به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: گاردین با اشاره به تشدید تنشها در مرز فلسطین اشغالی با لبنان نوشت: در ساعات پیش از صبح موج وحشت صبحگاهی اسرائیل فروکش کرد. با این وجود، وضعیت به حالت عادی بازنگشت. با بیدار شدن اسرائیلیها از خواب نیروهای امنیتی اسرائیل مجموعهای از محدودیتهای غیرنظامی را برای مواجهه احتمالی با تشدید تنش وضع کردند و وزیر دفاع ۴۸ساعت وضعیت اضطراری اعلام کرد. سواحل و برخی فعالیتهای تفریحی عمومی در تمام مسیر از شهر ریشون لزیون درست در جنوب تلآویو تا مرز شمالی اسرائیل تعطیل شدند. فرودگاه بنگوریون نیز بسته شد.
با این وجود، در ساعت ۷ صبح فرودگاه دوباره باز شد. در واقع هیچچیز عادی نیست و هیچچیز اصلا خندهدار نیست. بارزترین نشانه غیرعادی بودن شرایط آن است که اسرائیل و حزبالله تا پیش از ساعت ۴ صبح یکشنبه از پرتگاه جنگ دور نبودند. پیش از آن اسرائیل مدعی شد که یکی از فرماندهان ارشد نظامی حزبالله را در قلب بیروت ترور کرده اقدامی که هفتهها ترس را در اسرائیل نسبت به پاسخ حزبالله به وجود آورده است. به فاصله کوتاهی پس از آن ترور «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران رخ داد. در نتیجه، ترس از پاسخ ایران نیز در اسرائیل بالا گرفت.
اکنون هیچکس در امان نیست و هر روز امکان مرگ وجود دارد. اسرائیلیها بر سر سرنوشت گروگانهای خود به شدت با یکدیگر در حال نزاع هستند. این یکی از زشتترین درگیریهای سیاسی در تاریخ اسرائیل است. نتیجه نظرسنجیها نشان میدهند که اکثریت اسرائیلیها آرزوی بازگشت گروگانها را حتی در ازای آزادی اسرای فلسطینی و آتشبس دارند. بسیاری از اسرائیلیها ایمانشان به بنیامین نتانیاهو نخستوزیر را به دلیل نگرش تحقیرآمیز او نسبت به گروگانهای اسرائیلی و ناراحتی خانوادههای آنان برای همیشه از دست دادهاند.
با این وجود، اقلیت قابلتوجه و قدرتمندی در اسرائیل بر این باورند که باید از گروگانها به عنوان قربانی ضروری برای دستیابی به اهداف جنگ استفاده کرد و دولت نتانیاهو به وضوح میخواهد این اهداف شامل اشغال غزه باشد. حامیان گروگانها بر این باورند که دولت اسرائیل آنان را به دلیل سکولار بودن و شاید به دلیل شهرت به چپگرا بودن و زندگی در جوامع اشتراکی کیبوتص نادیده گرفته است. در این میان این اختلافنظر وجود دارد که کدام جمعیت از نظر دولت ارزش بیشتری دارد. ناامیدی اسرائیلیهایی که در شمال هستند در حال جوشش است.