کد خبر 1700019
تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۵
چین: آمریکا در تجارت ما با ایران دخالت نکند

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا علیه شرکت‌های چینیی، خواستار پایان مداخله واشنگتن در همکاری‌های اقتصادی پکن-تهران شد.

به گزارش مشرق از نشریه گلوبال‌تایمز، مائو نینگ سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز جمعه اعلام کرد که پکن همواره با سوءاستفاده از تحریم‌های یک‌جانبه غیرقانونی و صلاحیت قضایی فرامرزی مخالف بوده و از واشنگتن خواسته است که از مداخله و تضعیف همکاری‌های عادی تجاری و اقتصادی بین چین و ایران دست بردارد.

این اظهارات در حالی مطرح شد که آمریکا در روز گذشته پنج‌شنبه یک پالایشگاه نفت در استان شاندونگ در شرق چین و یک پایانه نفتی در استان گوانگ‌دونگ در جنوب این کشور را به بهانه واردات نفت از ایران، تحریم کرد.

وی همچنین تاکید کرد که پکن تمامی اقدامات لازم را برای حفاظت قاطع از حقوق و منافع مشروع شرکت‌های چینی انجام خواهد داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 9
  • غیر قابل انتشار: 0
  • امید IR ۰۱:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۲
    1 3
    چشم.اونم حتما گوش می‌کنه و با خواسته شما موافقت می‌کنه.شما کارتونو انجام بدین اگه نمیترسین
  • IR ۰۸:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۲
    4 0
    اقدام مثبتی بودکه جای تمجید و تشکر دارد. مسلما کشورهای دیگر هم ب خود جسارت می‌دهند در برابر تجاوز از خود و دیگران دفاع کنند.
  • IR ۱۲:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۲
    4 0
    ایالات متحده احمقها
  • IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۲
    2 0
    درود بر شما زنده باد چین انشالله روزی برسد دنیا از شر آمریکایی جنایتکار و چپاول گر و جنگ افروز دزد راحت شود رژیم نحس آمریکایی پایش را بیشتر از گلیمش دراز کرده و عربده کشی می‌کند آنها بدانند چنانچه به کشور ما حمله کنند ما آنها را نابود خواهیم کرد
  • IR ۰۵:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۳
    1 0
    بازم خوبه چین به نفع خودش و ایران و برعلیه آمریکا یه بیانیه داد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس