کد خبر 1673143
تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۰
شیر بادام

شیر بادام یکی از نوشیدنی‌های سالم و پرخاصیتی است که از مغز بادام تهیه می‌شود و جایگزین مناسبی برای شیر گاو به‌ویژه برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، محسوب می‌شود.

به گزارش مشرق، در اینجا خلاصه‌ای از خواص و کاربردهای شیر بادام آمده است:

خواص شیر بادام

۱. کمک به مدیریت وزن

کم‌کالری است (حدود ۶۰ کالری در هر فنجان).

فاقد چربی اشباع و کلسترول است.

۲. تقویت سلامت قلب

غنی از چربی‌های سالم مانند امگا ۳.

کمک به کاهش فشار خون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی.

۳. بهبود استحکام استخوان‌ها

حاوی کلسیم و ویتامین D، کاهش‌دهنده خطر پوکی استخوان و آرتریت.

۴. محافظت از پوست

دارای آنتی‌اکسیدان‌های قوی مانند ویتامین E برای حفاظت از پوست در برابر آفتاب و بهبود سلامت آن.

۵. مناسب برای دیابتی‌ها

گلیسمی پایین و کربوهیدرات کم، کنترل قند خون و کاهش خطر دیابت.

۶. کمک به تقویت عضلات

غنی از ویتامین‌های گروه B برای رشد و ترمیم عضلات.

۷. هضم بهتر

حاوی فیبر برای بهبود گوارش.

۸. جایگزین مناسب برای افراد دارای حساسیت به لاکتوز

کاملاً بدون لاکتوز است.

۹. تقویت بینایی

غنی از ویتامین A برای سلامت چشم‌ها و بهبود تمرکز دید.

۱۰. مبارزه با سرطان

تحقیقات نشان می‌دهد مصرف شیر بادام می‌تواند از برخی سرطان‌ها پیشگیری کند.

۱۱. تقویت ایمنی

ویتامین‌های A، D، E و B موجود در آن به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کنند.

۱۲. بهبود خواب

حاوی کلسیم که به تولید ملاتونین (هورمون خواب) کمک می‌کند.

۱۳. مفید برای زنان باردار و شیرده

تأمین کلسیم، ویتامین E و مواد مغذی برای رشد جنین و کاهش فشار خون در بارداری.

۱۴. تقویت مو و درمان آکنه

به کاهش ریزش مو و درخشندگی پوست کمک می‌کند.

طرز تهیه شیر بادام خانگی

مواد لازم:

۲۰۰ گرم بادام

۴ فنجان آب

روش تهیه:

بادام‌ها را ۸-۱۲ ساعت خیس کنید.

پوست قهوه‌ای آن‌ها را جدا کنید.

بادام‌ها را با ۴ فنجان آب در مخلوط‌کن بزنید.

مخلوط را صاف کرده و مایع به‌دست‌آمده را در یخچال نگهداری کنید.

مانده بادام:

خمیر باقی‌مانده را خشک و آسیاب کنید تا به عنوان آرد بادام استفاده شود.

نکات مصرف شیر بادام

نگهداری: شیر بادام خانگی را در یخچال نگهداری کنید و ظرف ۳-۴ روز مصرف کنید.

تنوع طعم: می‌توانید کمی عسل، وانیل، یا دارچین به آن اضافه کنید.

جایگزینی در غذاها: می‌توان در انواع اسموتی، قهوه، و حتی در غذاهای پختنی به جای شیر گاو از آن استفاده کرد.

شیر بادام با خواص متنوعش گزینه‌ای ایده‌آل برای افزودن به رژیم غذایی است.

منبع:صدآنلاین

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
    2 0
    کی شیربادام میخوره؟؟؟؟؟
  • IR ۰۹:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
    2 0
    اول با صادرات لجام گسیخته و نجومی کردن قیمتش از دهن همه میگیریش بعد از خواصش قلم فرسایی میکنی ؟!
  • IR ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
    1 1
    حالا نمیشه همینجوری بجای درست کردن شیربادام مقداری مغزبادام درجیبمون بریزیم ومواقع بیکاری بخوریم وبعدش هم یک لیوان آب بنوشیم؟؟؟یعنی خواص شیربادام را نداره؟؟؟
    • IR ۱۰:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
      0 0
      پس تبلیغات برای مخلوط کن را چطور انجام بدهند؟؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس