واکنش حماس به سند رسوایی صهیونیست‌ها در طوفان الاقصی

حماس، انتشار تحقیقات یک رسانه استرالیایی درباره استفاده ارتش اشغالگر از پروتکل هانیبال در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و کشتار ده‌ها شهرک‌نشین توسط نظامیان این رژیم را، شاهدی جدید بر دروغ بودن روایت اشغالگران دانست .

به گزارش مشرق، در پی انتشار تحقیقات نشریه «ای بی سی نیوز» استرالیا درباره استفاده ارتش رژیم اشغالگر از پروتکل «هانیبال» و کشتار ده‌ها شهرک نشین صهیونیست در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (روز عملیات طوفان الاقصی) جنبش حماس فلسطین با صدور بیانیه‌ای، در واکنش به این رسوایی صهیونیست‌ها اعلام کرد: نتایج این تحقیقات، شاهد دیگری است که دروغ بودن روایت اشغالگران درباره حوادث ۷ اکتبر را ثابت می‌کند.

این جنبش افزود: این تحقیق رسانه استرالیایی به گزارش‌های متعدد دیگر در این زمینه اضافه می‌شود و تاکید می‌کند که ارتش اشغالگر، ده‌ها شهرک نشین صهیونیست را در چهارچوب رویکرد جنایتکارانه خود قتل عام کرده است.

در ادامه بیانیه حماس آمده است که این شاهد دیگری بر دروغ بودن روایت اشغالگران است و ثابت می‌کند که رژیم صهیونیستی با گمراه کردن و فریب افکار عمومی، به دنبال سرپوش گذاشتن بر شکست و سردرگمی خود در روز ۷ اکتبر (۱۵ مهر ماه) است و این رژیم، ده‌ها تن از شهرک نشینان خود را به بهانه ترس از اسیر شدن آن‌ها توسط مقاومت، قتل عام کرد.

حماس تصریح کرد: روایت دروغین رژیم صهیونیستی درباره حوادث ۷ اکتبر با هدف دیوسازی از مقاومت و مردم فلسطین برای توجیه جنگ نسل کشی و ویرانگر آن علیه نوار غزه است. این تحقیقات ثابت می‌کند که «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم اشغالگر و ارتش او حتی به شهرک نشینان خودشان هم اهمیتی نمی‌دهند و این رویکرد در به شکست کشاندن فرصت‌های رسیدن به توافق آتش بس و تبادل اسرا نیز، همچنان ادامه دارد.

حماس در ادامه از جامعه بین‌المللی و همه طرف‌های مربوطه خواست تا اقدامی جدی برای توقف جنگ نسل کشی رژیم اشغالگر علیه نوار غزه انجام دهند و نتانیاهو و سایر سران جنایتکار رژیم صهیونیستی را به خاطر جنایات ادامه دار آنها علیه کودکان و غیرنظامیان محاصره شده در نوار غزه، محاکمه کنند.

این بیانیه حماس بعد از آن صادر شد که نشریه استرالیایی ای بی سی بعد از انجام تحقیقاتی درباره حوادث روز ۷ اکتبر ۲۰۲۳ در شهرک‌های اطراف نوار غزه، اعلام کرد که ارتش اسرائیل به شکل گسترده از پروتکل نظامی هانیبال در این تاریخ استفاده کرده و ده‌ها شهرک نشین اسرائیلی را همراه با شماری از مبارزان مقاومت فلسطین قتل عام کرده است.

نتایج این تحقیقات نشان داد که ۲۸ بالگرد نظامی رژیم صهیونیستی در روز ۷ اکتبر ۲۰۲۳ ، همه مهمات خود را که شامل صدها گلوله ۳۰ میلیمتری و موشک هل فایر بوده است، شلیک کرده‌اند.

بر اساس این تحقیقات، رژیم صهیونیستی همچنین به شکل گسترده در ایست بازرسی «بیت حانون»، پایگاه «رعیم» و مرکز نظامی «نحال عوز» برای جلوگیری از اسیر شدن نظامیان خود از پروتکل هانیبال در روز عملیات طوفان الاقصی استفاده کرده بود، اما با این وجود نتوانست مانع اسارت آنها شود.

از طرف دیگر گزارشی که توسط کمیسیون مستقل تحقیقات بین‌المللی سازمان ملل درباره اراضی اشغالی فلسطین تهیه شده بود، ارتش اشغالگر را متهم کرد که در روز ۷ اکتبر ۲۰۲۳ چندین بار از پروتکل هانیبال برای جلوگیری از اسارت نظامیان اسرائیلی استفاده کرده بود و می‌دانست که استفاده از این پروتکل می‌تواند منجر به مرگ نظامیان شود.

در این تحقیقات که در ۱۴ جولای گذشته منتشر شد، آمده است که یک زن ۶۸ ساله و دوقلوهای ۱۲ ساله او در میان ۱۴ شهرک نشین اسرائیلی بودند که در نتیجه آتش نیروهای ارتش اسرائیل در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ کشته شدند.

این کمیته نتیجه‌گیری خود را با مصاحبه از شاهدان عینی و بازماندگان قربانیان، تصاویر ماهواره‌ای، سوابق پزشکی قانونی و سایر منابع مستند کرد.

علاوه بر آن بارها شماری از ژنرال‌ها و افسران ارتش صهیونیستی به استفاده این رژیم از پروتکل هانیبال در روز عملیات طوفان الاقصی با هدف جلوگیری از اسارت اسرائیلی‌ها توسط مقاومت فلسطین اعتراف کرده‌اند.

روزنامه عبری هاآرتص نیز اخیرا در گزارشی به این منظور اعلام کرد: تحقیقات انجام‌شده با استناد به صحبت‌های نظامیان و افسران ارشد ارتش اسرائیل، نشان می‌دهد که این ارتش از ساعات اولیه حمله حماس تا بعدازظهر ۷ اکتبر ۲۰۲۳ ، در نقاط مختلف در اطراف نوار غزه از پروتکل هانیبال استفاده کرده است.

این تحقیقات نشان می‌دهد که ارتش اسرائیل دستوری صادر کرده بود تا از بازگشت خودروها به نوار غزه در ۷ اکتبر جلوگیری شود و به این ترتیب پروتکل هانیبال فعال شود، که منجر به کشتار شماری از نظامیان و شهرک‌نشینان اسرائیلی در آن روز شد.

به گزارش تسنیم، «پروتکل هانیبال» یکی از اصول ارتش اسرائیل است که از سال ۱۹۸۶ به اجرا درآمد. بر اساس این پروتکل، اگر یک نظامی به‌دست دشمن اسیر شد، فرماندهان اجازه دارند برای جلوگیری از اسارت وی دست به هر اقدامی بزنند، حتی اگر این اقدام، جان نظامی به‌اسارت‌درآمده را با خطر مواجه کند. از سال ۱۹۸۶ و بعد از اینکه چند نظامی صهیونیست توسط حزب‌الله لبنان اسیر شدند پروتکل هانیبال توسط ارتش رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از اسارت نظامیان کلید خورد و عملیاتی شد.

طبق این دستورالعمل ارتش اسرائیل وظیفه دارد از اسیرشدن نیروهای نظامی جلوگیری کند، در واقع دستورالعمل هانیبال ‌یعنی «سرباز خودی را به‌هرنحو شده از بین ببر تا اسیر نشود». گزارش‌هایی از هدف قرار گرفتن نظامیان اسرائیل توسط نیروهای خودی نیز در دوره‌های مختلف تأیید شده است.

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس