا چه دلیلی جز غفلت داره هزاران پرونده و....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس