کد خبر 1690693
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۲
شناسایی ۲ شهید تازه تفحص شده استان فارس

پیکر پاک و مطهر مفقود الاثر شهیدان محمد سپاسدار و عبدالرحیم رفیعی پس از سه دهه انتظار به آغوش خانواده و مردم شهرستان لامرد برمی‌گردند.

به گزارش مشرق، پیکر پاک و مطهر شهید محمد سپاسدار و شهید عبدالرحیم رفیعی بعد از سه دهه انتظار به آغوش خانواده و مردم شهرستان لامرد بازمی‌گردند.

هر دو شهید در تک دشمن در منطقه شلمچه سال ۱۳۶۷ به شهادت رسیدند. پیکر مطهر این شهدا پس از ۳۶ سال تفحص و از طریق پلاک همراه شهیدا شناسایی شدند.

اکنون پیکر مطهر این دو شهید در معراج شهدای تهران است که روز گذشته، (۲۸ بهمن) خبر شناسایی این دو شهید را به مادران و خانواده آنان ابلاغ شده است.

با برنامه‌ریزی‌های انجام شده چهارم یا پنجم اسفند پیکر شهدا وارد استان فارس خواهد شد و هشتم یا نهم اسفند در شهر اشکنان و چاهورز از توابع شهرستان لامرد تشیع و به خاک سپرده خواهند شد.

شهید محمد سپاسدار فرزند حسین در مهر ماه سال ۱۳۴۹ در شهر اشکنان از توابع شهرستان لامرد استان فارس دیده به جهان گشود که در منطقه عملیاتی شلمچه در تاریخ ۱۳۶۷/۰۳/۰۴ به فیض عظمای شهادت نائل شد.

شهید عبدالرحیم رفیعی فرزند حسین در خرداد ماه سال ۱۳۴۷ در بخش چاهورز شهرستان لامرد دیده به جهان گشود که در خرداد ماه سال ۱۳۶۷ در منطقه عملیاتی شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • امیر US ۰۶:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۳۰
    1 0
    انشالله در کنار یاران ابیعبدلله محشور شوند، خدا رحمت کند همه شهدا را و به خانواده هایشان صبر عنایت کند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس