کد خبر 1687045
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۸
ظریف در عراق با عمار حکیم دیدار کرد

معاون راهبردی رئیس جمهور در سفر به عراق با رئیس جریان حکمت ملی عراق دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش مشرق، محمد جواد ظریف، معاون راهبردی رئیس جمهور در دومین برنامه سفر خود به عراق با سید عمار حکیم، رئیس جریان حکمت ملی عراق دیدار و گفتگو کرد.

در این ملاقات دو طرف راجع به مسائل و علایق مشترک ایران و عراق و موضوعات روز جهان به ویژه دنیای اسلام تبادل نظر کردند.

محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس جمهور، به دعوت رسمی آقای سید عمار حکیم و با هدف شرکت در سومین کنفرانس علمی و بین‌المللی چشم‌انداز آینده پیروان اهل‌بیت (ع) در بغداد، به کشور عراق سفر کرده و طبق برنامه در حاشیه این کنفرانس با مقامات عالی‌رتبه عراق نیز دیدار و گفتگو خواهد داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    2 0
    مگه ایران وزبر خارجه ندارد که ظریف می رود به کشورها
  • SE ۱۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    0 0
    ظریف نقش وزیر خارجه را به عده گرفته؟ مگر پزشکیان به وزیر امور خارجه خودش اعتماد نداره؟ دولت در دولت با شخص دوتابعیتی غیرقانونی! پزشکیان چطور توقع داره مردم قانون را رعایت کنند؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس