بساط تقلب در بازار مسکن از طریق سامانه خودنویس برچیده شد

کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: بساط تقلب و دلالی در معاملات مسکن از طریق راه اندازی سامانه خودنویس برچیده و بازار معاملات مسکن رونق گرفت.

به گزارش مشرق، وحید قاضی زاده کارشناس سیاست گذاری مسکن با بیان اینکه بازار مسکن در حال حاضر نیازمند همکاری تمامی دستگاه ها برای بهبود و رونق است گفت: در حال حاضر سامانه خودنویس به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای است که نقش بسیار موثری در بهبود و رونق بازار داشته و توانسته است این این بازار را به سمت ثبات قیمتی هدایت کند.

وی ادامه داد: سامانه خودنویس که از سال گذشته وارد بازار مسکن در بخش اجاره شد توانست تا حدود بسیار زیادی نرخ های اجاره را کاهش دهد و بازار مسکن را به سمت رونق هدایت کرد.

قاضی زاده اظهار کرد: در حال حاضر سامانه خودنویس روند تکمیل شدن خود را طی کرده و بازار خرید وفروش مسکن هم به این سامانه متصل شده اند و تا چند ماه آینده هم امکان احراز هویت در این سامانه فراهم می شود که همین امر خود نقش بسیار موثری را در رفع نگرانی بسیاری از متقاضیان را فراهم میکند.

کارشناس بازار مسکن با بیان اینکه همزمان با راه اندازی سامانه خودنویس شاهد کاهش تقلبات در معاملات ملکی خواهیم بود گفت: سامانه خودنویس می‌تواند به‌طور چشم‌گیری در حل و رفع مشکلات مردم و کاهش چالش‌های بازار ملکی مؤثر واقع شود.

وی با اشاره به اینکه سامانه خودنویس از طریق اتصال به سایر سامانه‌ها می‌تواند اطلاعات دقیقی را درباره وضعیت مالکیت، ثبت‌نام و معاملات قبلی املاک ارائه دهد و بدین ترتیب تقلب‌های ملکی از میان معاملات مسکنی عموم مردم حذف می‌شود گفت: البته تقویت سامانه خودنویس و اتصال کامل آن به سایر سامانه‌های دولتی می‌تواند وضعیت معاملات ملکی را بهبود دهد و از سوی دیگر از افزایش قیمت در این بازار جلوگیری کند.

طالقانی با بیان اینکه سامانه خودنویس گامی بزرگ برای کاهش هزینه‌های مسکن و حذف واسطه‌گران این بازار به شمار می‌رود گفت: امروزه با وجود سامانه‌های آنلاین و الکترونیکی، نیاز به واسطه‌ها و دلال‌ها کمتر شده و مردم می‌توانند با استفاده از این ابزارها، به‌طور مستقیم و بدون پرداخت هزینه‌های اضافی، معاملات خود را انجام دهند. این سامانه با ایجاد شفافیت در بازار، باعث می‌شود که اطلاعات به‌طور دقیق و قابل پیگیری ثبت شود و مردم از اطمینان بیشتری در معاملات خود برخوردار باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 6
  • IR ۰۸:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    5 0
    حتما خواب دیدی ؛ کجا اجاره کم شده؟
  • IR ۰۸:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    6 0
    اطلاع رسانی بسیار ضعیف است ... بهتراست که مردم عادی را نسبت به این سامانه آگاه کنید که سراغ دلال های انگل برای قرارداد اجاره نروند...
    • IR ۱۰:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
      4 0
      توی صدا و سیمایی که وظیفه رسانه "ملی" را بر عهده داره بجای این همه پیام بازرگانی باید روزی چند بار تبلیغ سامانه خودنویس، صرفه جویی در مصرف انرژی، رفتار صحیح رانندگی، حفظ پاکیزگی محیط زیست، کنترل خشم و ... در راستای فرهنگ سازی پخش بشود
    • IR ۱۱:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
      2 0
      صدا و سیما که شده محل نمایش مسابقات فوتبال و آگهی های تبلیغاتی و یه سری مسابقاتی که شرکتهای تجاری و خدماتی و بانکها حامی مالیشون هستند!!
  • IR ۰۹:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    1 1
    خدا پدر و مادر باعث و بانیش رو رحمت کنه. یه بار از دوش اجاره نشین کم کرد.
  • کسرا IR ۱۸:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    0 0
    فقط دولت مردم را به جان همدیگر انداخته است وتمام
  • نائب رحمان IR ۰۵:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۸
    0 0
    با ایجاد سامانه خود نویس اجاره‌بها کاهش پیدا کرد؟؟؟
  • محسن IR ۱۳:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۹
    0 0
    سامانه ای که با داشتن یک گوشی همراهی که به نام شخص باشه میشه تمام اموال طرف رامعامله کردفقط به دردکلاه بردارهامیخوره
  • IR ۱۴:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۹
    0 0
    کسی در اتحادیه املاک وجود ندارد یا اینگه نیست. شما باید بساط دلالان در هر زمینه شامل(دلالان املاک..دلالان خودرو....دلالان دارو ... دلالان میدان میوه و تره بار دلالان ارز...دلالان سکه ...دلالان..‌)را جمع آوری کنید یا نمی خواعید و یا ننی توانید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس