به گزارش سرویس جهان مشرق، در ماه آوریل سال جاری، دستگیری یک شهروند اسراییلی با پاسپورت فرانسوی، توسط ماموران پلیس مالزی به یک خبر داغ در فضای افکار عمومی این کشور تبدیل شد.
دستگیری این فرد، پرتو نوری بر پیوند پنهان و عمیق سازمان جاسوسی بدنام رژیم اسراییل(موساد) با شبکههای تبهکاری سازمانیافته در داخل سرزمینهای اشغالی و خارج آن انداخت. در باب همین موضوع، خبرنگار و تحلیلگر مالزیایی، محمد فواد مَت نور، در گزارشی به این ارتباط شوم پرداخت. محمد فواد مت نور در اصل یک تحلیلگر امور امنیتی-دفاعی است و در سالهای 2003، 2004، 2006 و 2007 توسط وزارت دفاع مالزی به عنوان بهترین روزنامهنگار این حوزه شناخته شده است.
هفته گذشته، افکار عمومی در مالزی، از دستگیری یک شهروند اسرائیلی که با استفاده از گذرنامه فرانسوی وارد کشور شده بود، شوکه شد. در ابتدا، اخباری از ارتباط فرد بازداشت شده با سازمان اطلاعاتی اسرائیل، که به عنوان موساد شناخته می شود و چندین بار عملیات آن در مالزی افشا شده است، منتشر شد. چند روز بعد، چندین روزنامه اسرائیلی او را به یکی از خانوادههای سندیکاهای جنایت سازمانیافته یا «مافیا» مرتبط کردند.
در واقع، طبق بیانیه بازرس کل پلیس (IGP)، در طول تحقیقات در مورد این فرد، مظنون شناختهشده با عنوان «شالوم آویتان»، اظهار داشت که هدف او در مالزی، کشتن دشمن اصلی خانواده مافیایی رقیب خود بود. فردِ " هدف" او، مردی به نام «اران هایا»، بر اساس گزارش روزنامههای اسرائیلی، در اواسط مارس سال جاری وارد مالزی شده بود. صحت اطلاعات ارائهشده توسط خود آویتان به پلیس سلطنتی مالزی (RMP) و گزارشهای روزنامههای بزرگ اسرائیلی به نظر می رسد پازل را در مورد اینکه آویتان در مالزی چه هویتی داشت و چه کاری را دنبال می کرد، تکمیل می کند.
با این حال، پلیس مالزی هنوز نسبت به توضیح داده شده شک دارد و معتقد است که دستهای پنهان در پشت هدف واقعی ورود آویتان به کشور وجود داشت.
برای حل این مسئله، باید نقش دولت فاسد اسرائیل، به ویژه دولت حزب لیکود را که مدتها در راس قدرت بوده، و ارتباط رهبری آن حزب را با گروههای جنایتکار سازمانیافته یا «مافیای اسرائیلی»، بدانیم.
مانند ایتالیا، گروههای مافیایی زیادی در اسرائیل فعال هستند. از جمله اصلیترین آنها خانواده های آبرگیل، ابوتبول، آلپرون، دومرانی، شیرازی، امیر مولنار و زیو روزنشتاین هستند. همه این خانوادههای مافیایی، یهودی نیستند.
به عنوان مثال، گروه جاروشی از نژاد عرب از لیبی و اِسما مسلمان است و بیش از 100 سال پیش که به فلسطین مهاجرت کرده است. از جمله فعالیتهای انجام شده در داخل و خارج از اسرائیل توسط این خانوادهای مافیایی شامل عملیات کازینو و قمار، فحشا، قاچاق انسان، پولشویی، قتل، اخاذی، اخذ وامهای غیرقانونی و توزیع مواد مخدر است.
یک چیز منحصر به فرد در مورد مافیای اسرائیل این است که چگونه موفق به ایجاد روابط خوب با حزب لیکود، حزب راست گرای افراطی به رهبری بنیامین نتانیاهو شده است که امروز اسرائیل را اداره می کند. در انتخابات عمومی اسرائیل در سال 2003، اینبال گاورییِلی، دختر یکی از رهبران گروه های مافیایی اسرائیل، به کنست، پارلمان اسرائیل راه یافت.
در یک رویداد، او از موقعیت خود به عنوان عضو کنست برای جلوگیری عملیات بازرسی پلیس از محل اقامت پدرش استفاده کرد.
تأثیر مافیا در سناریوی سیاسی دولت اسرائیل آنقدر جدی است که در سال 2010 حتی سفیر آمریکا در تلآویو آشکارا از آن ابراز نگرانی کرد.
در سال 2017، هشام جاروشی، عضو یک خانواده مافیایی عرب، توسط پلیس اسرائیل به اتهام تلاش برای درخواست انجام برخی خواستهها از داوید بیتان، یک عضو برجسته پارلمان، دستگیر شد. طبق گزارشها، قرار بود این خواستهها در عوض عدم پرداخت بدهی بیتان به خانواده مافیایی جاروشی انجام بگیرد.
سال گذشته، رفیع خائیم-کِدشم، نماینده یکی از خانوادههای مافیای اسرائیلی، برای رسیدن به کرسی رهبری شاخهی حزب لیکود در شهرداری هرتزلیا یک کارزار تبلیغاتی راه انداخت. در این کارزار، اعضای حزب لیکود با مناصب مدیریتی و اجرایی بالا، فعالانه شرکت داشتند.
این افراد از جمله شامل وزیر جنگ «یوآو گالانت»، وزیر انرژی «اسرائیل کاتز» و وزیر حمل و نقل «میری رِگِف» می شدند. تعجبآورتر از همه این که، رفیع یک زندانی سابق است که چهار بار به اتهام خشونت، آدمربایی، اخاذی و شَرخری زندانی شده است!
با روابط نزدیک حزب حاکم لیکود و خانوادههای مافیایی اسرائیلی، جای تعجب نیست که شالوم آویتان، فردی که توسط پلیس مالزی بازداشت شد، در واقع تحت کنترل موساد بود. استفاده از مافیا برای راهاندازی عملیات خارج از کشور چیزی مترادف با سیاست اسرائیل است که نظریه "هدف وسیله را توجیه می کند" را در بر می گیرد. این راهبرد، همچنین به دولت فاسد و شرور اسرائیل اجازه می دهد تا اگر چیزی غیرمنتظره برای عوامل عملیات خارجی موساد رخ داد- مانند شالوم آویتان – خود را مبرّی از هر مسوولیتی جلوه دهد.