کد خبر 167077
تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۱ - ۲۰:۳۴

تیم فوتبال استقلال با پیروزی برابر استیل آذین گهر به صدر جدول لیگ رسید.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، در آغاز هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال، از ساعت 17:45 امروز (دوشنبه) تیم فوتبال استقلال در ورزشگاه آزادی میهمان گهر دورود بود و در نهایت با پیروزی دو بر صفر توانست موقتا به صدر جدول برسد.

آرش برهانی (17) و جی‌لوید ساموئل (20) گل‌های استقلال را به ثمر رساندند.

در روزی که استقبال خوبی از بازی آبی‌پوشان و گهر دورود به عمل نیامده بود، محمد مایلی کهن سرمربی جدید تیم لرستانی هم روی نیمکت تیمیش ننشسته بود اما در آن سو قلعه‌نویی با عصا شاگردانش را از کنار زمین هدایت می‌کرد.

استقلال با این پیروزی 25 امتیازی شد و موقتا به صدر جدول صعود کرد. گهر نیز با همان 8 امتیاز در رده هفدهم جدول باقی ماند.

برای مشاهده جدول رده بندی اینجا را کلیک کنید.

ترکیب استیل آذین گهر:

شهرام مهربان، ساشا کلونیجا، مجید باجلان، مجید خدابنده‌لو، محمد پروین( از دقیقه 86 مجید خمیسی)، آرمان قاسمی، هادی رکابی، محمدرضا خرسندنیا، صابر محمدی، مجتبی زارع( از دقیقه 80 فرید عابدی)، امین ترکاشوند( از دقیقه 26 تقی نایبی)

مربی: علیرضا پورمند

ترکیب استقلال:

سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، امیرحسین صادقی، حنیف عمران‌زاده( از دقیقه 2 میثم حسینی)، پژمان منتظری، علی حمودی، جواد نکونام، میثم بائو( از دقیقه 86 امین منوچهری)، جی‌لید ساموئل، سیاوش اکبرپور، آرش برهانی

سرمربی: امیر قلعه‌نویی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس