به گزارش مشرق، در افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و تست و آزمون پیشرفته ایران ساخت، ۲۳ آذرماه، باحضور رئیسجمهور، از پنچ محصول دانشبنیان رونمایی شد.
طی بازدید دکتر مسعود پزشکیان، رئیسحمهور، از سامانه رادیوگرافی متحرک لولهها از شرکت دانشبنیان فناوری پرتونگاری پایا، دوربین فراطیفی قابل حمل از شرکت دانشبنیان «پرتوافزار صنعت»، اندازهگیری ویسکوزیته تحت فشار و دما از شرکت دانشبنیان «به اندیشان بهرهور سنجش افق»، شبیهساز آموزشی جراحیهای افتالمیک مبتنی بر واقعیت مجازی از شرکت «آینده نگاری هم آفرینان افق»، دستگاه آزمون شارژ و دشارژ باتری و دستگاه تخلیه سریع باتری با جریان بالا از سوی شرکت دانشبنیان «مهان نگار افزار» رونمایی شد.
سامانه رادیوگرافی متحرک لولهها
این سامانه شامل یک مجموعه کنترل، مولد اشعه ایکس، لپتاپ و نرمافزار پردازش تصویر و تحلیل و آشکارساز فلت پنل است و به عنوان محصولی متداول برای رادیوگرافی قابل حمل لولهها در صنایع مختلف در دنیا کاربرد دارد. عملکرد محصول به این صورت است که از یک طرف به لوله تابش ایکس انجام میشود و با کمک آشکارساز فلت پنل که در سمت دیگر لوله نصب شده است تصویر در لپتاپ یا تبلت تشکیل میشود. نرمافزار پردازش تصویر مختص شرکت فناوری رادیوگرافی پایا امکان نمایش و آنالیز عیوب مختلف مانند ترک، پوسیدگی، خوردگی و غیره در خطوط لوله در صنایع مختلف را فراهم میکند. آمادهسازی آنلاین تصویر و قابلیت تجزیه و تحلیل با پردازش تصویر، شناسایی عیوب مختلف را ممکن میسازد.
دوربین فراطیفی قابل حمل از شرکت پرتو افزار صنعت
از این محصول به منظور ثبت طیف از نمونههای مختلف بهصورت میدانی استفاده میشود. دادههای این تصویربردار فراطیفی با یک گوشی موبایل هوشمند که با کابل یواسبی به آن متصل است ثبت میشود. این تصویربردار فراطیفی به صورت هدفمند برای استفاده در صنعت کشاورزی توسعه یافته است.
از این دستگاه به منظور اندازه گیری مولفههای بیوشیمی و فیزیولوژی محصولات کشاورزی استفاده میشود. محدوده طیفی گسترده و وضوح طیفی بالا ارزیابی دقیق شاخصهای پوشش گیاهی در طول موجهای مختلف را تضمین میکند.
اندازهگیری ویسکوزیته تحت فشار و دما
این محصول در اندازهگیری ویسکوزیته انواع مختلف سیالات اعم از خورنده (اسید) و غیر خورنده (سیال حفاری) تحت دما و فشار مخزن کاربرد دارد.
شبیهساز آموزشی جراحیهای افتالمیک مبتنی بر واقعیت مجازی
این دستگاه به کمک فناوری واقعیت مجازی جهت آموزش برای رزیدنتهای رشتههای مختلف پزشکی استفاده میشود. در این شبیهساز، رزیدنتها پیش از مواجهه بالینی با بیمار واقعی، با بافتهای مختلف این ناحیه و سناریوهای مختلف آشنا میشوند.