به گزارش مشرق، کانال تلگرامی مرکز اطلاع رسانی فلسطین در مطلبی با عنوان شگفتیهای ناپیدای حماس نوشت:
در کنار توان رزم غرور انگیز حماس نباید از نقش فوقالعاده حیاتی سازمان اطلاعات حماس و واحد تدارکات و تیپ مهندسی (که پس از طوفان الاقصی، هر دو ذیل سازمان اطلاعات حماس قرار گرفته اند) غافل شد. فراموش نکنیم که برخی از اسرای اسراییلی نزد حماس بالای ۸۰ سال سن دارند، برخی مبتلا به بیماری هایی هستند که نیاز به مراقبت و داروی خاص دارند. پنهان نگه داشتن آنها کاری بسیار پیچیده است و سالم نگه داشتن آنها، پیچیدهتر.
هنگامی که "اسراییل" گذرگاه نتساریم (به طول ۷ کیلومتر و عرض ۲ کیلومتر) که یک چهارم شمال غزه را از سه چهارم جنوب باریکه غزه جدا می کند را ساخت، گمان می کرد از این به بعد هیچ جنبنده ای در شمال غزه نخواهد بود مگر اینکه زیر نظر "اسراییل" باشد. در حالی که امروز حداقل ۴ هزار رزمنده در شمال گذرگاه در حال شکار صهیونیستها حضور دارند و خار چشم "اسراییل" شده اند. صهیونیستها درمانده از حذف رزمندگان مقاومت در شمال غزه، مجبور شدند بیمارستان کمال عدوان را در بیت لاهیا به آتش بکشد و بیماران را به سوی بیمارستان اندونزیایی در نزدیکی بیت حانون منتقل کند. پاسخ حماس چه بود؟ از همان بین حانون که اتفاقا نامناسب ترین منطقه جغرافیایی برای جنگ چریکی است حملات راکتی به سوی سرزمینهای اشغالی شروع کرد.
سازمان رزم حماس یک مقوله است، عملکرد تیپ مهندسی و تدارکات یک مقوله دیگر. ما معمولا شگفتی سازی های رزمندگان دلیر مقاومت را می بینیم اما کمتر به این فکر کرده ایم که؛
تونلها چطور ترمیم و نگهداری می شوند
ساخت موشکها و گلولهها و ادوات کجا و چگونه انجام می شوند؟
آموزش و به کارگیری نیروهای تازه نفس کجا و چگونه انجام می شود؟
غذای رزمندگان چگونه تهیه می شود؟
کادر درمان مقاومت کجاست و رزمندگان مجروح کجا مداوا می شوند؟
محل استراحت و اتلق عملیات رزمندگان کجاست؟
ارتباطات شورای سیاسی و نظامی حماس در غزه به چه طریق انجام می شود؟
حماس چطور باندهای قاچاق، فساد و سرقت را کشف و منهدم می کند؟
این تعاملات را موساد و سازمان سیا نیز هنوز کشف نکرده است.
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.