به گزارش مشرق، این خبرگزاری نوشت که این هزینههای جنگ احتمالاً شکافهای اجتماعی و سیاسی را عمیقتر میکند چرا که مالیاتها افزایش یافته، درآمد کمتر شده و هزینه قبوض آب و برق و مواد غذایی افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش مجموع هزینههای نظامی برای سال ۲۰۲۵ حدود ۱۰۷ میلیارد شِکل برآورد شده است که افزایش ۶۵ درصدی نسبت به هزینههای قبل از جنگ را نشان میدهد.
در حالی که جنگ، غزه و بخشهای وسیعی از لبنان را ویران کرده اقتصاد ۵۲۵ میلیارد دلاری رژیم صهیونیستی نیز آسیب دیده است.
ساخت و ساز و گردشگری کاهش یافته و تقریباً همه صنایع با کمبود نیروی کار مواجه گردیده در حالی که افراد زیادی برای خدمات ذخیره فراخوانده شدهاند.
دولت تخمین میزند که تولید ناخالص داخلی ۰.۴ درصد در سال ۲۰۲۴ بوده و این رژیم صهیونیستی را به یکی از اقتصادهای پیشرفته با کندترین رشد تبدیل میکند. بهبودی اقتصاد در سال ۲۰۲۵ تنها با انجام اقدامات ریاضتی اقتصادی محقق خواهد شد.
تحلیلگران تاکید دارند که این تحولات به جامعه شوک وارد کرده و مهاجرت کارگران ماهر که بسیاری از آنها دورههای طولانی خدمت ذخیره در ارتش دارند را افزایش میدهد.
در سال ۲۰۲۴ رژیم صهیونیستی بیش از ۲۶۰ میلیارد شِکل داز بازارهای بینالمللی و داخلی وام گرفته که یک نرخ بیسابقه برای تأمین مالی اقدامات جنگی است.
کسری بودجه به ۷.۷ درصد تولید ناخالص داخلی افزایش یافت. برای جلوگیری از افزایش بدهیها کسری بودجه برای سال ۲۰۲۵ تقریباً ۴.۵٪ درصد تعیین شده است.