ادعای رسانه‌های آمریکایی از هک شدن تلفن‌های سیاسیون آمریکا

رسانه‌های آمریکایی سه‌شنبه مدعی شدند که تنها چند روز مانده به انتخابات آمریکا تلفن‌های فرزند و داماد دونالد ترامپ و چندین چهره سیاسی دیگر توسط افراد مرتبط با چین هک شده است.

به گزارش مشرق، مقامات آمریکایی مدعی شدند که «هکرهای مرتبط با دولت چین» دستگاه‌های ارتباطی فرزند و داماد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات پیش رو را هک کردند.

به گزارش سی‌ان‌ان، این حمله به ادعای آمریکا بخشی از کمپین جاسوسی سایبری گسترده‌تر از چهره‌های شاخص هر دو حزب اصلی دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکا بوده که تنها چند روز مانده تا انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از آن پرده برداشته شده است.

سی‌ان‌ان به نقل از سه فرد آشنا با این موضوع اظهار داشت که این هکرها ده‌ها نفر را هدف حمله سایبری خود قرار داده‌اند.

اریک ترامپ، فرزند رئیس‌جمهور سابق و همچنین جرد کوشنر، داماد وی از جمله سیاسیون مطرحی هستند که به ادعای نیویورک‌تایمز مورد حمله سایبری قرار گرفته‌اند. پیش از این سی‌ان‌ان از هدف قرار گرفتن خود ترامپ، جی‌دی ونس، معاون وی در انتخابات و همچنین چند نفر در کمپین انتخاباتی هریس_والتز خبر داده بود.

سی‌ان‌ان به نقل از یک منبع آگاه گفت که «دامنه این هک بسیار بدتر از آن چیزی است که مردم می‌دانند» و مقامات آمریکایی همچنان در تلاش برای تشخیص نفوذها هستند.

دو منبع دیگر در این باره اظهار داشتند که در برخی از موارد هکرها برای چندین ماه به تماس و پیامک‌های سیاسیون دسترسی داشتند. اف‌بی‌آی افراد هدف را در جریان حمله سایبری قرار داده است.

به ادعای آمریکا این حملات سایبری از طریق شرکت‌های تلکام آمریکایی از جمله AT&T، Lumen و Verizon انجام شده و از جمله نگران‌کننده‌ترین هک‌های مرتبط با امنیت ملی در دوران اخیر بوده و جدی‌تر از آن چیزی است که در گزارش‌های اولیه درباره آن اعلام شده بود.

ایالات متحده مدعی شد که هدف این حملات تأثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری هفته آینده نبوده است، بلکه هکرها به دنبال جمع‌آوری اطلاعات درباره مقامات ارشد هر دو حزب بوده‌اند. علاوه بر این اطلاعات حساس دیگر مرتبط با امنیت ملی، به عنوان مثال درخواست‌های وزارت دادگستری برای استراق سمع نیز مورد توجه هکرها قرار گرفته است.

یک منبع آگاه این هک را یک «شنود بی‌وقفه» خواند و مدعی شد: «آن‌ها آشکارا سیستمی را هک کردند که وزارت دادگستری برای دسترسی قانونی، شرکت‌های تلکام را ملزم به حفظ آن می‌کند.»

اریک ترامپ از جمله افرادی است که در کمپین انتخاباتی ترامپ نقش فعال دارد و حتی به جای او در برنامه‌ها و گردهمایی‌های انتخاباتی در سطح کشور حاضر شده است. لارا، همسر اریک ترامپ ابتدای سال به عنوان رئیس مشترک کمیته ملی جمهوری‌خواه انتخاب شده است.

بر خلاف اریک، جرد کوشنر به ندرت در کارزار انتخاباتی ترامپ حاضر شده است. دو سال پیش اوانیکا ترامپ، دختر رئیس‌جمهور سابق و همسر کوشنر اعلام کرد که او و همسرش به منظور تمرکز بر خانواده از سیاست فاصله خواهند گرفت.

اریک ترامپ در مصاحبه با سی‌ان‌ان با مقصر اعلام کردن جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور و نامزد حزب دموکرات در انتخابات گفت: «آیا این کسی را متعجب می‌کند؟ در دوران کامالا و بایدن، چین از کشور ما سواری گرفته است.»

یک منبع آگاه به سی‌ان‌ان گفت که نشانه‌ای دال بر دسترسی هکرها به اطلاعات و وسایل ارتباطی جرد کوشنر وجود ندارد.

سفارت چین در واشنگتن ادعای نفوذ به شرکت‌های تلکام آمریکایی توسط هکرهای مرتبط با چین را رد کرد و آن را «تحریف واقعیت» خواند.

اف‌بی‌آی حاضر به اظهارنظر در این باره نشد، اما این نهاد و آژانس امنیت سایبری و زیرساختی آمریکا هفته گذشته در بیانیه‌ای تأیید کردند که در حال تحقیق درباره «دسترسی غیرمجاز به زیرساخت شرکت‌های تجاری مخابراتی توسط بازیگران وابسته با جمهوری خلق چین» هستند، اما از جزئیات اهداف حمله سایبری اطلاعاتی اعلام نکردند.

دو منبع به سی‌ان‌ان اعلام کردند که کمپین ترامپ با این پیش‌فرض کار می‌کند که هکرها ممکن است همچنان به تلفن‌های ترامپ و ونس دسترسی داشته باشند. کمپین ترامپ برخی از پروتکل‌های امنیتی خود را تغییر داد است و به عنوان مثال به منظور پرهیز از تحت نظارت قرار گرفتن، از تلفن‌های متعدد استفاده می‌کند.

سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه اظهار داشت که ایالات متحده آمریکا در قطع دسترسی هکرها به شبکه‌های تلکام به مشکل برخورده است. در این باره ادعا شده است که اقدامات هکرها تحت ترافیک اینترنتی غیرمشکوک در روترها و سوئیچ‌ها بوده و تشخیص آن‌ها دشوار است.

یک منبع دیگر مدعی شد که پس از اولین گزارش‌ها از نفوذ، اف‌بی‌آی در تلاش برای نظارت بر عملیات هکرها در شبکه‌های تلکام بوده که بعد از انتشار خبر توسط وال استریت ژورنال در روزهای گذشته درباره جدیت این نفوذ سایبری، هکرها اقدامات مضاعفی را به منظور پرهیز از شناسایی انجام داده‌اند.

با اعلام واشنگتن‌پست، کاخ سفید به منظور واکنش به این حمله سایبری یک گروه میان سازمانی ایجاد کرده است، اقدامی که معمولاً در رویدادهای امنیت سایبری بزرگ رخ می‌دهد.

با توجه به فراگیر بودن حمله سایبری ادعایی آمریکا، برخی از متحدان ایالات متحده نیز در حال بررسی شبکه‌های کامپیوتری خود برای تشخیص نشانه‌های احتمالی نفوذ هستند. سی‌ان‌ان به نقل از یک منبع انگلیسی گفت که مقامات بریتانیا در این باره در حال آماده‌باش هستند، اما تاکنون مدرکی از نفوذ سایبری پیدا نکرده‌اند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس