کد خبر 1695476
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
دوبله و انتشار سریال «معاویه» ممنوع شد

ساترا دوبله و هر نوع انتشار سریال «معاویه» در سکوهای صوت و تصویر فراگیر اعم از رسانه‌های ناشر محور و کاربر محور را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش مشرق از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی، بنا بر اعلام معاونت پایش و نظارت ساترا، سریال «معاویه» محصول شبکه »ام‌بی‌سی» (mbc) به دلیل ارائه روایت جدیدی از زندگی معاویه و سعی در تطهیر خاندان بنی‌امیه، در تمام رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر کشور، غیر قابل انتشار است.

این سریال در برخی کشورهای اسلامی مانند عراق و مصر نیز به علت تاثیر آن در ایجاد تنش‌ و به خطر افتادن انسجام اجتماعی ممنوع شده است؛ بر همین اساس با توجه به مکاتبه‌ای که از سوی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی با سکوهای دارای مجوز از این سازمان در تاریخ ۱۳ اسفندماه سال جاری شده است، دوبله و هر نوع انتشار این محتوا ممنوع اعلام شد.

همچنین به اطلاع می‌رساند برخی رسانه‌های کاربر محور نسبت به انتشار نسخه زبان اصلی قسمت ۱ و ۲ اقدام کرده بودند که با همکاری دادستانی کل کشور نسبت به حذف دو قسمت یاد شده از تمام رسانه‌های کاربر محور اقدام شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
    4 0
    اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک
  • IR ۱۳:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
    2 0
    ما هم بیاییم فیلم بر علیه آنان بسازیم
    • آرش IR ۱۵:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
      1 1
      ۳۰سال پیش سریال فاخرامام علی ساخته شد
  • DE ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
    3 1
    هیچ کسی نباید ببینه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس