سیب زمینی

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از واردات ۵۰ هزار تن سیب زمینی در فاز نخست در راستای تنظیم بازار و کنترل قیمت در روزهای آینده خبر داد.

به گزارش مشرق،اکبر فتحی - معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی- درباره وضعیت بازار سیب زمینی اظهار کرد: از امروز چهار شنبه، مجوز واردات ۵۰ هزار تن سیب زمینی صادر و ثبت سفارش آن انجام می‌شود.

وی افزود: سیب زمینی وارداتی به صورت مستقیم از سوی شرکت‌های واردکننده و با قیمت مناسب در بازار عرضه خواهد شد و سیب زمینی وارداتی به قیمت حدود ۲۷ تا ۲۸ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم به دست مصرف کنندگان می‌رسد.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تصمیم برای واردات سیب زمینی هم در راستای حمایت از تولیدکنندگان و هم مصرف کنندگان است، توضیح داد: با افزایش صادرات سیب زمینی، این نگرانی وجود دارد که سیب زمینی‌های بذری نیز برای خوراک مصرف شوند، بنابراین اگر واردات صورت نگیرد، ممکن است در آینده با چالش عدم تامین سیب زمینی بذری برای کاشت روبرو شویم.

وی تصریح کرد: با واردات سیب زمینی و همچنین عرضه سیب زمینی‌های انباری داخل کشور در چند روز آینده قیمت سیب زمینی کاهش می‌یابد.

فتحی ادامه داد: روسای سازمان جهادکشاورزی و انجمن سیب زمینی کاران کشور نیز پای کار آمده‌اند و عرضه بیشتر سیب‌زمینی برای تامین نیاز مصرف کنندگان و کنترل قیمت انجام شده است.

وی با اذعان به اینکه با بالا رفتن دمای هوا، امکان نگهداری طولانی مدت سیب زمینی در انبارها وجود ندارد، گفت: پیش‌بینی می‌شود سیب‌زمینی‌های انباری در روزهای آینده به بازار عرضه شود، ضمن آنکه اکنون زمان برداشت سیب زمینی جنوب کرمان است و این محصول به زودی وارد بازار می شود.

فتحی تاکید کرد: چنانچه همراهی لازم در زمینه عرضه سیب زمینی‌های انباری صورت نگیرد، فاز دوم واردات این محصول آغاز خواهد شد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهادکشاورزی درباره علت کمبود سیب زمینی و افزایش قیمت آن در بازار گفت: اکنون فصل تولید سیب زمینی در کشور نیست و در این فصل سیب زمینی انباری وارد بازار می‌شود و از سوی دیگر افزایش صادرات موجب کمبود این محصول و نوسانات قیمت در بازار شده است.

وی افزود: امسال اراده دولت و وزارت جهادکشاورزی بر این بود که با تصمیمات خلق الساعه، بازاری که تجار در خارج از کشور پیدا کرده بودند، بهم نریزد ضمن اینکه قانون نیز مجوز این ممنوعیت را نمی‌دهد و از این رو از طریق واردات، تنظیم بازار صورت می‌گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی، فتحی در پایان بر تعادل بازار سیب زمینی با تصمیمات اخذ شده تاکید کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۰:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
    3 1
    اولش صادر می کنید. بعدش گرون تر وارد می کنید؟
  • IR ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
    4 1
    چقدربدبختیم که مشکل سیب زمینی هم داریم!!!!!!!
    • IR ۰۵:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۱
      0 0
      حل میشه ایشاله
  • IR ۱۰:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
    4 0
    با توجه به کمبود آب و نیاز ۹۰ ملیون جمعیت ، صادرات محصولات کشاورزی خیانت است ارز قابل توجهی هم بر نمیگردد بعد از آن طرف با کمبود ارز میرن واردات سیب زمینی میکنند مشخص است که در این میان افراد سود جو چه مبالغ سنگینی به جیب میزنند
  • IR ۱۰:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
    2 1
    سیب زمینی زرد را صادر میکنید و سیب زمینی سفید خوراک دام را وارد میکنید و بخورد مردم میدهید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اینهم شده مثل چای دبش وارداتی از آفریقا!!!!!
    • IR ۱۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
      0 0
      این روش برای رشد اقتصاد و بهره وری بسیار کارآمد است. با وجود اقتصاد دان های حاذق حتما به رشد 8 درصدی خواهیم رسید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس