به گزارش مشرق، دانا استرول، یک مقام ارشد سابق دفاعی آمریکا که مسئولیت خاورمیانه را بر عهده دارد، گفت: مسئله مهمات اسرائیل جدی است. آمریکا نمیتواند با همان سرعت کمبودهای اوکراین و اسرائیل را پوشش دهد.
بوئز لوی، مدیر اجرایی صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی، یک شرکت دولتی که رهگیرهای «آرو» را برای سرنگونی موشکهای بالستیک تولید میکند، گفت که برای تامین نیاز سه شیفت کار میکند.
فایننشال تایمز نوشت: پدافند هوایی سهلایه اسرائیل رهگیری پهپادها و موشکهای شلیک شده از سراسر منطقه را برعهده دارد، سامانه گنبد آهنین، راکتهای کوتاه برد و پهپادهای شلیک شده از غزه، فلاخن داود، راکتهای سنگینتر شلیک شده از لبنان و سامانه پیکان، موشکهای بالستیک ایران را رهگیری میکنند. با این حال اسرائیل موفقیت چندانی در دفع رگبار موشکی دوم ایران با بیش از ۱۸۰ موشک بالستیک در اول اکتبر نداشت.
به گفته تحلیلگران اطلاعاتی، تقریباً ۳۲ موشک به پایگاه هوایی «نواتیم» ارتش صهیونیستی اصابت کرده و حتی یک موشک در فاصله ۷۰۰ متری مقر فرماندهی ارتش، موساد، سازمان اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی منفجر شده است.
حزب الله مستقر در لبنان نیز نشان داده است که با وجود هفتهها حمله به فرماندهان و زرادخانه آن، همچنان میتواند تا کیلومترها داخل سرزمینهای اشغالی را هدف بگیرد. روز یکشنبه یک پهپاد حزبالله به یک پایگاه نظامی در مرکز سرزمینهای اشغالی رسید.
اساف اوریون، سرتیپ سابق و رئیس استراتژی در ارتش صهیونیستی میگوید: ما هنوز توانایی کامل حزبالله را ندیدهایم. آنها تنها حدود یک دهم ظرفیت تخمینی پیش از جنگ خود را شلیک کردهاند، چند صد راکت در روز به جای ۲۰۰۰ موشک. بخشی از این شکاف، انتخاب حزبالله و بخشی از آن به دلیل تنزل توانمندی ارتش اسرائیل است... اما حزبالله به اندازه کافی برای انجام یک عملیات قوی باقی مانده است. حیفا و شمال اسرائیل هنوز تقریباً هر روز در معرض حملات موشکی و پهپادی قرار دارند.
بر اساس آمار رسمی رژیم صهیونیستی، طی سال گذشته بیش از ۲۰ هزار موشک و راکت تنها از غزه و لبنان به سوی سرزمینهای اشغالی شلیک شده است.