سرویس جهان مشرق - درحالیکه بسیاری از روزنامه ها و رسانه های صهیونیستی به استقبال بازگشت ترامپ رفته اند، همچنان بخشی از رسانههای و کارشناسان عبری زبان نسبت به چهار سال آینده ترامپ و از اینکه اقدامات وی مانند دوره اول ریاست جمهوری، منطبق با منافع رژیم صهیونیستی باشد، مشکوک هستند.
در همین راستا، رونامه هاآرتص در تیتر نخست خود با انتشار تصویری نیمه تاریک ترامپ، اینگونه از پیروزی و بازگشت وی به کاخ سفید یاد میکند: "پیش به سوی آینده ناشناخته"
پیشتر نیز وب سایت معاریو در گزارشی با عنوان "آیا ترامپ برای منافع اسرائیل خوب است؟" در مصاحبه با شای هارزوی، کارشناس مسائل ایالات متحده و پژوهشگر ارشد موسسه سیاست و استراتژی دانشگاه رایشمن و سرپرست سابق وزارت امور استراتژیک، به بررسی این مسئله پرداخته بود که دونالد ترامپ، در صورت پیروزی در انتخابات، چه سیاستی در پیش خواهد گرفت. شای هارزوی در این رابطه میگوید:
«سخنان ضد ایرانی ترامپ عمدتاً به دلایل فضای رقابت های انتخاباتی است که قرار است چند روز دیگر برگزار شود و این اظهارات از سوی ترامپ به در چهارچوب تلاشی برای معرفی دولت بایدن به عنوان کسی که به منافع امنیتی اسرائیل آسیب می زند، گفته شد. بررسی چهار چوب فکری ترامپ نشان میدهد که او به دنبال کاهش فعالیتهای نظامی و سرمایهگذاریهای دفاعی آمریکا در سراسر جهان است. او حتی اعلام کرد که در صورت انتخاب شدن، یکی از اولین کارهایی که حتی قبل از ورود به کاخ سفید انجام خواهد داد، پیشبرد توافقی در اوکراین برای پایان دادن به جنگ است. ترامپ چند روز قبل گفت که آماده است درباره نسخه جدیدی از توافق هسته ای که خودش در سال ۲۰۱۸ ، در زمان ریاست جمهوری اش از آن خارج شد، با دولت ایران گفتگو کند.»
این کارشناس صهیونیست با یادآوری دوره اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ گفت: «ترامپ حتی در دوران ریاست جمهوری اول خود و با وجود ترور ژنرال قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس سپاه پاسداران در عراق در ژانویه ۲۰۲۰، از حمله نظامی به ایران حتی پس از حمله ایران و متحدانش به تاسیسات نفتی عربستان سعودی در سال ۲۰۱۹ و وارد کردن خسارات سنگین اقتصادی و آسیب به وجهه قدرت ایالاتمتحده در جهان توسط این کشور، خودداری کرد. لازم به ذکر است ترامپ به دلایل مختلف، از جمله ترس از عواقب اقتصادی برای ایالات متحده، میخواهد از تنشزدایی با ایران اجتناب کند.»
از این رو، میتوان به علت مشکوک و مردد بودن بخش قابل توجهی از تحلیلگران و کارشناسان صهیونیستی نسبت به برنامههای چهار سال آینده رئیس جمهور جدید آمریکا در قبال ایران و عدم اطمینان آنها از انطباق کامل سیاستهای ترامپ با نگاه و برنامههای رژیم صهیونیستی در رابطه با مسائل و تحولات منطقه، بر خلاف دوره اول ریاست جمهوری وی، پی برد.